Miért éri meg előfizetned? Mit kapsz cserébe?

1. élőben, vagy akár anonim kérdezhetsz olyan szakértőktől, mint gyerekpszichológusok, gyógypedagógusok,  stb.

Minden hónapban megosztok egy anonim kérdőívet, ahol név nélkül lehetőséged lesz feltenni a kérdéseidet, amire az éppen aktuális szakértő, élőben fog válaszolni. Az élő adás végén, amennyiben további kérdés merül fel benned, felteheted a szakértőnek.

 

2. egy támogató közösség részese lehetsz, ahol bátran kérdezhetsz vagy oszthatod meg a problémáidat, kihívásaidat,

Csatlakozhatsz a GyerekÉPÍTŐ Szülőknek – indulat és dühkezelés, konfliktuskezelés, önbizalomerősítés a mindennapokban! Facebook zárt csoporthoz, ahol lehetőséged van kérdezni a többi Szülőtárstól, illetve olvashatsz az Ők élménybeszámolóiról.

 

3. cikkeket, videókat kapsz a problémáiddal, kihívásaiddal kapcsolatban, amelyekhez csak az előfizetők férnek hozzá,

Minden héten megjelenik egy videó vagy egy cikk a hónap problémájával, kihívásaival kapcsolatban, amit csak az előfizetők érhetnek el.

 

4. használható segítséget, módszereket, technikákat kapsz a problémáidhoz, kihívásaidhoz, amit otthon alkalmazhatsz, 

A hónap problémájával, kihívásaival kapcsolatban használható módszereket és technikákat ajánluk, amit otthon tudsz majd bevetni és gyakorolni.

 

5. lehetőséged van felvetni olyan problémákat, kihívásokat, amelyekkel egyedül nem boldogulsz, felteheted a kérdéseidet, amit akár a hónap témájának is választhatunk,

Amennyiben aktuálisan jelen van az életedben a gyermekeddel kapcsolatban olyan probléma, kihívás, amivel szeretnéd, ha foglalkoznánk, akkor fel tudod vetni.

 

6. extra: amennyiben a gyermeked imád legózni, olyan legós feladványokat hozunk be, amely által minőségi időt tölthettek együtt,  jobbá válhat köztetek a kommunikáció, könnyebben megértitek egymást, így egy szorosabb kapcsolat alakulhat ki.

Vissza a Főoldalra

Íratkozz fel HÍRLEVELEMRE

Ha megadod az email címed, rendszeresen küldök neked aktualitásokat, információkat, érdekességeket, emlékeztetőket. Mindent, ami fejlődésed szolgálhatja.