Szülő vagy és szeretnéd, ha a hétköznapok békésen telnének a gyerekeddel?

Júniusban fókuszban a konfliktuskezelés!

 

Itt megtalálod az első és egyetlen KOMPLEX

szupervíziós programot, szakértők közreműködésével!

Előfizetéses csomagok

Ne maradj le róla, mert csak június 11-ig lehet csatlakozni a programhoz!

Tedd fel a kezedet, ha legalább egy igaz Rád:

✓ Szülő vagy és folyton aggódsz

✓ Bizonytalan vagy és össze vagy zavarodva egy konfliktusos helyzetben

A környezetedben mindenki meg akarja mondani, hogy mit kellene tenned

A gyerekeddel együtt te is szorongsz, ha nem fogad szót

✓ Kiabálsz, nem tudod türtőztetni magad, ha ellenáll, dacol

✓ Lelkiismeret furdalásod van, hiszen megfogadtad, hogy nem fogod a saját szüleid mintáját követni, mégis folyton beleesel a csapdába

✓ Szeretnél egy helyet, ahol hasonló problémákkal küzdő szülők vannak jelen, hogy érezd nem vagy egyedül

SZERETNÉD ÖNMAGADAT KOMPETENS SZÜLŐNEK ÉREZNI!

Nyugi, ezzel nem vagy egyedül! Mit szólnál, ha mindenre egy olyan szülői szupervíziós programot hoznék neked, amely pontról-pontra megoldást ad a kezedbe?!

Sőt a program által nem csak a szülői kompetenciádban válsz MAGABIZTOSABBÁ, hanem az élet többi területén is!

Előfizetéses csomagok

Szülőként Neked szól, ha szeretnéd…

 Megtanulni a gyereked nyelvén kommunikálni 

 Megérteni a viselkedését, az érzéseit, a szükségleteit

 Megérteni a gyereked működését, megismerni a személyiségét

 Megtanulni, hogy a saját működéseddel hogyan hatsz a gyerekedre

Magabiztosabbá válni a gyereknevelésben és a magánéletedben 

 Végre saját magadra és a belső szülői hangodra hallgatni

Egy kis energiát nyerni, inspirálódni

✓ Türelmesebb és nyugodtabb szülővé válni

✓ Személyre szabott segítséget kapni és egy olyan közösséghez tartozni, ahol egymást emelitek, motiváljátok

 

Hallgass bele Szmolka Orsolya gyerekpszichológus gondolataiba, amit a programban osztott meg:

Jó hírem van! Az állandó kiabálásnak és lelkiismeret furdalásnak VÉGE! Nem kell többé frusztráltnak érezned magad a konfliktusok miatt – segítünk, hogy magabiztosabb szülővé válj!

Előfizetéses csomagok

Miért válaszd a GyerekÉPÍTŐ programot?

A nagyobbik fiam születésével párhuzamosan megkezdődött a folytonos aggódás, kattogás, hogy vajon jól csinálok-e mindent, jó szülő vagyok-e, baj-e ha vannak saját igényeim. A környezetemben mindenki megkezdte a “jótanácsok” osztogatását, hogy miképp is kellene szoptatnom, hogyan kellene öltöztetnem, milyen formában altassam, mikor- és hogyan mozduljunk ki a gyerekkel, hogyan neveljem, stb.

Egy éber pillanatban feltettem magamnak a kérdést, hosszú távon rendben lesz ez így? Jó-e, ha a gyerekem ilyen példát lát tőlem? Jó hatással lesz a gyerekemre, ha állandóan feszült és ingerült vagyok? Rajtam kívül tudja-e más, hogy mi jó a gyerekemnek, magamnak és a családunknak?

Ha szülőként felmész az internetre, vagy megkérdezel egy ismerőst, ezernyi választ és módszertant kapsz, találsz egy adott problémára. De honnan tudhatnád, hogy számodra melyik a megfelelő, melyik fog beválni, melyik a te utad?!

