Miért éri meg előfizetned

A program alap szellemisége, hogy minden család legfontosabb alap pillére az apa és az anya, a gyerekek pedig egyedi individuumként, tanítani érkeznek hozzánk, szülőkhöz. A legtöbb családban, a konfliktusok nagy része a gyerek körüli témákban erősödnek fel. A viták a nem tudatosított transzgenerációs mintákból, a saját gyerekkori, lelki sérüléseid újraéléséből, a beépült sémáid aktiválásából, a hiányos önismeret és önreflexióból eredeztethetőek, miközben sokszor csak a felszínt látod és érzékeled, hogy a másik triggerel, idegesít, bánt, elhanyagol, elutasít.

A fent leírtak legnagyobb indikátora, amikor egy családba nem érkezik a régóta vágyott gyerek, vagy a már meglévő gyerkőc figyelem- vagy akár önbizalom hiánnyal küzd, illetve az intimitás elmúlása a párkapcsolatban. Ahhoz, hogy ebből a mókuskerékből ki tudj szállni, és ne válás, szakítás legyen a vége, illetve a gyerkőc is megérkezzen, vagy a már meglévő kiegyensúlyozottá váljon, valójában már régóta tudod, hogy szükséged van külső támogatóra, segítőre, hiszen egy ponton túl már nem vagy képes reálisan rálátni az elakadásaidra. Mindenkinek elsősorban önmagára és a saját árnyékaira érdemes fókuszálnia, mert ennek eredményeként a kapcsolódásai is megváltoznak. Mi megmutatjuk hogyan lehet ezt játékosan, szabadon, nők, férfiak nyelvezetén.

Így lettünk mi, Neked, Nektek, számotokra, a Ti szolgálatotokra, és abban hiszünk, hogy csakis tiszta és őszinte önreflexióval tudtok újra közelíteni egymás felé. Egyszerre képviseljük a legó kockák által a racionalitást, a könnyedséget, a játékosságot, miközben ott van jelen benne az érzelmi világ is. Mindezt pedig körbeöleli az önszeretet, testi érintéssel kapcsolódó, relaxációs, önismeret eszközei. Komplexen testi-, lelki-, mentális- és spirituális törődés, gyógyítás az, amit tőlünk kaptok és egymásnak adtok.

Mit érdemes a módszereinkről tudnod?

A LEGO® Serious PLAY® módszertan, ami az egész elvonulást átszövi, alapjáraton a céges kultúrát célozta meg, különböző folyamatok és céges kihívások megoldására, szervezetek fejlesztésére született. Majd, utolsó információnk szerint a világon mi vagyunk az elsők, akik ezt a családok, párok, gyerekek világába bevezettük és a Ti nyelvezetetekre kezdtük el átformálni. Mindezt azért tettük, mert így könnyedén be tudjuk vonni a férfiakat, az édesapákat, az érzelmi intelligenciát érintő témákba. Azt tapasztaljuk, hogy sokszor a gyerek és a szülők, a gyerek és édesapa között az egyetlen kapcsolódási pont, az maga a legó. Büszkék vagyunk rá, hogy már több száz Gyerkőccel és családdal “dolgozhattunk”, építhettünk és fejlődhettünk együtt, az önismeret, az önreflexió útján.

A legó kockák metaforikus, pszichológiai eszközként vannak jelen, nagyon hatékonyan működnek családterápia szinten is. Használatuk nem igényel semmiféle előképzettséget, tudást, nem kell tudnod legózni! Csak bízzátok magatokat ránk! Tökéletes önismereti eszköz olyan férfiaknak is, akik alapvetően elzárkóznak a pszichológiát érintő témáktól, ezáltal garantáltan meg fognak nyílni!

Az önszeretet és hangmeditáció által, a figyelemmel, az idő, hely, energiák tartásával megkapjatok minden lehetőséget és biztosítva van minden körülmény, amire a saját belső munkátokhoz elengedhetetlen. Belső utazás, tudatosság, belső gyermek gyógyítás, és legfőképp önszeretet.

A testi érintéssel kapcsolatos programok, stresszoldó technikákkal, oldjuk és és töröljük az életünkben elakadásokat generáló energetikai blokkokat, nő az éberségünk, a tisztánlátásunk a bennünket körülvevő dolgokról, a befogadásunk önmagunk és mások iránt, és nem utolsó sorban megnő az intimitásra való képességünk is. Ezek az oldások akkor is megtörténnek, ha kognitívan nem értjük a folyamatot, hiszen a legmélyebb változások energetikai síkon zajlanak. Ezek az eszközök, később minden pillanatban rendelkezésünkre állnak, hogy bevetve őket elkezdjünk másképp működni, közelebb kerülni egymáshoz.

Táborunk hatékonyságát növeli, hogy Balin a jelenre fókuszálva, a család erőforrásainak felderítése mellett a problémákkal való megküzdés, a problémamegoldó képesség javítása, hatékonyabb kommunikációs minták elsajátítása játékosan, testet és lelket feltöltő környezetben zajlik. 

A mindennapok bemerevedett párkapcsolati és szülői viselkedési mintáinak oldásában a a természet varázslatos ölelése, az otthonból való kiszakadás és a szakmai segítség a legtöbb esetben hasznos, és mindkét fél számára előremutató változásokat indít be.

Amint látjátok, összetett és mindent igényt kielégítő családi elvonulással készülünk, szülőknek, pároknak, nőnek és férfinak, anyának és apának egyaránt. A párkapcsolati és családi elvonulást úgy építettük fel, hogy amellett, hogy Te és a párod is kaptok önidőt, lesz időtök egymásra, pihenni, belekóstolni a Balinéz kultúrába. Emellett lehetőségetek nyílik egy magasabb szinten megtapasztalni önmagatokat, és ezáltal sokkal magasabb szinten kapcsolódni a párotokkal, a gyerekekkel. Készen álltok új alapokra helyezni az egész életeteket? 🙂

Jelentkezés

Vissza a Főoldalra

Íratkozz fel HÍRLEVELEMRE

Ha megadod az email címed, rendszeresen küldök neked aktualitásokat, információkat, érdekességeket, emlékeztetőket. Mindent, ami fejlődésed szolgálhatja.