Milyen segítséget kapsz

1. nap: megérkezés, akklimatizálódás

Elfoglaljátok a csodaszép, balinéz környezetben található, 5 csillagos Resortot, ahol mindent megkaptok, ami szem-szájnak ingere. Pihentek, kikapcsolódtok.

szállás hyatt bali lego család

 

2. nap: pihenés, hangtálas meditációs ceremónia

Reggeli után 10-12 között ráhangolódunk a párkapcsolati elvonulásra, megbeszéljük a kereteket. Ebéd, majd folytatjátok a kikapcsolódást a szigeten. Kipróbálhatjátok a resortban található medencéket, a csúszdákat, tengerpartozhattok. Délután pedig egy csodálatos, testet, lelket feltöltő és megnyugtató, ráhangolódó ceremóniával zárjuk a napot.

szállás hyatt bali lego család

 

3. nap: LEGO szeánsz, önszeretet kör, közös kirándulás Uluwatuba, érintéssel kapcsolatos program

A reggelt egy közös LEGO szeánsszal kezdjük, majd részt vesztek egy testet-lelket feltöltő önszeretet körön. Délután közös kirándulás Uluwatuba és megnézünk egy tradicionális Kecak táncot. Este érintéssel kapcsolatos programmal zárjuk a napot. LEGO party igény szerint.

párkapcsolat lego bali önszeretet

 

4. nap: pihenőnap, LEGO szeánsz

Pihentek vagy az alábbi fakultatív programokon vehettek részt: Rafting vagy kanyoning, well-being retreat, Yoga Nidra, önszeretet meditáció. Este érintéssel kapcsolatos programon vehettek részt. LEGO party igény szerint.

párkapcsolat lego bali önszeretet

 

5. nap: egész napos kirándulás

Ezt a napot arra szánjuk, hogy párkapcsolati/családi egységben, együtt szerezzetek élményeket ezen a csodás szigeten. Közép-Bali túra, ellátogatunk a helyi csokigyárba, gyümölcs-, tea- és kávékóstoláson veszünk részt, megnézzük az Ulun Danu templomot, valamint megnézzük a Banyumala vagy a Leke-leke vízesést, itt lehetőség van fürdőzni is. Este LEGO party igény szerint.

szállás hyatt bali lego család

 

6. nap: pihenőnap, érintéssel kapcsolatos program, LEGO szeánsz

Ez a nap kikapcsolódásé. Szabadon azzal tölthetitek, amivel éppen kedvetek tartja. Medencézés? Napozás? Tengerpartozás? Rátok van bízva!  Mindamellett, aki kíváncsi egy  tradicionális balinéz gyógyító varázslatára, az részt vehet egy ilyen szertartáson is. Igény szerint, nap végét LEGO szeánnszal zárjuk.

szállás hyatt bali lego család

 

7. nap: egész napos LEGOs párkapcsolati fejlesztés, érintéssel kapcsolatos program, LEGO szeánsz

Reggel 9-től, délután 4-ig LEGOs párkapcsolati fejlesztést tartunk, a könnyedség, játékosság, egymáshoz való kapcsolódás jegyében. Este érintéssel kapcsolatos programmal zárjuk. Igény szerint LEGOs szeánsz.

párkapcsolat lego bali önszeretet

 

8. nap: egész napos családi kirándulás,

Ezt a napot is arra szánjuk, hogy együtt szerezzetek élményeket és erősítsétek a párkapcsolati/családi egységet. Ellátogatunk a Monkey forestbe, a Goa Gajah barlangtemplomba vagy sétálhatunk a varázslatos rizsteraszokon. Este érintéssel kapcsolatos program. LEGO party igény szerint.

szállás hyatt bali lego család

 

9. nap: Balinéz tisztító ceremónia, érintéssel kapcsolatos program, LEGO szeánsz

Részt vesztek a híres Melukat víztisztító ceremónián, majd LEGOs párkapcsolati fejlesztést tartunk, a könnyedség, játékosság, egymáshoz való kapcsolódás jegyében. Este érintéssel kapcsolatos program. LEGO party igény szerint.

szállás hyatt bali lego család

 

10. nap: Záró nap

Záró nap, összegzünk, mélyítjük a tapasztalatokat majd indulunk haza.

 

 

A programváltozás jogát fenntartjuk, az időjárási viszonyok alakulása miatt. A családi elvonuláson, igény esetén, lehetőség van elvégezni az Access Bars® képzését. A fent leírtak a teljes családi elvonulás vázát adják meg, mindamellett megfűszerezzük az egészet közös-családi legós szeánszokkal, Access Bars®sal, közös napindító és záró gyakorlatokkal,  feltöltő beszélgetésekkel, sok-sok humorral, jókedvvel és kacagással. 

Jelentkezés

Vissza a Főoldalra

Íratkozz fel HÍRLEVELEMRE

Ha megadod az email címed, rendszeresen küldök neked aktualitásokat, információkat, érdekességeket, emlékeztetőket. Mindent, ami fejlődésed szolgálhatja.