A szupervíziós program egyik erőssége, hogy komplexen erősítjük a gyerekedet és téged, szülőt is egyidőben. Minden a szülői magabiztosságnál kezdődik, hiszen, ha te rendben vagy magaddal, akkor fogsz tudni jól segíteni a gyermekednek is. Teljes szakértői csoport áll áll a program mögött, gyógypedagógusok, fejlesztőpedagógusok, gyerek- és felnőtt pszichológusok, coachok, szociálpedagógusokat. A szakértők külön specializálódtak SNI/BTMN-ben érintett gyerekekre is. Így kapod meg a legjobb segítséget, irányítottan a megfelelő szakértőtől, illetve személyre szabott választ a kérdéseidre, problémáidra.

Minden egyes hónapnak van egy fókusztémája,

JÚNIUS FÓKUSZTÉMÁJA A KONFLIKTUSKEZELÉS.

Minden hónapban van egy kiemelt szakértője, aki a témában az egyik legjobb és leghitelesebb szakember. Júniusban Dr. Piczkó Katalin, pszichiáter, párkapcsolati szakértő, tréner, coach, a Szeretetkert programjának kialakítója.

Ha mindez nem lenne elég, sok-sok szülő-gyerek-család összekovácsoló, fejlesztő LEGO®s feladványokat is megosztunk.

Mi is tudjuk, hogy minden gyerek más-és más, mindegyik egy kis individuum. Abban hiszünk, hogy a saját gyerekednek te vagy a legjobb szülője és a gyereked a legnagyobb tanítómestered. Segítünk, hogy elég jó szülőnek érezhesd magad, mindezt egy olyan közösség erejével, ahol hasonló problémákkal küzdő szülők vannak jelen, ahol a szülő ténylegesen partner!

Előfizetéses csomagok

FÓKUSZTÉMÁK

dühkezelés
BULLYING - bántás-bántalmazás
teljesítménykényszer
önszeretet
konfliktuskezelés
önbizalom erősítés
motiváció
testvérféltékenység feloldása

Nálunk nem kell tökéletes szülőnek lenned! Mi az elég jó szülőségben hiszünk, ebben segítünk téged is!

Ne maradj le róla, mert csak június 11-ig lehet csatlakozni a programhoz!

Kiemelt szakértők:

Dr. Piczkó Katalin

Pszichiáter, párkapcsolati szakértő, tréner, coach, a Szeretetkert programjának kialakítója.

“Több mint 20 éve foglalkozom párkapcsolati tanácsadással, oktatással/edukációval. Leginkább tolmácsnak érzem magam, aki magyarról-magyarra fordít, és feltárja, hogy a hibáztatások mögött milyen szükségletek húzódnak meg. Hogyan lehet konstruktív módon kommunikálni, úgy, hogy a másik azt hallja, amit valóban szeretnénk? Úgy kezelni a konfliktusokat, hogy azok egyszerre segítsék a szükségletek kölcsönös kielégítését és ugyanakkor fennmaradjon a közelség, az intimitás, a szeretetteli kapcsolódás.”

Szmolka Orsolya

Gyermekpszichológus

Sajátos nevelési igény (autizmus spektrumzavar, ADHD, mentális problémák) megállapítása vagy kizárása és az ezekhez kapcsolódó vizsgálatok elvégzése a fő profilja, illetve további vizsgálatok kezdeményezése, valamint a kisgyermek iskolába lépéshez szükséges fejlettségének megállapítása, szülőkonzultációk megtartása.

Valentin-Gyurics Nikoletta

Szociálpedagógus, mediátor, gyerek- és ifjúsági coach

Erősségei között szerepel a speciális nevelési igényű gyerekek fejlesztése, valamint ifjúságsegítő programok szervezése. Több éves tapasztalattal bír a képesség- és kompetenciafejlesztés területén, az élménypedagógián keresztül.

