Szülőként Neked szól…

 Minőségi házastársi időt tölteni egymással és erősebbé tenni a férj-feleség-, valamint családi egységet, 

 Közelebb hozni önmagatokban az apa-gyerek, anya-gyerek, apa-anya-belső gyerek kapcsolatot,

 Lehetőséget adni, hogy jobban megismerjétek egymást és önmagatokat,

 Közben pedig szabadidőt, énidőt adtok önmagatoknak…

 

Mellette pedig…

Lehetőségetek van olyan csomagot választani, ahol minden terhet leveszünk a vállatokról a szervezést illetően, Nektek csak a bőröndöt kell összepakolni és jönni,

megismeritek az Istenek szigetét és a balinéz kultúrát,

 szervezett- és fakultatív programokban vesztek részt,

 5*-os Grand Hyatt Resortban szálltok meg, ahol all-inclusive ellátást is választhattok,

 teljes testet-lelket-elmét töltő programon vehettek részt,

az ott töltött időtök alatt azon dolgozunk, hogy megteremtsük számotokra a könnyed, megtartó, biztonságos légkört. Olyan programokkal készülünk, ahol, mint pár- és család erősödtök, közelebb kerültök önmagatokhoz, egymáshoz és megtapasztaljátok a valódi, tiszta, feltétel nélküli kapcsolódást.

Az elvonulást úgy építettük fel, hogy tartalmaz közös kirándulást, külön programot a férjnek és feleségnek, pároknak, illetve pihenőnapot is.

Decemberben, egy beszélgetés est formájában meséltünk a férjemmel arról, hogy miképp döntöttünk mi arról, hogy belevágunk a Balis utazásba, kisgyerekkel, családként, milyen dilemmáink voltak, hogyan éltük meg, milyen tapasztalatokat gyűjtöttünk. Habár a felvétel amatőr formájú, de mégis adhat egy kis ízelitőt.

Vissza a Főoldalra

Íratkozz fel HÍRLEVELEMRE

Ha megadod az email címed, rendszeresen küldök neked aktualitásokat, információkat, érdekességeket, emlékeztetőket. Mindent, ami fejlődésed szolgálhatja.