Miért éri meg előfizetned

A LEGO® Serious PLAY® módszertan alapjáraton a céges kultúrát célozta meg, különböző folyamatok és céges kihívások megoldására született. Utolsó információnk szerint a világon mi vagyunk az elsők, akik ezt a gyerekek világába bevezették és az Ő nyelvezetükre kezdtük el átformálni. Büszkék vagyunk rá, hogy már több száz Gyerkőccel “dolgozhattunk”, építhettünk és fejlődhettünk együtt.

A táborok és programok középpontjában a LEGO® áll! A legó kockák metaforikus eszközként vannak jelen, azaz segítik az önismereti és érzelmi intelligenciát fejlesztő témákat könnyebben megérteni és elsajátítani. Ezt úgy tudod elképzelni, hogy beszélgetünk az egyes témákról, mint pl. kudarckezelés vagy önbizalom, majd azt követően a Gyerkőcök építeni kezdenek és megalkotják azt, ami a fejükben megjelenik az elhangzottakkal kapcsolatban.

A programjaink alapvető célja, hogy a gyerekekben felgyülemlett feszültséget, gondolatokat, szorongásokat megtanulják felismerni, társítani tudjanak hozzá érzéseket és szükségleteket, majd megtanulják ezeket kommunikálni és helyesen kezelni.

A gyerekek, a legó által, kézzel fogható eszközöket/módszereket kapnak arra vonatkozóan, hogy jobban megismerjék önmagukat, a képességeiket, erősségeiket és fejlesztendő kompetenciáikat. Mindamellett rengeteget legóznak szabadon is, különböző city, technic, bionicle, friends és egyéb szettekkel. Illetve nagy hangsúlyt fektetünk a mozgásra és a szabad levegőre is.

Nálunk ténylegesen minden a legó körül forog, most már hatodik éve, Magyarországon két helyszínen, Győrben és Budapesten. Képzeld el mindezt egy olyan környezetben, mint Bali! Hát nem varázslatos?
Jelentkezés

Vissza a Főoldalra

Íratkozz fel HÍRLEVELEMRE

Ha megadod az email címed, rendszeresen küldök neked aktualitásokat, információkat, érdekességeket, emlékeztetőket. Mindent, ami fejlődésed szolgálhatja.