Molnár-Puter Hanna

Óvodapedagógus; Gyógypedagógus, autizmus spektrum pedagógiája szakirányon valamint tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirányon

Több, mint egy évtizede foglalkozik gyerekekkel. Szakterülete a sajátos nevelési igényű gyerekek (ASD, ADHD, Tanulásban akadályozottság, BTMN) fejlesztése. Több éves tapasztalata van az óvodás és iskoláskorú gyermekek fejlesztésében, az iskolára való felkészítésben valamint az óvodai, iskolai integráció, adaptáció kialakításában. Évek óta vállal a Nemzetközi Cseperedő Alapítvány részére közösségi megfigyeléseket, mely az autizmus spektrum diagnózis meglétének vagy kizárásának egyik kulcsfontosságú része.

Előfizetéses csomagok

Milyen segítséget kapsz az előfizetéstől?

1. felteheted egyéni kérdéseidet olyan szakértőknek, mint gyerekpszichológusok, gyógypedagógusok, coachok  stb.

Lehetőséged van folyamatosan kérdezni a csoportban, névvel vagy akár anonim módon, amire szakértőtől kapsz választ. Ezen felül minden hónapban hívunk egy kiemelt szakértőt, ebben a hónapban Dr. Piczkó Katalint, akivel megoszthatod a problémáidat, kihívásaidat, erre pedig élő-online videó formájában kapsz kidolgozott, komplex választ. Ne aggódj, ha nem tudsz élőben jelen lenni, hiszen a videók bekerülnek a zárt csoportba és bármikor vissza tudod nézni.

 

2. szakmai cikkeket, videókat kapsz a problémáiddal, kihívásaiddal kapcsolatban, amelyekhez csak, Te mint előfizető férsz hozzá,

A kérdezz-feleleken túl, a fókuszhónap témája mentén szakmai cikkeket és kisvideókat érhetsz el, csupa olyan tartalommal, amely alapján magabiztosabbá válsz, könnyebben megérted a gyerekedet, önmagadat és a kialakult helyzetet. Az előző hónapok szakmai tartalmai is elérhetőek a számodra, többek között olyan témákban, mint dühkezelés, bántalmazás az óvodában-iskolában, stb.

 

3. lehetőséged van részt venni csoportos coachingon, amelyek sok esetben tréninggel egybekötve történik,

A szakmai tartalmakon túl lehetőséged van részt venni csoportos coachingon, ahol egy adott probléma vagy kihívás mentén kaphatod meg a saját válaszaidat. Június hónapban a csoportos coachingot kiegészítjük egy Erőszakmentes kommunikáció LEGO®val tréninggel.

 

4. használható segítséget, módszereket, technikákat kapsz a problémáidhoz, kihívásaidhoz, amit otthon alkalmazhatsz,

A kisvideók és szakmai cikkek mellé, a hónap fókusztémájával, kihívásaival kapcsolatban használható módszereket, tippeket és technikákat ajánlunk, amit otthon könnyedén fel tudsz használni, be tudsz építeni a mindennapokban.

 

5. mindezeken egy támogató közösség részese lehetsz, ahol bátran kérdezhetsz vagy oszthatod meg a problémáidat, kihívásaidat,

GyerekÉPÍTŐ Szülőknek – Szupervíziós program Facebook zárt csoport tagjaként lehetőséged van kérdezni a többi szülőtárstól, illetve olvashatsz az Ők élménybeszámolóiról.

 

6. lehetőséged van behozni olyan témákat, problémákat, amit akár havi fókusztémának is választhatunk,

Amennyiben aktuálisan jelen van az életedben a gyermekeddel kapcsolatban olyan probléma, kihívás, ami összetettebb, behozhatod és fókusztémának is megszavazhatjuk. Ez esetben sokkal részletesebb választ kapsz, mint bárhol máshol.

 

8. extra: amennyiben a gyermeked imád legózni, olyan legós feladványokat hozunk be, amely által minőségi időt tölthettek együtt,  jobbá válhat köztetek a kommunikáció, könnyebben megértitek egymást, így egy szorosabb kapcsolat alakulhat ki.

