Válj szabaddá régi

[vc_row][vc_column][heading text=”Készen állsz arra, hogy … ?” tag=”h2″ align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][feature style=”style1″ image=”1050″ image1=”14″ title=”újraéleszd magadban a tüzet”][/feature][/vc_column][vc_column width=”1/3″][feature style=”style1″ image=”1051″ image1=”14″ title=”önmagad irányítsd az életed”][/feature][/vc_column][vc_column width=”1/3″][feature style=”style1″ image=”1058″ title=”az életed célt kapjon és értelmet”][/feature][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][feature style=”style1″ image=”1044″ image1=”14″ title=”ne csak egyszerűen élj, hanem virágozz és hozd ki magadból a legtöbbet”][/feature][/vc_column][vc_column width=”1/3″][feature style=”style1″ image=”1056″ image1=”14″ title=”bátorságot gyűjts az előrelépéshez és fejlődéshez”][/feature][/vc_column][vc_column width=”1/3″][feature style=”style1″ image=”1059″ title=”ezentúl magabiztos és értékes embernek érezd magad”][/feature][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][feature style=”style1″ image=”1061″ image1=”14″ title=”ezentúl megenged magadnak a hibázás lehetőségét”][/feature][/vc_column][vc_column width=”1/3″][feature style=”style1″ image=”1055″ image1=”14″ title=”felvértezd magad optimizmussal”][/feature][/vc_column][vc_column width=”1/3″][feature style=”style1″ image=”1060″ title=”siker és a célok megvalósítása elérhető legyen”][/feature][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][feature style=”style1″ image=”1063″ image1=”14″ title=”változtass”][/feature][/vc_column][vc_column width=”1/3″][feature style=”style1″ image=”1065″ image1=”14″ title=”kihozzam belőled a maximumot, hogy a valódi önmagad lehess”][/feature][/vc_column][vc_column width=”1/3″][feature style=”style1″ image=”1064″ title=”mindezeket megvalósítod”][/feature][/vc_column][/vc_row][vc_row fullwidth=”yes”][vc_column][separator][vc_message css=”.vc_custom_1579443385340{background-color: #64c6d1 !important;}”]Mit profitálsz a 30 perces ingyenes konzultációból?

  • betekintést nyerhetsz a kreatív coachingba, mint szakmába és eldöntheted, hogy szeretnél e általa fejlődni,
  • megbeszéljük a kihívásaidat és, hogy miért döntöttél a coaching mellett,
  • javaslatot teszek a célok ütemezésében,
  • a személyes találkozó által meglátod, hogy működik e köztünk a “coaching kémia”.

A 30 perces ingyenes konzultációt követően semmilyen kötelezettséged sincs.[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1452738673485{padding-top: 60px !important;}”][vc_column][heading text=”Gyere el és alkossuk meg közösen a megvalósulási tervet. Foglalj ingyenes 30 perces konzultációs időpontot a lenti elérhetőségek egyikén.” tag=”h2″ align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1452744285628{padding-bottom: 60px !important;}”][vc_column width=”1/2″ bgcolor=”#64c6d1″ box=”yes” el_class=”bg-box2″][heading text=”Vedd fel velem a kapcsolatot telefonon vagy online” tag=”h3″ color=”#ffffff”][ctinfo style=”style1″ icon=”icon_phone” promoted=”yes” color=”#ffffff”]+36 70 197 7279[/ctinfo][ctinfo style=”style1″ icon=”icon_mail” color=”#ffffff”]info@creative-coaching.hu[/ctinfo][ctinfo style=”style1″ icon=”social_facebook_circle” color=”#ffffff”]facebook.com/CreCoVKA[/ctinfo][ctinfo style=”style1″ icon=”social_skype_circle” color=”#ffffff”]Varju-Katona Ágnes[/ctinfo][ctinfo style=”style1″ icon=”social_linkedin_circle” color=”#ffffff”]linkedin.com/varju.katona.ágnes[/ctinfo][vc_empty_space height=”29px”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1452744334721{margin-top: 20px !important;}”][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][heading text=”Nekik már sikerült” tag=”h2″][vc_hoverbox image=”1130″ primary_title=”Sikeres karrierváltók” primary_title_font_container=”font_size:120|color:%2364c6d1″ primary_title_google_fonts=”font_family:Aladin%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” hover_title=”” use_custom_fonts_primary_title=”true”]

