Neked van egy kívánságod,
hogy jól érezd magad a bőrödben,
hogy szeresd azt amit csinálsz,
hogy az erősségeidre építkezz.

Valósítsuk meg együtt, hiszen minden fejlődéshez egy kreatív út vezet.

LEt’s GO! Karrierváltó MentorProgram

Kinek való a A LEt’s GO! Önbizalomnövelő, vállalkozásfejlesztő MentorProgram?

NEKED, ha már tényleg úgy érzed:

 • ha vállalkozást szeretnél indítani,
 • magabiztosabb szeretnél lenni,
 • feltépnéd a szorító korlátozásokat,
 • kihasználnád azt amiben igazán jó vagy,
 • nyitott vagy az innovatív dolgok felé.

…mindezekhez jól jönne egy támogató.

NEKED, ha ismerős a helyzet:

 • saját vállalkozást szeretnél indítani, de halvány lila derengésed sincs, hogy milyen irányba indulj,
 • megerősödve és magabiztosan szeretnél megjelenni az ügyfelek jelenlétében,
 • ezáltal több bevételt szeretnél generálni,
 • vágysz egy valóban kreatív, játékos, de mégis komoly és hatékony módszerre, ahol időközben hiperventilállni tudsz.

Üdvözöllek, Varju-Katona Ágnes vagyok

8 éve kezdtem el sokkal tudatosabban odafigyelni az életemre, az érzéseimre, a fejemben lévő gondolatokra. Akkorában egyetemre jártam, párhuzamosan végeztem egy technikusi képzést és mellette gyakornokoskodtam. Így kimerült a szervezetem és jelzett, hogy valami nincs rendjén.

Elkezdtem fejleszteni önmagam, rendszeres látogatója voltam a különféle önismerettel kapcsolatos előadásoknak, rengeteg könyvet elolvastam, és szakemberhez fordultam segítségért. Mert van az a pont, amikor nagyon sokat segít az önképzés, de a mélypontból való kievickéléshez szükséges egy támogató szakember is. Nincs mese.

Azóta minden alkalommal jelez a testem, a belső hangom, ha nem vagyok jó helyen, ha sürgősen változtatnom szükséges. Így történt, szinte napra pontosan három évvel ezelőtt is. Borzasztóan éreztem magam a munkahelyemen, a munkakörömben, a bőrömben. Feszített legbelül. Már harmadik alkalommal töltöttem be ugyanazt a munkakört, csak más-más munkahelyen. Akkor realizálódott bennem, hogy nem feltétlen csak a munkakörrel volt a gond, hanem, velem is. Szabadságra, autonómiára, kreativitásra és új ötletek megvalósítására volt szükségem, helyette kaptam egy “ketrecet”, fix kereteket, sablon módszereket és lekötött kezeket.  Tudtam, hogy váltanom kell! …és megtettem az első lépést, majd a következő és a következőt.

Nos, nekem ez 8 évembe telt, 8 ESZTENDŐBE, mert nem tudtam, hogy van szakember, coach, mentor, aki rátermettségével, széles látókörével, empátiájával, tudásával, tapasztalatával, de legfőképp támogatásával fogja a kezem, az elejétől a végéig, és le tudja nekem rövidíteni ezt az időt.

Ebben tudok Neked segíteni, ebben tudlak támogatni, hogy az a kerrierút, amit választottál, amit megálmodtál, ne több évedbe kerüljön, ne “tapogatózással” teljen, hanem célirányosan, a megfelelő útmutatás mentén, a megfelelő eszközöket a kezedbe adva, a megfelelő támogatással, minél inkább lerövidüljön a felkészülési idő és rá tudj lépni a saját utadra.

Indulj el! A Te fejlődésed, a mi közös, kreatív utazásunk!

 

 

Időpontot kérek!

A LEt’s GO! Önbizalomnövelő, vállalkozásfejlesztő MentorProgramról

Tartalmazza azokat a pilléreket, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy megtaláld azt a vállalkozást, amiben igazán jól érzed magad, amiben ki tudsz teljesedni, amiért érdemes minden nap felkelned. Nevezzük nevén, amiben valóban tehetséges vagy.

A program teljes mértékben személyre szabott, amely számos, elméleti és gyakorlati elemből áll. Tehát konkrétan  arra koncentrálok, amilyen Te magad vagy, ahol most tartasz és ahova szeretnél eljutni.

