Szülőknek – Rólam

Több éve önismereti és stresszkezelő gyerektáborokat, gyerekprogramokat szervezek, amelyeknek a fő eszköze a LEGO®.
Tíz éve foglalkozom önismerettel, öt éve végeztem Life- és Business coachként, majd Karrier coachként, aztán Szervezetfejlesztő- és Team coachként, végül LEGO® Serious PLAY® facilitátorként.

A táborok során rendszerint adunk visszajelzést a Szülőknek a Gyerkőcökkel kapcsolatban, azonban ezen felül a hétköznapokban gyakran előjönnek olyan kérdések, kihívások, amelyekhez nem vagy csak részben találnak megoldást. Innen jött az ötlet, hogy indítsuk el ezt a programot.

Ha felmész az internetre, vagy megkérdezel egy ismerőst, ezernyi választ és módszertant kapsz, találsz egy adott problémára. De honnan tudhatnád, hogy számodra melyik a megfelelő, melyik fog beválni?

Ez a program arra szolgál, hogy Szülőként választ kapj a kérdéseidre, ahol kifejezetten arra fektetjük a hangsúlyt, hogy segítséget, mankót nyújtsunk, eszközöket és módszereket, hogy miképp tudd kezelni a gyerekekben, a hétköznapokban felgyülemlett stresszt, dühöt és indulatokat.

A hónapok során olyan problémákat, kihívásokat boncolgatunk majd, mint stresszoldás, dühkezelés, önbizalom erősítés, kommunikációs készségfejlesztés, konfliktuskezelés, bántás-bántalmazás, önismeret, teljesítménykényszer, önérvényesítés, motiváció, önszeretet.

A program erőssége és exkluzivitása, hogy a havi fókusztémák során elismert és hiteles, külső szakértőket, szakembereket vonunk be, Tőlük tudsz majd a kérdéseidre választ kapni.

Mindezt egy összetartó, támogató közösségben.

Vissza a Főoldalra

Íratkozz fel HÍRLEVELEMRE

Ha megadod az email címed, rendszeresen küldök neked aktualitásokat, információkat, érdekességeket, emlékeztetőket. Mindent, ami fejlődésed szolgálhatja.