önmagad irányítsd az életed

Normális, ha eldöntötted, hogy kezedbe veszed a sorsod irányítását.

Minden egyes ember hoz valamit a múltjából, ki könnyebb, ki nehezebb csomagot. A múltat soha nem fogod tudni teljes mértékben a hátad mögött hagyni, de nem is kell. Hiszen, ha nem lenne múltad, nem tapasztalsz, nem váltál volna azzá a csodálatos, erős emberré, aki jelenleg is vagy.

A hibák azért vannak, hogy tanuljunk belőlük. Ha nem lennének hibák, bakik, akkor sosem jutnánk el a fejlődés szintjére. Vedd úgy őket, hogy a tanítóid. Fogadd őket, vond le a következtetéseket, tanulj belőlük, majd engedd szabadjára.

Te irányítsd a saját sorsod! Változtass a gondolkodásmódodon, és azon, hogy miképp állsz az ismétlődő szituációkhoz. Amennyiben képes vagy megváltoztatni a hozzáállásod, Te magad is változni fogsz, ezzel párhuzamosan a külvilág is meghozza a kívánt eredményt.

Amennyiben úgy döntesz, hogy változnál, változtatnál, akkor mindig most van itt az ideje.

Ismerősek az alábbi gondolatok?:

  • a kormány felelős a jelenlegi élethelyzetemért, mert ellehetetleníti a megélhetésemet.
  • a főnököm tehet róla, hogy nem szeretek bejárni a munkahelyemre, mert nem ad fizetésemelést.
  • a szüleim hibája, hogy most nem vagyok boldog, mert nem volt jó gyerekkorom.
  • a szomszéd okozza, hogy utálok itt lakni, mert rendetlen a kertje és egész nap azt kell bámulnom.
  • a barátok a hibások, hogy sikertelen a vállalkozásom, mert nem támogatnak.

Amennyiben irányítani tudod a gondolataidat, kezedbe tudod venni az életedet!  Akkor működik jól, ha ezt Te teszed, hiszen senki más nem tudja átérezni a Te érzéseidet, a Te tapasztalataidat, a Te gondolataidat, a Te szükségleteidet! Ne késlekedj, indulj el! Tedd meg az első lépést!

Amennyiben a fenti állítás közül akár egy is igaz Rád, akkor itt az ideje a kezedbe venni az életed irányítását, amilyen gyorsan csak tudod!

Vissza a Főoldalra

Íratkozz fel HÍRLEVELEMRE

Ha megadod az email címed, rendszeresen küldök neked aktualitásokat, információkat, érdekességeket, emlékeztetőket. Mindent, ami fejlődésed szolgálhatja.