 

7. LEGFONTOSABB: megismered önmagadat és ezáltal a gyereked működését, érzéseit és szükségleteit. Így válsz majd magabiztosabbá, tudod sokkal könnyebben kezelni a saját gyereked és ezáltal sokkal békésebb és harmonikusabb hétköznapokat tudtok megteremteni.

Előfizetéses csomagok
0
Ennyi pedagógust várunk most a programban.

BÓNUSZ

Csatlakozz a programhoz most és vegyél részt egy innovatív, szuperhatékony Erőszakmentes kommunikáció (későbbiekben EMK) LEGO®val online tréningen. Építs egy tiszteletteljes, harmonikus és szerető kapcsolatot a gyermekeddel!

  1. Az EMK segít szülőként kifejeznek az igényeidet és szükségleteidet, így a gyereked is könnyebben megért téged,
  2. Segít a konfliktusokat asszertiven, építő módon megoldani, úgy, hogy figyelembe van véve a te, illetve gyereked szükségletei is,
  3. Fejleszti az érzelmi intelligenciát, hiszen az érzelmekre fókuszál,
  4. Erősíti a bizalmat és a kötődést, empatikussá tesz mindkettőtöket.

Ne maradj le erről a rendkívül hasznos eszköz elsajátításáról, fizess elő most.

Varju-Katona Ágnes vagyok, a GyerekÉPÍTŐ Szülőknek program megálmodója,

Erdélyben láttam meg a napvilágot. Jelenleg Győrben élünk, férjemmel és két kisfiúnkkal, Vilmossal és Eliottal. Munka-, tűz- és környezetvédelem területén szerzett három diplomámat követően jöttem rá, hogy legotthonosabban a segítő szakmában érzem magam.

Most már több, mint tíz éve foglalkozom önismerettel, egy “semmiből jött” pánikbetegség indított el ezen az úton. Kezdetekben Life- és business coach képzést végeztem, majd karrier coachingot, később szervezetfejlesztő és team coach lettem, végül, de nem utolsó sorban elsajátítottam a LEGOnak a LEGO® Serious PLAY® módszertanát. Kisebb-nagyobb szünetekkel, de folyamatosan képzem magam. A pánikbetegségemből adódóan igénybe vettem a segítő szakma színes palettáját, pszichiáter, pszichológus, kineziológus, természetgyógyász, mentálhigiénés, coach. Tudom és átérzem, hogy milyen kiszolgáltatott helyzetben lenni.

Azt követően, hogy szülőként is magabiztossá váltam, megtanultam befelé figyelni és határt húzni a környezetem ítélkezése és jótanácsaival szemben, rendszerint megkaptam, hogy “Ági, nektek azt kellene tanítani, ahogy ti éltek, ahogy a gyerekeitek könnyedén és élvezetesen nevelitek”. Én viszont abban hiszek, hogy ahelyett, hogy más szülők a mi példánkat lemásolnák, inkább mindenki találja meg önmagát, a válaszait, és a saját, személyre szabott útját. Ebben segít a program is.

Folyamatosan építem a szakértői kapcsolatrendszerem, hogy a legjobb és leghitelesebb embereket tudjam behozni neked a programba.

Vízióm, hogy a jövő generációja sokkal tudatosabb legyen az életével kapcsolatban, hogy felismerje az érzéseit és szükségleteit egy adott szituációban. Ki tudjon állni önmagáért, megtanuljon asszertiven kommunikálni, tudjon csapatban dolgozni, anélkül, hogy harag, düh vagy indulat vezérelné. Mi ebben hiszünk, ez az út egy boldogabb élet felé.

Imádunk utazni, ez a szenvedélyünk, jelenleg több, mint harminc országban jártunk.
Nagy Café Frei fanok vagyunk, eddig ötvenhét kávéházban készült rólunk fotó, a világ több pontján.????