Támogatlak abban, hogy újratervezd a gondolkodásmódod a saját képességeiddel kapcsolatban. Meglásd azt, hogy mire is vagy képes valójában. Felismerd a sikereidet és tanulni tudj a buktatókból.

A program egyediségét az adja, hogy az irányított, fejlesztő szemléletű coaching kérdések mellett, a segítségemmel építőkockákat fogsz használni. A metafórikus kockák adják az alapot és eszközt nyújtanak a célok megfogalmazásához, az erősségek feltérképezéséhez, az ideális vállalkozás megalkotásához, bármihez, ha szabadjára mered engedni a fantáziád.

Tehát legózni fogunk, majdnem minden alkalommal. Hogy miért? Mert az építés sikerre visz, hiszen a legó által bármit fel tudsz építeni, át tudsz alakítani, újjá tudsz alkotni, kreativitásra hív, azaz segít kimozdulni a beszűkült látásmódból, összpontosításra késztet, hogy fókuszban tudj maradni, szórakoztat, felszabadít, a színek és lehetőségek által.

A A LEt’s GO! Önbizalomnövelő, vállalkozásfejlesztő MentorProgram alatt átbeszéljük és feloldjuk az alábbi kérdéseket, mint:

 • Én nem vagyok semmiben sem tehetséges — mi történik, ha elbukom?
 • Nem tudok legózni – hogyan fogok tudni így építeni?
 • Mivan akkor, ha nehézségeim lesznek a program során?
 • Hogyan indulhatok el most az utamon? Nem akarok hónapokat várni.
 • Mit csináljak, ha az életemben fontos szerepet betöltő családtag folyamatosan lehúz és elbizonytalanít?
 • Hogyan tudok átlépni azon, hogy “nem vagyok alkalmas”?

és így tovább…

Az alábbi lépések szerint fogunk haladni

1. lépcsőfok: Hozd ki a vállalkozásodból a legtöbbet!

Diagnózis, azaz helyzetfeltárás, mindennek az alapja. Segítek megfogalmazni, hogy hol tartasz most, közösen megfogalmazunk egy célt, hogy egy olyan életformát építs be a mindennapjaidba, amiben a munkád az önmegvalósítás része.

 

2. lépcsőfok: Átbeszéljük azokat az belső akadályokat, amelyeket magad elé gurítottál.

Megnézzük, hogy hogyan tudsz sokkal bátrabban és magabiztosabban túljutni ezeken.

 

3. lépcsőfok: Egy mód, hogy megismerd önmagad, az erősségeidet.

Kitárjuk az ajtót a lehetőségek felé. Kreatív-önismereti programmal feltárjuk az értékeidet, érdeklődésed és egyéb kompetenciád.

 

4. lépcsőfok: részletesen kidolgozzuk azokat a lépéseket I. rész,

Amelyek a vágyott vállalkozás felé vezetnek Téged. Stratégia, tervezés szakasza.

 

5. lépcsőfok: részletesen kidolgozzuk azokat a lépéseket II. rész,

Amelyek a vágyott vállalkozás felé vezetnek Téged. Stratégia, tervezés szakasza.

6. lépcsőfok: Összegzünk,

kiértékelünk és közösen “megünnepeljük” az elért célt.

Időpontot kérek!

Fontos kérdések

Ha a világmegváltás könnyű dolog lenne, mindenki megtenné. A változás benned kezdődik. Nagy munka vár Rád, hiszen Te is világmegváltó vagy. De előbb abba kell hagynod a “na majd holnap” felfogást, miközben elrejtőzöl a félelmetesen hosszú tennivalók listája mögé.

Itt tudlak támogatni, hogy letedd a súlyt, amely a bűntudatot, a fáradságot okozza. Támogatlak, hogy lépésről-lépésre cselekedni tudj és változást hozz az életedben.

 • Tudod, hogy valamin változtatnod szükséges. De annyira elárasztod a mindennapjaidat, hogy nincs érkezésed rálelni a megoldásra.
 • Van egy nagyszerű ötleted. De minden alkalommal, amikor megpróbálnál elindulni, hogy megvalósítsd, egy elérhetetlen célként lobog előtted.

Itt tudlak támogatni egy részletes terv kidolgozásában. Én megadom az induláshoz szükséges lendületet. Támogatlak egy tiszta fókusz kidolgozásában, a stratégiai terv megalkotásában, és az első lépés megtételében.

 • Nagyszerű kezdést követően megérintett a kiégés szele. Elveszítetted az egyensúlyt és a fókuszt. Itt tudlak támogatni abban, hogy újra csatlakozni tudj az eredeti tervhez, ahol egy fenntartható lendület mellett újra produktív tudsz lenni.

