Szülőként Neked szól, ha…

Ismerős a pontok egyike vagy akár több is? Rendszeresen küzdesz a Gyermekeddel, mert:

 • Düh- és indulatkezelési gondjai vannak, szorong?
 • Rosszul kezeli a konfliktust?
 • Magatartás problémákkal küzd? Verekszik? Rendszerint forrong és dühöng a gyerek?
 • Visszahúzódó, bátortalan, nehezen szólal meg?
 • Nem mondja meg, ha nehézségei vannak? Bántják? Nem tudja önmagát megvédeni?
 • Szülőként úgy érzed, hogy már mindent kipróbáltál, nincs eszközöd, hogy segítsd?
 • Nem tudod, hogy hova fordulj és kitől kérj támogatást?
 • Tanulási problémákkal küzd, figyelmetlen, kapkod?
 • Folyamatosan féltékeny a testvérére, verekszik, piszkálódik?
 • Nehezen nyílik meg, nem mondja el, ha gondja van?

Szeretnéd a Gyermeked:

 • stresszmentesebben, nyugodtabban és kiegyensúlyozottabban látni?
 • önbizalmát megerősíteni?
 • viselkedését megismerni és megérteni?
 • viselkedéséhez eszközöket, útmutatást kapni, hogy támogatni, segíteni tudd?
 • problémáira szakembertől választ kapni?

Jó lenne, ha:

 • meg tudnád osztani a gondolataidat olyan szülőkkel, akik hasonló problémákkal küzdenek?
 • olyan közösséghez tartoznál, ahol mint Szülők együtt tudtok fejlődni és könnyebbé tenni a gyerekekkel való kapcsolatotokat?
 • a hétköznapokat nyugodtabbá és kiegyensúlyozottabbá tudnád tenni?

Üdvözöllek, Varju-Katona Ágnes vagyok, a program megálmodója és szervezője

Több éve önismereti és stresszkezelő gyerektáborokat, gyerekprogramokat szervezek, amelyeknek a fő eszköze a LEGO®.
Tíz éve foglalkozom önismerettel, öt éve végeztem Life- és Business coachként, majd Karrier coachként, aztán Szervezetfejlesztő- és Team coachként, végül LEGO® Serious PLAY® facilitátorként.

A táborok során rendszerint adunk visszajelzést a Szülőknek a Gyerkőcökkel kapcsolatban, azonban ezen felül a hétköznapokban gyakran előjönnek olyan kérdések, kihívások, amelyekhez nem vagy csak részben találnak megoldást. Innen jött az ötlet, hogy indítsuk el ezt a programot.

Ha felmész az internetre, vagy megkérdezel egy ismerőst, ezernyi választ és módszertant kapsz, találsz egy adott problémára. De honnan tudhatnád, hogy számodra melyik a megfelelő, melyik fog beválni?

Ez a program arra szolgál, hogy Szülőként választ kapj a kérdéseidre, ahol kifejezetten arra fektetjük a hangsúlyt, hogy segítséget, mankót nyújtsunk, eszközöket és módszereket, hogy miképp tudd kezelni a gyerekekben, a hétköznapokban felgyülemlett stresszt, dühöt és indulatokat.

A hónapok során olyan problémákat, kihívásokat boncolgatunk majd, mint stresszoldás, dühkezelés, önbizalom erősítés, kommunikációs készségfejlesztés, konfliktuskezelés, bántás-bántalmazás, önismeret, teljesítménykényszer, önérvényesítés, motiváció, önszeretet.

A program erőssége és exkluzivitása, hogy a havi fókusztémák során elismert és hiteles, külső szakértőket, szakembereket vonunk be, Tőlük tudsz majd a kérdéseidre választ kapni.

Mindezt egy összetartó, támogató közösségben.

Előfizetéses csomagok

Ne maradj le róla, mert csak negyedévente lehet csatlakozni az előfizetéshez!