Ügyfeleim mondták

Ági nagyon jól terelt a folyamatban, hogy magam ismerjek rá a kommunikációs hiányosságaimra, nagyon könnyedén ismertette fel példákon keresztül, hogy mit csinálok rosszul és konkrét megoldást adott. Nagyon könnyed, mégis informatív, hasznos volt. Köszönöm!

Mészáros Anikó

vállalkozó édesanya

Van úgy az ember életében, hogy megvannak a célok, az eszközök és mégis valahogy csak toporog a Start mezőn. Ági hívta fel a figyelmemet a játék egy fontos kellékére: a dobókockára. Így már csak rajtam múlik, h egy 6-os dobással elkezdem-e az élet nevű játékot vagy sodródok tovább, ahogy eddig. Hálás köszönet a beszélgetésért és a “szemnyitogatásért”!

Tibold-Kelemen Kriszta

édesanya

Egy olyan általam alakított problémát oldott meg már EGY beszélgetéssel amin én hetek óta nem tudtam túljutni! Rendkívül profi, kedves és olyan kisugárzása van amitől azonnal meg tudsz nyílni neki! Szívből ajánlom mindenkinek!

Incze Alexandra

édesanya

Ágit úgy érzem a sors küldte az utamba, amiért roppant hálás vagyok. Egyszerre voltunk jó helyen és jó időben, ami egy szuper együttműködést alapozott meg. Segített abban, hogy rendszerezzem a gondolataimat és megtaláljam a balance-ot a család, a munka és önmagam között. Csak ajánlani tudom mindenkinek, professzionális, figyelmes és hihetetlenül egy hullámhosszra tudtunk kerülni már az első ülés után.

Maszler Kata

vállalkozó édesanya (Taiyaking Hungary)

Már egy ideje lépkedek a tudatos önismeret lépcsőin, de mindig jól jön, ha valaki kívülről segít rávilágítani az életemre egy-egy elakadásnak vélt helyzetnél. Amikor azt hiszed, hogy a fától nem látod az erdőt, akkor Ági segít, és nem csak erdő meglátásaban, hanem hogy milyen paradicsom van az erdőn túl is. Maximális figyelemmel van jelen az egész beszélgetés alatt, ahol szakmaiságának, végtelen kedvességének köszönhetően hamar megnyílsz. Nem, ez nem mese, de ha nem hiszed, járj utána!

Kovács-Gaál Ildikó

vállalkozó édesanya (HANG-olódó)

“Nagyon tartalmas volt a beszélgetésünk, nem is lehetett megállni egy óránál. Olyan oldalról világítottál rá a megoldásra váró dilemmákra, ahogyan én ezeket nem láthattam. Saját magam tisztábban látom, a jelenlegi helyzetemet. Szívből ajánlom mindenkinek, aki valahol bizonytalanságot érez az életében vagy úgy érzi, hogy változtatna, de egyedül nem megy. ”

Timár Adrienn

vállalkozó édesanya (LoveYourBelly)

Mennyibe kerül az előfizetés?

14 napos 100%-os PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT adunk a GyerekÉPÍTŐ Szülőknek programra!

Amennyiben nem nyerte el a tetszésedet a program, jelezd ezt nekünk írásban az info@creative-coaching.hu email címen, és 8 munkanapon belül visszatérítjük a teljes díjat neked.

