Erőszakmentes kommunikáció WORKSHOP – kockák segítségével

?Emlékszel még kisgyerekként, mennyire jó volt a csörgő-zörgő kockák fölött elbeszélgetni az élet nagy dolgairól?

?Gondoltad volna, hogy létezik olyan Kommunikáció- és Önérvényesítéssel kapcsolatos program, ahol szinte csak játszanod kell, ráadásul kockákkal, és ezzel együtt fejlődhetsz is?

?Van egy fantasztikus hírem számodra, felnőttként is elmerülhetsz a kockák világában. Meglátod, eszméletlen jó dolog.

?Ha unod a megszokott tréningeket és valami izgalmas, innovatív és kreatív dologra vágysz, itt a helyed!

A tréning teljesen gyakorlatias, amely során arra fektetem a hangsúlyt, hogy el tudd sajátítani a hallottakat. Konkrét példákon keresztül “fogom a kezed” és vezetlek végig, hogy megértsd az erőszakmentes kommunikációs egyes szakaszait.

Gyere és ismerd meg az Erőszakmentes kommunikáció ultrahatékony lépéseit. Nézd meg, hogy miképp lehet problémát megoldani az Erőszakmentes kommunikáció módszerével. Nézd meg hogy, milyen játszva dolgozni a kommunikációs kihívásodon!

A kulcsszó “legózd ki”! Nem kell tudnod legózni, hiszen a legfontosabb, hogy gondolkodás nélkül rakosgasd az elemeket. Meglátod, hogy mennyi minden kihozható a kis darabokból. Mindenben segítek!

A siker egyik legfontosabb kulcsa a kommunikáció. A gond csak az, hogy legtöbbször nem alkalmazod elég hatékonyan.
Azzal szembesülsz, hogy a környezeted nem érti vagy félreérti amit közölni szeretnél? Úgy érzed, mintha a falnak beszélnél?
Akkor itt a helyed!

Akik már részt vettek, ezt mondják❤️:


“A legjobb számomra a négy lépés konfliktus bontogatása volt, az interakció és ahogy segítettetek és rávezettetek a megoldásra. A legó bűvkörébe kerültem. Azóta sok mindent másképp látok, “megnyújtottam a nyakam”, hogy felülről megnézzem a gubancot, a konfliktust.” – Mayer Veronika – vállalkozó édesanya

“Ági nagyon jól terelt a tréning folyamán, hogy magam ismerjek rá a kommunikációs hiányosságaimra, nagyon könnyedén ismertette fel példákon keresztül, hogy mit csinálok rosszul és konkrét megoldást, eszközt adott a kezembe az EMK-val. Nagyon könnyed, mégis informatív, hasznos tréning volt. Köszönöm!” – Mészáros Anikó – vállalkozó édesanya

“Ágival egy online erőszakmentes kommunikációs tréningen dolgoztam együtt. Én abszolút a folyamatos fejlődés híve vagyok, és ez a tréning ráébresztett arra, hogyan is tudnám a kommunikációm méginkább tökéletesíteni és ezt a munkám során is használni. Ági, mindamellett, hogy remek kísérő, nagyon hasznosan adta át az általa szerkesztett anyagot, fantasztikusan vezetett és kísért egyszerre. Ajánlom mindenkinek, aki a kreativitást és kommunikációt méginkább eszközként szeretné magáénak tudni, és beépíteni a mindennapjaiba.” – Zilahi Angéla – vállalkozó édesanya

“Nagyon hasznosnak találtam az erőszakmentes kommunikációs workshopot, melyen részt vettem a múlt héten. Megismerhettem az együttműködő kommunikáció alapjait, segített jobban rálátni egy adott konfliktushelyzetre az életemben, és megfelelően reagálni rá. Olyan információkat kaptam, amelyeket a későbbiekben is tudok majd használni. Köszönöm szépen a lehetőséget Ági! ” – Polgári Anett

Miért van szükség forradalmian új módszerre?

Könyveket, cikkeket olvasol a sikeres kommunikációról, előadásokon veszel részt, hanganyagokat vagy videókat hallgatsz végig, hogy fejleszd önmagadat, hogy érthetőbben és eredményesebben meg tudd értetni magadat másokkal. Miért nem érzed mégis elég eredményesnek?
Az elsajátítás hiányával van a probléma. Akkor megérted, és értelmezed az olvasottakat, hallottakat, de nem tudod beültetni a gyakorlatba.

Mi lehet a megfejtés?

Az együttérző odafigyelés, azaz empátia és őszinte kifejezés, azaz felelősségvállalása az érzéseidnek és szükségleteidnek.

Hogyan fogod elsajátítani?

Egy előadás végighallgatásával? Dehát, ezt már kipróbáltad.
Az általam használt egyik leghatékonyabb eszközt, a kockákat fogod hozzá használni. A világ leghíresebb játékai közül az egyiket. Ezerszer hatékonyabb bármelyik más workshopnál, és szabadságot ad, használja a fantáziád, a kreativitásod. Kérdések mentén modellezni fogsz.

A workshop során részletesen ki fogunk térni az Erőszakmentes kommunikáció lépéseire. Gyakorlati példákon keresztül, lehetőséged lesz megérteni, hogy Marshall Rosenberg miért is hívja ezt a módszert zsiráfbéke-nyelvnek.
Külön figyelmet fordítunk az egyes konfliktusokban fellépő valódi érzelmeidre, a dühöt kiváltó szükségletek megfogalmazására. Mindenzeket LEGO® segítségével fogod lemodellezni, hiszen így kapsz tiszta képet a visszatérő szituációk jelentőségéről is.

Amire szükséged lesz:

?papír, ceruza,
?nyitottság, kreativitás, rugalmasság.

Előadók:
Varju-Katona Ágnes Karrier, Life- és Business Coach

Helyszín:
Online vagy offline, igény szerint.

Workshop lehet egyéni vagy csoportos!

Kérdés esetén fordulj bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:
info@creative-coaching.hu
+36 70 197 7279

Itt tudsz jelentkezni a Workshopra!

Vissza a Főoldalra

Íratkozz fel HÍRLEVELEMRE

Ha megadod az email címed, rendszeresen küldök neked aktualitásokat, információkat, érdekességeket, emlékeztetőket. Mindent, ami fejlődésed szolgálhatja.