Miben segít a coaching szemléletű fejlesztés?

Ha a világmegváltás könnyű dolog lenne, mindenki megtenné. A változás benned kezdődik. Nagy munka vár Rád, hiszen Te is világmegváltó vagy. De előbb abba kell hagynod a “na majd holnap” felfogást, miközben elrejtőzöl a félelmetesen hosszú tennivalók listája mögé. Na… itt tudlak támogatni abban, hogy letedd a súlyt, amely a bűntudatot, a fáradságot okozza. Támogatlak, hogy lépésről-lépésre cselekedni tudj és változást hozz az életedben.

Tudod, hogy valamin változtatnod szükséges. De annyira elárasztod a mindennapjaidat, hogy nincs érkezésed rálelni a megoldásra.

Van egy nagyszerű ötleted. De minden alkalommal, amikor megpróbálnál elindulni, hogy megvalósítsd, egy elérhetetlen célként lobog előtted.

Na… itt tudlak támogatni egy részletes terv kidolgozásában, és megadom az induláshoz szükséges lendületet. Támogatlak egy tiszta fókusz kidolgozásában, a stratégiai terv megalkotásában, és az első lépés megtételében.

Nagyszerű kezdést követően megérintett a kiégés szele. Elveszítetted az egyensúlyt és a fókuszt. Na… itt tudlak támogatni abban, hogy újra csatlakozni tudj az eredeti tervhez, ahol egy fenntartható lendület mellett újra produktív tudsz lenni.

Vissza a Főoldalra

Íratkozz fel HÍRLEVELEMRE

Ha megadod az email címed, rendszeresen küldök neked aktualitásokat, információkat, érdekességeket, emlékeztetőket. Mindent, ami fejlődésed szolgálhatja.