GyerekÉPÍTŐ havi előfizetés

Havi élő kérdezz-felelek olyan kiemelt szakértőkkel, mint Deliága Éva, Szmolka Orsolya gyerekpszichológusok

Komplex és folyamatos szakértői támogatás a fókusztémában

Hetente új tananyag és tudástár

Szülők által behozható témakörök havi fókusszal

Használható módszerek és eszközök a problémákra

Inspiráló és segítő szülői közösség

Kapcsolatjavító, összekovácsoló LEGOs feladványok az egész család számára

Bónusz ajándék: Erőszakmentes kommunikáció LEGO®val tréning

14 napos 100%-os pénvisszafizetési garancia

6.990 Ft

(automatikusan megújul)

Előfizetek
GyerekÉPÍTŐ hat havi előfizetés
1 hónap ingyen

Havi élő kérdezz-felelek olyan kiemelt szakértőkkel, mint Deliága Éva, Szmolka Orsolya gyerekpszichológusok

Komplex és folyamatos szakértői támogatás a fókusztémában

Hetente új tananyag és tudástár

Szülők által behozható témakörök havi fókusszal

Használható módszerek és eszközök a problémákra

Inspiráló és segítő szülői közösség

Kapcsolatjavító, összekovácsoló LEGOs feladványok az egész család számára

Bónusz ajándék: Erőszakmentes kommunikáció LEGO®val tréning

14 napos 100%-os pénvisszafizetési garancia

1 hónap ingyen

34.950 Ft

(automatikusan megújul)

Előfizetek

Fontos kérdések

A pedagógus egészen addig vehet részt ingyenesen a programban, amíg az előfizető tagsága aktív. Az előfizetés lemondását követően a pedagógusnak lehetősége van 50%-os kedvezménnyel folytatni a tagságot!

A pedagógus ingyenes tagságának menete a következő:

  1. Az előfizető megvásárolja a programot az “Előfizetek” gomb alatt,
  2. Ezt követően kap egy automatikus e-mailt, amely tovább navigálja a zárt Facebook csoporthoz,
  3. A zárt Facebook csoportba való jelentkezésnél megadja a pedagógus nevét és e-mail címét,
  4. Ezt követően beengedjük az előfizetőt és a pedagógust is, akit magával hoz.

A tartalmakat a Facebook zárt csoportban, majd az oktatási felületen éred el.

Előfizetni a weboldalon keresztül, a csomagok menüpont alatt tudsz, kártyás fizetéssel.

Alapcsomag:

Havonta újuló előfizetés esetén 6.990,- forint

Fél éves csomag:

6 havi előfizetés esetén 34.950,- forint (1 havi előfizetés ingyen)

Természetesen, az online világ lehetőségei korlátlanok, a világ bármely pontjáról tudsz csatlakozni.

Ha szeretnéd lemondani az előfizetésed, írj nekünk az info@creative-coaching.hu email címre, és 1 munkanapon belül töröljük a tagságod, és megszüntetjük a bankkártyád automatikus terhelését.

FONTOS! Az előfizetésed mindaddig él, amíg azt Te le nem mondod. Lemondani e-mailen tudod, ezt nem mi intézzük!

Fontos tudnod, hogy a csoportban való részvétel nem minősül egészségügyi ellátásnak, sem pedig pszichoterápiának, így nem alkalmas pszichés betegségek kezelésére vagy diagnosztizálására. A tagság nem helyettesíti az egyéni esetkezelést.

Tudjuk és tapasztaljuk, hogy a szülőket egyébként is rengeteg teher és költség éri. Szeretnénk azokat támogatni, akik adott esetben nem állnak készen vagy nem tehetik meg, hogy egyéni konzultációra, fejlesztő folyamatba menjenek. Hiszen az előfizetés egy alternatív megoldás, amely egy konzultációs díj töredékébe kerül. Megéri, garantáljuk! 🙂

A részvételeddel támogatsz egy nemes ügyet, méghozzá a Papírsárkány Gyermekalapítványt!

Adományozáskor a szív megtelik szeretettel, a lélek röpköd a boldogságtól, a szem könybe lábad a hálától, a fül örül az örömködő kacajtól, a száj mosolyra húzódik mindezek kölcsönhatásától. Megéri? De meg ám. Minden hónapban a befizetett előfizetések összegének 5%-át automatikusan átutalom a Papírsárkány Gyermekalapítvány számára, akik állami gondozásban élő gyerekeket támogatnak.

Előfizetéses csomagok