Milyen segítséget kapsz

1. nap: megérkezés, akklimatizálódás

Elfoglaljátok a csodaszép, balinéz környezetben található, 5 csillagos Resortot, ahol mindent megkaptok, ami szem-szájnak ingere. Pihentek, kikapcsolódtok.

szállás hyatt bali lego család

 

2. nap: pihenés, hangtálas meditációs ceremónia

Folytatjátok a kikapcsolódást, kipróbálhatjátok a resortban található medencéket, a csúszdákat, tengerpartozhattok. Délután pedig egy csodálatos, testet, lelket feltöltő és megnyugtató, ráhangolódó ceremóniával kezdjük a családi elvonulást.

szállás hyatt bali lego család

 

3. nap: délelőtt a Gyerkőcökkel megkezdjük a  legó tábort, addig Ti Szülők pihenhettek vagy fakultatív programokon vehettek részt, délután pedig közös kirándulás Uluwatuba

Amíg mi a Gyerkőcökkel táborozunk, addig Nektek, Szülőknek lehetőségetek van részt venni külön fakultatív programon, apáknak sznorkeling a Padang Bai-ban, anyáknak pedig önszeretet kör. Délután pedig Uluwatuba kirándulunk és megnézünk egy tradicionális Kecak táncot.

szállás hyatt bali lego család

 

4. nap: egész nap táborozunk a Gyerkőcökkel, addig Ti Szülők pihenhettek vagy fakultatív programokon vehettek részt,

Reggel 9-től, délután 4-ig a Gyerkőcökkel együtt fejlődünk a legó kockák segítségével, közben sokat mozgunk és szabad legózunk is. Addig Ti Szülők vagy pihentek vagy pedig az alábbi fakultatív programokon vehettek részt: Rafting vagy kanyoning, well-being retreat, Yoga Nidra, önszeretet meditáció.

szállás hyatt bali lego család

 

5. nap: egész napos családi kirándulás,

Ezt a napot arra szánjuk, hogy családi egységben, együtt szerezzetek élményeket ezen a csodás szigeten. Közép-Bali túra, ellátogatunk a helyi csokigyárba, gyümölcs-, tea- és kávékóstoláson veszünk részt, megnézzük az Ulun Danu templomot, valamint megnézzük a Banyumala vagy a Leke-leke vízesést, itt lehetőség van fürdőzni is.

szállás hyatt bali lego család

 

6. nap: pihenőnap,

Ez a nap kikapcsolódásé. Szabadon azzal tölthetitek, amivel éppen kedvetek tartja. Medencézés? Napozás? Tengerpartozás? Rátok van bízva!  Mindamellett, aki kíváncsi egy helyi, hosszúkörmű vagy a tradicionális balinéz gyógyító varázslatára, az részt vehet egy ilyen szertartáson is, vagy megnézzük az elefánt parkot, ahol lehetőség van megfürdetni az elefántot.

szállás hyatt bali lego család

 

7. nap: egész nap táborozunk a Gyerkőcökkel, addig Ti Szülők pihenhettek vagy fakultatív programokon vehettek részt,

Reggel 9-től, délután 4-ig a Gyerkőcökkel együtt fejlődünk a legó kockák segítségével, közben sokat mozgunk és szabad legózunk is. Addig Ti Szülők vagy pihentek vagy pedig az alábbi fakultatív programokon vehettek részt: Quad/ATV, well being retreat, kakaóceremónia.

szállás hyatt bali lego család

 

8. nap: egész napos családi kirándulás,

Ezt a napot is arra szánjuk, hogy együtt szerezzetek élményeket és erősítsétek a családi egységet. Ellátogatunk a Monkey forestbe, a Goa Gajah barlangtemplomba vagy sétálhatunk a varázslatos rizsteraszokon.

szállás hyatt bali lego család

 

9. nap: pihenőnap,

Ez a nap kikapcsolódásé. Szabadon azzal tölthetitek, amivel éppen kedvetek tartja. Medencézés? Napozás? Tengerpartozás? Rátok van bízva!  Mindamellett, aki kíváncsi egy helyi, hosszúkörmű vagy a tradicionális balinéz gyógyító varázslatára, az részt vehet egy ilyen szertartáson is.

szállás hyatt bali lego család

 

10. nap: délelőtt a Gyerkőcökkel folytatjuk a  legó tábort, addig Ti Szülők pihenhettek vagy fakultatív programokon vehettek részt, 

Amíg mi a Gyerkőcökkel táborozunk, addig Nektek, Szülőknek lehetőségetek van részt venni külön fakultatív programon, részt vehettek a híres Melukat víztisztító ceremónián.

szállás hyatt bali lego család

 

11. nap: zárónap és indulás haza

szállás hyatt bali lego család

 

A programváltozás jogát fenntartjuk, az időjárási viszonyok alakulása miatt. A fent leírtak a teljes családi elvonulás vázát adják meg, mindamellett megfűszerezzük az egészet közös-családi legós szeánszokkal, közös napindító és záró gyakorlatokkal,  feltöltő beszélgetésekkel, sok-sok humorral, jókedvvel és kacagással. 

Jelentkezés

Vissza a Főoldalra

Íratkozz fel HÍRLEVELEMRE

Ha megadod az email címed, rendszeresen küldök neked aktualitásokat, információkat, érdekességeket, emlékeztetőket. Mindent, ami fejlődésed szolgálhatja.