Terápia való Neked, ha:

– Függőségben szenvedsz.

– Megoldatlan múltbéli traumát szeretnél feldolgozni.

– Depresszióval vagy szorongással küzdesz, amelyek jelentősen befolyásolják a mindennapi életed.

– Megpróbálsz a jövőre összpontosítani, de a múlt kérdései továbbra sem engedik.

^ Ha felismered önmagad, javaslom egy pszichológus szakember felkeresését.

 

A coaching megfelelő számodra, ha:

– Szellemileg stabilnak érzed önmagad, megoldottad a múltbeli kérdéseket, és dolgozni szeretnél a jövőbeli célokon.

– Van egy célod, amelyhez támogatásra van szükséged, és ez nincs kapcsolatban mentális problémákkal.

– Erősíteni szeretnéd az önbizalmad és dolgozni a személyes fejlődéseden.

– Rá szeretnél lelni a szenvedélyedre, és elindulni egy új karrier vagy vállalkozás felé.

– Készen állsz arra, hogy jelentős változásokat hozz az életében.

Képzeld el, hogy azzal a nehézséggel állsz szemben a munkahelyeden, hogy folyamatosan kispéciznek és kihasználnak a kollégák, a főnököd. Minden pepecselős munkára Téged kérnek fel. De Te tudod, hogy amúgy is el vagy havazva, már nem bírod tovább, nem bírsz el több feladatot. Még sem mersz nemet mondani. Miért? Mert azt gondolod, hogy akkor azt fogják Rólad beszélni, hogy nem vagy segítőkész, nem vagy közreműködő.

Hogyan tud segíteni a coaching és azon belül a LEGO ebben a helyzetben?

Úgy, hogy kiválasztok néhány LEGO kockát és szabadon megalkothatod a szituációt, amikor szemben állsz a kollégával vagy a főnökkel. Majd megvizsgáljuk, hogy az egyes LEGO elemeket hova, miért raktad. Hiszen ezeknek is külön jelentősége van. Az egyes darabok valamilyen szimbólumként szerepet kapnak a gondolataidban. Egy ugató kutya a hamis kollégát jelképezheti, a nyitott ajtó a menekülés lehetőségét, vagy a megoldás megérkezését.

Az elemek mozgatásával megérkezik a megoldás is. Azért nem mered visszautasítani a feladatokat, mert úgy érzed, hogy nem tudnád kellőképpen kifejezni magad és félsz attól, hogy így beégnél a kollégák előtt? Vagy azért, mert korábban már kerültél hasonló helyzetbe és rosszul jöttél ki belőle? Ezek mind félelmek, mind beidegződött hamis hiedelmek. Minden egyes alkalommal, amikor pepitában, ugyanabba a szituációba kerülsz, az élet felkínál számodra egy új lehetőséget, hogy másképp reagálj mint korábban. Esélyt kapsz, hogy a folyamatosan megismétlődő helyzetnek új jelentést adj.

Hogy mit jelent számodra a megoldás? Egyenes és erőszakmentes kommunikáció, bizalom önmagadban-ezáltal merész kiállás, hatékonyabb időgazdálkodás?

Rajtad áll, hogy el tudod e engedni a korlátokat és önfeledten, játékosan megoldást találni, vagy bennragadsz inkább a mókuskerékben.

Az üléseket kéthetente fogjuk megismételni.

Az ülések 90-120 percesek.

Kezdetben 3 hónapos időszakot fog felölelni a mi együttműködésünk. Ezalatt az alábbikra számíthatsz, az alábbi elemeket tartalmazza a program:

 • egy alap LEGO® csomag, amelyet felhasználunk az egyes konzultációkkor,
 • egymást követő 6 mély beszélgetést,
 • heti 1 videót, melyek az egyes stratégiák felállításában, tervezésben segítenek (marketing, pénzügy, social media, stb),
 • heti 2 gyakorlati, kreatív feladványt, amely támogatja a folyamatos fejlődést,
 • telefonos elérhetőséget, segítséget a megbeszélt időpontokban,
 • e-mail segítséget a nap 24 órájában.

Ezt követően fél éven belül lehetőséged  van még 2 alkalom felhasználására, utánkövetés céljából. Ez azt jelenti, hogy a 6 alkalmas folyamatot követően, elindulsz az utadon, fél éven belül, amennyiben megakadsz, vagy újabb útmutatásra vagy támogatásra van szükséged, akkor fel tudod használni az alkalmakat.