Már az első ülés nagyon hasznosnak és eredményesnek bizonyult, mivel jó kérdésekkel és gyakorlatokkal segített, hogy rájöjjek, milyen irányba induljak tovább, milyen lépéseket tegyek meg annak érdekében. Nagy segítséget jelentett, hogy határidőket tűztünk ki, ami még inkább motiváló erőként hatott rám, hogy a következő találkozón már eredményekről tudjak beszámolni. A második találkozó már a leszűkített lehetőségek további részletezéséről szólt, melynek eredményeként úgy néz ki megtaláltam azt az utat, ami igazán nekem való. Nagyon jól esett, hogy Ági az ülések között is érdeklődött, hogy miképpen haladok, az még további lendületet adott. Ági olyan személyiség, aki hihetetlen nyugalmat áraszt, aki előtt bátran megnyílhat az ember és rendkívül jó meglátásainak köszönhetően, egészen más szemszögből tekinthetünk rá a problémáinkra. Hasznosnak éreztem, hogy jegyzeteke, listákat, rajzokat készítettünk, amikre elég volt csak rápillantanom, máris motiválóan hatott. Ági nagy szerepet játszott abban, hogy meghozzam a döntést, a munkámban meglépjem a változást hozó nagy lépést.

-Kővári-Horváth Márta – tréner, coach, jogász

—————————————————————————————————–

Facebookon láttam az oldalát, ami elsőre felkeltette az érdeklődésemet. Ennek ellenére sokáig csak nézegettem, szerettem volna én is résztvenni egy coachingon, de nem volt rá lehetőségem.
Aztán sikerült és 4 alkalmon is részt tudtam venni. Nagyon nagy önbizalomhiányban szenvedtem, szerettem volna karriert váltani, de elvesztem, hogy merre kéne indulnom.
Eleinte nem volt könnyű dolga, nem voltam túl nyitott, de kitartó és türelmes volt velem.
Az alatt a 4 alkalom alatt Ági rávilágított arra, hogy miben vagyok jó, segített visszanyernem az önbizalmam, megtanított, hogy újra hallgassak a megérzéseimre és segített megtalálni, hogy a szívem mélyén mire is vágyom.
Mindig hálás leszek neki, amiért a Coachom volt és segített! Szívből ajánlom mindenkinek aki elakadt az élet valamely területén.

– Kajdi-Kiss Alexandra – értékesítő vállalkozó

—————————————————————————————————–

Egy jótékonysági ügy kapcsán figyeltem fel rá és a szolgáltatására. Azonnal tudtam, hogy nekem Ő kell.
A múlt év végén kicsit megrekedtem a munkámat illetően. Egy évvel korábban pályaváltóként teljesen új munkába kezdtem, egy új környezetben. Bár panasz nem érkezett rám én mégis úgy éreztem nem találom a helyem és nem voltam elégedett a teljesítményemmel sem. El kezdtem póttevékenységeket keresni, de persze tudtam, hogy ezek nem jelentenek megoldást, tudtam, hogy valami más kell, valami, ami korábban még nem volt, így nyitottabb szemmel nézelődtem és akkor jött az Ági
Tulajdonképpen az első találkozásunkkor tudtam, hogy a megérzésem nem hagyott cserben, mert valóban Rá volt szükségem.
Ági nagyon kreatív, pezseg, de mégis nyugalmat sugároz, egyfajta biztos pontot ad. Ötletes feladatokkal, átgondolt, jól írányzott kérdésekkel segíti megtalálni az elveszett, vagy még megsem lelt erőforrásainkat, azt az útat, ami egy elégedetebb élethez vezet.
Szívből ajánlom Mindenkinek, aki elakadt az életében, változtatni szeretne, vagy csak egy kis lendületre van szüksége!!! 

-Szalai Kitti – közgazdász, agrár vállalkozó

[/vc_hoverbox][/vc_column][vc_column][testslide number=”-1″ style=”style1″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column bgcolor=”#64c6d1″ box=”yes” offset=”vc_col-lg-offset-0″ el_class=”cusboxes bg-box”][heading text=”A kreativitás az a képesség, hogy a gondolkodás eddigi keretein túlmenően gondolkozzunk, és felfedezzünk szokatlan, sőt néha zseniális megoldásokat.” tag=”h2″ align=”center” color=”#ffffff” bot=”30px”][button style=”style2″ btntext=”Vedd fel velem a kapcsolatot!” btnlink=”http://www.creative-coaching.hu/meet-me/”][/button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”120px”][/vc_column][/vc_row]