Van egy álmom…

8 év önismeret, 6 év mérnöki pályafutásomat követően, 2 évvel ezelőtt, belevágtam egy új, ismeretlen, de annál szenvedélyesebb és izgalmasabb útba. Munkám során fiatalokat, édesanyákat, édesapákat, asszonyokat és férfiakat támogatok abban, hogy a munkájuk ne csak egy kötelező rossz legyen, hanem a szenvedélyük, a hivatásuk. Támogatom őket abban, hogy megtalálják azt a területet amiben igazán jól érzik magukat, amiben ki tudnak teljesedni, amiért érdemes minden nap felkelniük. Pályakezdők, kiégés közelében állók, vállalkozók, szakmai krízisben lévő emberek, akik hajlandóak voltak változtatni és fejlődni egy értékesebb, szabadabb és boldogabb élet eléréséért.
Látogass el az oldalamra, ahol általam írt értékes élethelyzeteket, aktuális eseményeket és programokat osztok meg:
https://www.facebook.com/CreCoVKA/

Az álmom az, hogy 2020 szeptember 17-én, Budapesten, a LEGO Serious Play Facilitátor képzést követően, ott szeretnék lenni a sikeres oklevélátvevők között. A 4 napos képzés, a tudás megszerzésének az ára, a 2800 eurót üti. Jelenleg messzinek tűnik a cél, de hiszek a terveim erejében és fáradhatatlanul dolgozni fogok azért, hogy győztesként érjek be.

Hogy miért osztom meg Veletek ezt az információt?
=====================================
Mert szeretném bebizonyítani, hogy igenis működik, ha mindenekfelett hiszel az ötleteidben és hajlandó vagy megfizetni az árát, az álmaidból valóság lesz. Lehetsz Te is az az ember, aki győztesként beér a finishbe.

Hogy mit fogok tenni?
================
Bízok a megérzéseimben, a szívemben, a hívó szóban és abban, hogy jó úton haladok. És minden követ megmozgatok azért, hogy megépítsem az utat, amely a 2800 euró megszerzéséhez, az álmom megvalósulásához vezet.

Hogy miért vagyok hajlandó ennyi pénzt áldozni egy továbbképzésért?
=====================================
Azért, hogy azt a tudást, amivel jelenleg is rendelkezdem, tökélyre fejlesszem és egyre magasabb szinten tudjalak Téged támogatni. Ezennel elindítom a “Lépjünk együtt egy magasabb szintre” mozgalmat. Azzal, hogy részt veszel az üléseimen, előadásaimon, workshopjaimon, alkalmaimon, egyrészt elindulsz egy úton, ahol a hivatásod lehet a szenvedélyed, ahol javítod a tudatosságod és az én-azonosságod, fejleszted a képességeidet és a lehetőségeidet, ezáltal növeled az életminőséged. Másrészt támogatsz abban, hogy a küldetésem sikeresen végződjön.

Sikerre viszlek, hogy sikerre vigyél!

Varju-Katona Ágnes
Creative-Coaching?

Vissza a Főoldalra

Íratkozz fel HÍRLEVELEMRE

Ha megadod az email címed, rendszeresen küldök neked aktualitásokat, információkat, érdekességeket, emlékeztetőket. Mindent, ami fejlődésed szolgálhatja.