Teljesen normális, hogy kissé szkeptikus vagy. Megértem, hogy nehéz meghatároznod, hogy a jelen helyzetedben mely támogató szakember szolgálhat Téged a leginkább. Valószínűleg azt kérdezed: “Ez most végre működni fog, vagy megint pénzpazarlás lesz?”

Hiszek abban, hogy a rátermettségem, széles látóköröm, tudásom és tapasztalataim alapján támogatni tudlak a helyes döntés meghozatalában. Az első lépés, hogy ezt a bizonytalanságot áttörjük. Vedd igénybe az első ingyenes alkalmat, hogy megalapozott döntést hozhassunk arról, hogy folytatni tudjuk e a rendszeres együttműködést.

Az EdzőProgram teljesen meg fogja változtatni az életed, ha mindketten 100% -ban elkötelezük magunkat a folyamat iránt. Én készen állok. Ha Te is, foglalj időpontot!

Mennyibe kerül a A LEt’s GO! Önbizalomnövelő, vállalkozásfejlesztő MentorProgram?

A A LEt’s GO! Önbizalomnövelő, vállalkozásfejlesztő MentorProgram teljesen személyre szabott, ezért vedd fel velem a kapcsolatot.

Egy összegben

van lehetőség

Részletfizetés (10 részlet)

van lehetőség

Konzultáció

ONLINE

Skype-on keresztül

ONLINE

Zoom-on keresztül

Időpontot kérek!

“Lépjünk együtt egy magasabb szintre!”

Adományozáskor a szív megtelik szeretettel, a lélek röpköd a boldogságtól, a szem könybe lábad a hálától, a fül örül az örömködő kacajtól, a száj mosolyra húzódik mindezek kölcsönhatásától. Megéri? De meg ám. Most a befizetett EdzőProgram árának 5%-val egy rászoruló kis-betegetet támogathatsz, hiszen automatikusan átutalom a Civil Jótékonysági Csoport éppen rászoruló gyermek számára.

A tavalyi év folyamán számos ügyfelem sikeresen végigment a folyamaton, ráéreztek, hogy miként tudnak megújulni, inspirálódni, hallgatni a saját belső hangukra. Ahhoz viszont, hogy mindig, minden körülmények között maximális támogatást nyújthassak, folyamatosan képzem magam. Az új küldetésem, LEGO Serious Play Facilitator leszek. A képzés a nemzetközi árkategóriába tartozik, amely megközelíti az 1 millió Ft-ot.

Azzal, hogy részt veszel az üléseimen, workshopjaimon, előadásaimon, rendezvényeimen, egy lépéssel előrébb kerülök a célhoz, amely által még magasabb szinten, még többet tudok Neked is adni.

Időpontot kérek!

Ügyfeleim mondták

Ágival egy online erőszak mentes kommunikációs tréningen dolgoztam együtt. Én abszolút a folyamatos fejlődés híve vagyok, és ez a tréning ráébresztett arra, hogyan is tudnám a kommunikációm meg inkább tökéletesíteni és ezt a munkám során is használni. Ági, mindamellett h remek kísérő, nagyon hasznosan adta át az általa szerkesztett anyagot, fantasztikusan vezetett és kísért egyszerre. Ajánlom mindenkinek, aki a kreativitást és kommunikációt meg inkább eszközként szeretné magáénak tudni, és beépíteni a mindennapjaiba.

Zilahi Angéla

vállalkozó édesanya (Coach4You)

Ági nagyon jól terelt a tréning folyamán, hogy magam ismerjek rá a kommunikációs hiányosságaimra, nagyon könnyedén ismertette fel példákon keresztül, hogy mit csinálok rosszul és konkrét megoldást, eszközt adott a kezembe az EMK-val. Nagyon könnyed, mégis informatív, hasznos tréning volt. Köszönöm!

Mészáros Anikó

vállalkozó édesanya

Van úgy az ember életében, hogy megvannak a célok, az eszközök és mégis valahogy csak toporog a Start mezőn. Ági hívta fel a figyelmemet a játék egy fontos kellékére: a dobókockára. Így már csak rajtam múlik, h egy 6-os dobással elkezdem-e az élet nevű játékot vagy sodródok tovább, ahogy eddig. Hálás köszönet a beszélgetésért és a “szemnyitogatásért”!