Kiemelt szakértők:

Deliága Éva

Okleveles pszichológus, integratív gyermekterapeuta, tanácsadó szakpszichológus, fókusz tréner, pszichodráma asszisztens.

Több, mint egy évtizede foglalkozik családokkal, nyújt tanácsadást szülőknek és praktizál gyermekpszichológusként.

Szmolka Orsolya

Gyermekpszichológus

Sajátos nevelési igény (autizmus spektrumzavar, ADHD, mentális problémák) megállapítása vagy kizárása és az ezekhez kapcsolódó vizsgálatok elvégzése a fő profilja, illetve további vizsgálatok kezdeményezése, valamint a kisgyermek iskolába lépéshez szükséges fejlettségének megállapítása, szülőkonzultációk megtartása.

Valentin-Gyurics Nikoletta

Szociálpedagógus, mediátor

Erősségei között szerepel a speciális nevelési igényű gyerekek fejlesztése, valamint ifjúságsegítő programok szervezése. Több éves tapasztalattal bír a képesség- és kompetenciafejlesztés területén, az élménypedagógián keresztül.

Milyen alapvető segítséget kapsz az előfizetéstől?

1. élőben, vagy akár anonim kérdezhetsz olyan szakértőktől, mint gyerekpszichológusok, gyógypedagógusok,  stb.

Minden hónapban megosztok egy anonim kérdőívet, ahol név nélkül lehetőséged lesz feltenni a kérdéseidet, amire az éppen aktuális szakértő, élőben fog válaszolni. Az élő adás végén, amennyiben további kérdés merül fel benned, felteheted a szakértőnek.

 

2. egy támogató közösség részese lehetsz, ahol bátran kérdezhetsz vagy oszthatod meg a problémáidat, kihívásaidat,

Csatlakozhatsz a GyerekÉPÍTŐ Szülőknek – indulat és dühkezelés, konfliktuskezelés, önbizalomerősítés a mindennapokban! Facebook zárt csoporthoz, ahol lehetőséged van kérdezni a többi Szülőtárstól, illetve olvashatsz az Ők élménybeszámolóiról.

 

3. cikkeket, videókat kapsz a problémáiddal, kihívásaiddal kapcsolatban, amelyekhez csak az előfizetők férnek hozzá,

Minden héten megjelenik egy videó vagy egy cikk a hónap problémájával, kihívásaival kapcsolatban, amit csak az előfizetők érhetnek el.

 

4. használható segítséget, módszereket, technikákat kapsz a problémáidhoz, kihívásaidhoz, amit otthon alkalmazhatsz, 

A hónap problémájával, kihívásaival kapcsolatban használható módszereket és technikákat ajánluk, amit otthon tudsz majd bevetni és gyakorolni.

 

5. lehetőséged van felvetni olyan problémákat, kihívásokat, amelyekkel egyedül nem boldogulsz, felteheted a kérdéseidet, amit akár a hónap témájának is választhatunk,

Amennyiben aktuálisan jelen van az életedben a gyermekeddel kapcsolatban olyan probléma, kihívás, amivel szeretnéd, ha foglalkoznánk, akkor fel tudod vetni.

 

6. extra: amennyiben a gyermeked imád legózni, olyan legós feladványokat hozunk be, amely által minőségi időt tölthettek együtt,  jobbá válhat köztetek a kommunikáció, könnyebben megértitek egymást, így egy szorosabb kapcsolat alakulhat ki.

Előfizetéses csomagok

Fontos kérdések

Az előfizetéshez negyedévente lehet csatlakozni.

A Facebook zárt csoportban kérdezni, posztolni tudsz névvel és név nélkül is.

Előfizetni a weboldalon keresztül, a csomagok menüpont alatt tudsz, kártyás fizetéssel.

Természetesen, az online világ lehetőségei korlátlanok, a világ bármely pontjáról tudsz csatlakozni.

