Karriervaltó – Rólam

8 éve kezdtem el sokkal tudatosabban odafigyelni az életemre, az érzéseimre, a fejemben lévő gondolatokra. Akkorában egyetemre jártam, párhuzamosan végeztem egy technikusi képzést és mellette gyakornokoskodtam. Így kimerült a szervezetem és jelzett, hogy valami nincs rendjén.

Elkezdtem fejleszteni önmagam, rendszeres látogatója voltam a különféle önismerettel kapcsolatos előadásoknak, rengeteg könyvet elolvastam, és szakemberhez fordultam segítségért. Mert van az a pont, amikor nagyon sokat segít az önképzés, de a mélypontból való kievickéléshez szükséges egy támogató szakember is. Nincs mese.

Azóta minden alkalommal jelez a testem, a belső hangom, ha nem vagyok jó helyen, ha sürgősen változtatnom szükséges. Így történt, szinte napra pontosan három évvel ezelőtt is. Borzasztóan éreztem magam a munkahelyemen, a munkakörömben, a bőrömben. Feszített legbelül. Már harmadik alkalommal töltöttem be ugyanazt a munkakört, csak más-más munkahelyen. Akkor realizálódott bennem, hogy nem feltétlen csak a munkakörrel volt a gond, hanem, velem is. Szabadságra, autonómiára, kreativitásra és új ötletek megvalósítására volt szükségem, helyette kaptam egy “ketrecet”, fix kereteket, sablon módszereket és lekötött kezeket.  Tudtam, hogy váltanom kell! …és megtettem az első lépést, majd a következő és a következőt.

Nos, nekem ez 8 évembe telt, 8 ESZTENDŐBE, mert nem tudtam, hogy van szakember, coach, mentor, aki rátermettségével, széles látókörével, empátiájával, tudásával, tapasztalatával, de legfőképp támogatásával fogja a kezem, az elejétől a végéig, és le tudja nekem rövidíteni ezt az időt.

Ebben tudok Neked segíteni, ebben tudlak támogatni, hogy az a kerrierút, amit választottál, amit megálmodtál, ne több évedbe kerüljön, ne “tapogatózással” teljen, hanem célirányosan, a megfelelő útmutatás mentén, a megfelelő eszközöket a kezedbe adva, a megfelelő támogatással, minél inkább lerövidüljön a felkészülési idő és rá tudj lépni a saját utadra.

Indulj el! A Te fejlődésed, a mi közös, kreatív utazásunk!

 

 

Vissza a Főoldalra

Íratkozz fel HÍRLEVELEMRE

Ha megadod az email címed, rendszeresen küldök neked aktualitásokat, információkat, érdekességeket, emlékeztetőket. Mindent, ami fejlődésed szolgálhatja.