Tibold-Kelemen Kriszta

édesanya

Nagyon nagy önbizalomhiányban szenvedtem, szerettem volna karriert váltani, de elvesztem, hogy merre kéne indulnom. Eleinte nem volt könnyű dolga, nem voltam túl nyitott, de kitartó és türelmes volt velem. Az alatt a 4 alkalom alatt Ági rávilágított arra, hogy miben vagyok jó, segített visszanyernem az önbizalmam, megtanított, hogy újra hallgassak a megérzéseimre és segített megtalálni, hogy a szívem mélyén mire is vágyom. Mindig hálás leszek neki, amiért a Coachom volt és segített! Szívből ajánlom mindenkinek aki elakadt az élet valamely területé

Kajdi-Kiss Alexandra

édesanya

Már az első ülés nagyon hasznosnak és eredményesnek bizonyult, mivel jó kérdésekkel és gyakorlatokkal segített, hogy rájöjjek, milyen irányba induljak tovább, milyen lépéseket tegyek meg annak érdekében. Nagy segítséget jelentett, hogy határidőket tűztünk ki, ami még inkább motiváló erőként hatott rám, hogy a következő találkozón már eredményekről tudjak beszámolni. A második találkozó már a leszűkített lehetőségek további részletezéséről szólt, melynek eredményeként úgy néz ki megtaláltam azt az utat, ami igazán nekem való. Nagyon jól esett, hogy Ági az ülések között is érdeklődött, hogy miképpen haladok, az még további lendületet adott. Ági olyan személyiség, aki hihetetlen nyugalmat áraszt, aki előtt bátran megnyílhat az ember és rendkívül jó meglátásainak köszönhetően, egészen más szemszögből tekinthetünk rá a problémáinkra. Hasznosnak éreztem, hogy jegyzeteke, listákat, rajzokat készítettünk, amikre elég volt csak rápillantanom, máris motiválóan hatott. Ági nagy szerepet játszott abban, hogy meghozzam a döntést, a munkámban meglépjem a változást hozó nagy lépést.

dr. Kővári-Horváth Márta

vállalkozó (PandeM Tréning és Coaching)

Egy olyan általam alakított problémát oldott meg már EGY beszélgetéssel amin én hetek óta nem tudtam túljutni! Rendkívül profi, kedves és olyan kisugárzása van amitől azonnal meg tudsz nyílni neki! Szívből ajánlom mindenkinek!

Incze Alexandra

édesanya

Ágit úgy érzem a sors küldte az utamba, amiért roppant hálás vagyok. Egyszerre voltunk jó helyen és jó időben, ami egy szuper együttműködést alapozott meg. Segített abban, hogy rendszerezzem a gondolataimat és megtaláljam a balance-ot a család, a munka és önmagam között. Csak ajánlani tudom mindenkinek, professzionális, figyelmes és hihetetlenül egy hullámhosszra tudtunk kerülni már az első ülés után.

Maszler Kata

vállalkozó édesanya (Taiyaking Hungary)

Már egy ideje lépkedek a tudatos önismeret lépcsőin, de mindig jól jön, ha valaki kívülről segít rávilágítani az életemre egy-egy elakadásnak vélt helyzetnél. Amikor azt hiszed, hogy a fától nem látod az erdőt, akkor Ági segít, és nem csak erdő meglátásaban, hanem hogy milyen paradicsom van az erdőn túl is. Maximális figyelemmel van jelen az egész beszélgetés alatt, ahol szakmaiságának, végtelen kedvességének köszönhetően hamar megnyílsz. Nem, ez nem mese, de ha nem hiszed, járj utána!

Kovács-Gaál Ildikó

vállalkozó édesanya (HANG-olódó)

“Nagyon tartalmas volt a beszélgetésünk, nem is lehetett megállni egy óránál. Olyan oldalról világítottál rá a megoldásra váró dilemmákra, ahogyan én ezeket nem láthattam. Saját magam tisztábban látom, a jelenlegi helyzetemet és kirajzolódtak előttem a jövőbeli terveim is. Szívből ajánlom mindenkinek, aki valahol bizonytalanságot érez az életében vagy úgy érzi, hogy változtatna, de egyedül nem megy. ”

Timár Adrienn

vállalkozó édesanya (LoveYourBelly)

Íratkozz fel HÍRLEVELEMRE

Ha megadod az email címed, rendszeresen küldök neked aktualitásokat, információkat, érdekességeket, emlékeztetőket. Mindent, ami fejlődésed szolgálhatja.