Ha szeretnéd lemondani az előfizetésed, írj nekünk az info@creative-coaching.hu email címre, és 1 munkanapon belül töröljük a tagságod, és megszüntetjük a bankkártyád automatikus terhelését.

Fontos tudnod, hogy a csoportban való részvétel nem minősül egészségügyi ellátásnak, sem pedig pszichoterápiának, így nem alkalmas pszichés betegségek kezelésére vagy diagnosztizálására. A tagság nem helyettesíti az egyéni esetkezelést.

Mennyibe kerül az előfizetés?

GyerekÉPÍTŐ Szülőknek – indulat és dühkezelés, konfliktuskezelés, önbizalomerősítés a mindennapokban! VIP csomag, az alap csomagon túl tartalmaz havi egy alkalommal, egy 90 perces csoport coachingot, maximum 10 fő számára.

Alap csomag

1 hónapra

6.990 Ft

Részletek
Alap csomag

6 hónapra (1 hónap ingyen)

34.950 Ft

Részletek
VIP csomag

1 hónapra

14.990 Ft

Részletek
VIP csomag

6 hónapra (1 hónap ingyen)

74.950 Ft

Részletek

A részvételeddel támogatsz egy nemes ügyet, méghozzá a Papírsárkány Gyermekalapítványt!

Adományozáskor a szív megtelik szeretettel, a lélek röpköd a boldogságtól, a szem könybe lábad a hálától, a fül örül az örömködő kacajtól, a száj mosolyra húzódik mindezek kölcsönhatásától. Megéri? De meg ám. Minden hónapban a befizetett előfizetések összegének 5%-át automatikusan átutalom a Papírsárkány Gyermekalapítvány számára, akik állami gondozásban élő gyerekeket támogatnak.

Előfizetéses csomagok

Ügyfeleim mondták

Ágival egy online erőszak mentes kommunikációs tréningen dolgoztam együtt. Én abszolút a folyamatos fejlődés híve vagyok, és ez a tréning ráébresztett arra, hogyan is tudnám a kommunikációm meg inkább tökéletesíteni és ezt a munkám során is használni. Ági, mindamellett h remek kísérő, nagyon hasznosan adta át az általa szerkesztett anyagot, fantasztikusan vezetett és kísért egyszerre. Ajánlom mindenkinek, aki a kreativitást és kommunikációt meg inkább eszközként szeretné magáénak tudni, és beépíteni a mindennapjaiba.

Zilahi Angéla

vállalkozó édesanya (Coach4You)

Ági nagyon jól terelt a tréning folyamán, hogy magam ismerjek rá a kommunikációs hiányosságaimra, nagyon könnyedén ismertette fel példákon keresztül, hogy mit csinálok rosszul és konkrét megoldást, eszközt adott a kezembe az EMK-val. Nagyon könnyed, mégis informatív, hasznos tréning volt. Köszönöm!

Mészáros Anikó

vállalkozó édesanya

Van úgy az ember életében, hogy megvannak a célok, az eszközök és mégis valahogy csak toporog a Start mezőn. Ági hívta fel a figyelmemet a játék egy fontos kellékére: a dobókockára. Így már csak rajtam múlik, h egy 6-os dobással elkezdem-e az élet nevű játékot vagy sodródok tovább, ahogy eddig. Hálás köszönet a beszélgetésért és a “szemnyitogatásért”!

Tibold-Kelemen Kriszta

édesanya

Nagyon nagy önbizalomhiányban szenvedtem, szerettem volna karriert váltani, de elvesztem, hogy merre kéne indulnom. Eleinte nem volt könnyű dolga, nem voltam túl nyitott, de kitartó és türelmes volt velem. Az alatt a 4 alkalom alatt Ági rávilágított arra, hogy miben vagyok jó, segített visszanyernem az önbizalmam, megtanított, hogy újra hallgassak a megérzéseimre és segített megtalálni, hogy a szívem mélyén mire is vágyom. Mindig hálás leszek neki, amiért a Coachom volt és segített! Szívből ajánlom mindenkinek aki elakadt az élet valamely területé

