Üdvözöllek, a hétköznapi Ági vagyok

Inspiráló vállalkozóként “tengetem” a mindennapjaimat, de közben ugyanolyan hús-vér ember vagyok, mint Te. Van egy csodálatos, de annál aktívabb kisfiam, így néha én is elfáradok. Van egy hasonlóan nagyon tevékeny férjem, aki néha a legnagyobb támaszom, néha pedig a legnagyobb tanítóm.

  • Mottóm: “Nem érdekel, miből élsz. Az érdekel, mire vágyik a szíved és hogy mersz-e álmodni arról, hogy teljesítsd szíved vágyát. Nem érdekel, hány éves vagy. Azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy bolondnak tartsanak szerelmedért, az álmodért, ezért a nagy kalandért, amit életnek hívunk.” ORIAH MOUNTAIN DREAMER
  • Fontosnak tartom, hogy megemlítsem, 8 évvel ezelőtt jelentkezett a pánikbetegségem, ez volt az a pont, ami elindított az önismeret útján. Ez egy olyan mérföldkő az életemben, amely változást hozott az utamon,  elkezdtem sokkal jobban odafigyelni önmagamra, a testem jelzéseire, a környezetemre, elkezdtem a személyes fejlődésemen dolgozni.
  • Mindig lelkes maximalista voltam. Mai napig szeretem magasra tenni a mércét önmagammal szemben, csak most az energiát és a perfekcionizmust arra irányítom, hogy a megélt tapasztalataim és megszerzett tudásom által az ügyfeleim elégedetten tudjanak távozni.
  • Kreativitás a mozgatórugóm. Az élet minden területén alkalmazom, imádok bútorokat festeni, dekorációs elemeket készíteni, kreatív programokat szervezni, hihetetlen gyors a problémamegoldó képességem ezáltal.
  • Szó szerint rabja vagyok az utazásnak. Több mint 25 országban jártam már, többek között Kubában, Jamaikában, Mexikóban, USA-ban, Dubajban, Egyiptomban, Törökországban. Imádom azt a szabadságot, kalandot, melyet az utazás biztosít. Az utazás tengernyi dolgot megtanított, magamról és a világról.
  • Café Frei rajongók vagyunk a férjemmel és a kisfiúnkkal. Több mint 42 kávéházat látogattunk már meg, sokszor a kirándulási céljainkat is ez alapján tervezzük meg.
  • Hiszek a tapasztalatok erejében. Szakmai és személyes tapasztalatokat gyűjtök folyamatosan, keresem-kutatom a lehetőségeket, amely által egyre több- és több lehetek.
  • Elkötelezett vagyok az élethosszig tartó tanulás iránt. Folyamatosan szomjazom a tudásra. Képesítéseim: Környezetmérnök BSc és MSc, Munkavédelmi technikus, majd szakmérnök, tűzvédelmi előadó, Agykontroll, Life- és business coach, Pozitív pszichológia a gyakorlatban, Art coaching.

Építs és fejlessz színes nemzedéket, színes vállalkozást, színes cégkultúrát

Alapvetően, egy olyan közeget biztosítok az ügyfeleim számára, ahol felszabadultan, stresszmentesen, elvárások nélkül, egy könnyed légkörben szabadjára engedhetik a fantáziájukat. Ebben tökéletes segítség a LEGO®.

Támogatom a vállalkozókat, csapatokat, cégvezetőket abban, hogy megleljék azt a jövőképet, ahol tisztává válik számukra, hogy mi is alapvetően az értékrend és a vízió. Közben pedig játékosan dolgozunk együtt az egyes tagok személyes fejlődésén.

A coaching szemléletű fejlesztés során előkerülnek a személyes igények, az érzések és a szükségletek kommunikációja tisztul, ezáltal a csapatszellem és az együttműködés is erősödni fog. Így segít felderíteni a kiaknázatlan erőforrásokat és a rejtett belső konfliktusokat.

Az ügyfelek kapnak egy új perspektívát a LEGO® által, ahol 3D-ben testesülnek meg a szimbolizált gondolatok és stresszmentesen hozza őket a felszínre, majd lépésről-lépésre haladnak a megfogalmazott cél felé.

Hiszem és vallom, hogy a tudatos és magabiztos személyiség kifejlődése már gyerekkorban megkeződik, ezért hoztam létre a LEGO® Serious PLAY® módszertani programokat és gyerektáborokat. A táborok során három témában, önismeret és önbizalom, környezettudatosság és öko gondolkodás, valamint pénzügyi tudatosság mentén tudnak a Gyerkőcök fejlődni. A Gyerekeknek menüpont alatt tudsz róla többet olvasni.

Íratkozz fel HÍRLEVELEMRE

Ha megadod az email címed, rendszeresen küldök neked aktualitásokat, információkat, érdekességeket, emlékeztetőket. Mindent, ami fejlődésed szolgálhatja.