Kajdi-Kiss Alexandra

édesanya

Már az első ülés nagyon hasznosnak és eredményesnek bizonyult, mivel jó kérdésekkel és gyakorlatokkal segített, hogy rájöjjek, milyen irányba induljak tovább, milyen lépéseket tegyek meg annak érdekében. Nagy segítséget jelentett, hogy határidőket tűztünk ki, ami még inkább motiváló erőként hatott rám, hogy a következő találkozón már eredményekről tudjak beszámolni. A második találkozó már a leszűkített lehetőségek további részletezéséről szólt, melynek eredményeként úgy néz ki megtaláltam azt az utat, ami igazán nekem való. Nagyon jól esett, hogy Ági az ülések között is érdeklődött, hogy miképpen haladok, az még további lendületet adott. Ági olyan személyiség, aki hihetetlen nyugalmat áraszt, aki előtt bátran megnyílhat az ember és rendkívül jó meglátásainak köszönhetően, egészen más szemszögből tekinthetünk rá a problémáinkra. Hasznosnak éreztem, hogy jegyzeteke, listákat, rajzokat készítettünk, amikre elég volt csak rápillantanom, máris motiválóan hatott. Ági nagy szerepet játszott abban, hogy meghozzam a döntést, a munkámban meglépjem a változást hozó nagy lépést.

dr. Kővári-Horváth Márta

vállalkozó (PandeM Tréning és Coaching)

Egy olyan általam alakított problémát oldott meg már EGY beszélgetéssel amin én hetek óta nem tudtam túljutni! Rendkívül profi, kedves és olyan kisugárzása van amitől azonnal meg tudsz nyílni neki! Szívből ajánlom mindenkinek!

Incze Alexandra

édesanya

Ágit úgy érzem a sors küldte az utamba, amiért roppant hálás vagyok. Egyszerre voltunk jó helyen és jó időben, ami egy szuper együttműködést alapozott meg. Segített abban, hogy rendszerezzem a gondolataimat és megtaláljam a balance-ot a család, a munka és önmagam között. Csak ajánlani tudom mindenkinek, professzionális, figyelmes és hihetetlenül egy hullámhosszra tudtunk kerülni már az első ülés után.

Maszler Kata

vállalkozó édesanya (Taiyaking Hungary)

Már egy ideje lépkedek a tudatos önismeret lépcsőin, de mindig jól jön, ha valaki kívülről segít rávilágítani az életemre egy-egy elakadásnak vélt helyzetnél. Amikor azt hiszed, hogy a fától nem látod az erdőt, akkor Ági segít, és nem csak erdő meglátásaban, hanem hogy milyen paradicsom van az erdőn túl is. Maximális figyelemmel van jelen az egész beszélgetés alatt, ahol szakmaiságának, végtelen kedvességének köszönhetően hamar megnyílsz. Nem, ez nem mese, de ha nem hiszed, járj utána!

Kovács-Gaál Ildikó

vállalkozó édesanya (HANG-olódó)

“Nagyon tartalmas volt a beszélgetésünk, nem is lehetett megállni egy óránál. Olyan oldalról világítottál rá a megoldásra váró dilemmákra, ahogyan én ezeket nem láthattam. Saját magam tisztábban látom, a jelenlegi helyzetemet és kirajzolódtak előttem a jövőbeli terveim is. Szívből ajánlom mindenkinek, aki valahol bizonytalanságot érez az életében vagy úgy érzi, hogy változtatna, de egyedül nem megy. ”

Timár Adrienn

vállalkozó édesanya (LoveYourBelly)

Íratkozz fel HÍRLEVELEMRE

Ha megadod az email címed, rendszeresen küldök neked aktualitásokat, információkat, érdekességeket, emlékeztetőket. Mindent, ami fejlődésed szolgálhatja.