Karriervalto-edzoprogram

Neked van egy kívánságod,
hogy jól érezd magad a bőrödben,
hogy szeresd azt amit csinálsz,
hogy az erősségeidre építkezz.

MIt szólnál,
ha segítséget, támogatást kapnál ahhoz,
hogy ezt valóra váltsd?

Karrierváltó EdzőProgram

Kinek való a Karrierváltó EdzőProgram?


NEKED, ha már tényleg úgy érzed:

 • eleged van az állandó munkahelyváltásból,
 • kilépnél a monoton mókuskerékből,
 • feltépnéd a szorító korlátozásokat,
 • kihasználnád azt amiben igazán jó vagy,

…mindezekhez jól jönne egy támogató.

NEKED, ha ismerős a helyzet:

 • pályakezdő vagy, kávéfőzésre és iratlefűzésre alkalmaznak,
 • kiégés közeli állapotba kerültél, szeretnél váltani/változtatni, mert már sem a tested sem a lelked nem bírja tovább,
 • saját vállalkozást szeretnél indítani, de halvány lila derengésed sincs, hogy milyen irányba indulj,
 • munkakört szeretnél váltani, de nem tudod hogyan kommunikáld a feletteseid felé,
 • szakmán belül szeretnél egy másik munkahelyre átnyargalni, de nem tudod miként lépd meg,
 • nem tudod hogyan valósítsd meg karrierbeli törekvéseid.

Üdvözöllek, Varju-Katona Ágnes vagyok,

8 éve kezdtem el sokkal tudatosabban odafigyelni az életemre, az érzéseimre, a fejemben lévő gondolatokra. Akkorában egyetemre jártam, párhuzamosan végeztem egy technikusi képzést és mellette gyakornokoskodtam. Így kimerült a szervezetem és jelzett, hogy valami nincs rendjén.

Elkezdtem fejleszteni önmagam, rendszeres látogatója voltam a különféle önismerettel kapcsolatos előadásoknak, rengeteg könyvet elolvastam, és szakemberhez fordultam segítségért. Mert van az a pont, amikor nagyon sokat segít az önképzés, de a mélypontból való kievickéléshez szükséges egy támogató szakember is. Nincs mese.

Azóta minden alkalommal jelez a testem, a belső hangom, ha nem vagyok jó helyen, ha sürgősen változtatnom szükséges. Így történt, szinte napra pontosan két és fél évvel ezelőtt is. Borzasztóan éreztem magam a munkahelyemen, a munkakörömben, a bőrömben. Feszített legbelül. Már harmadik alkalommal töltöttem be ugyanazt a munkakört, csak más-más munkahelyen. Akkor realizálódott bennem, hogy nem feltétlen csak a munkakörrel volt a gond, hanem, velem is. Szabadságra, autonómiára, kreativitásra és új ötletek megvalósítására volt szükségem, helyette kaptam egy “ketrecet”, fix kereteket, sablon módszereket és lekötött kezeket. Durván hangzik, de tényleg így éltem meg. Tudtam, hogy váltanom kell! Valahogy fel kell tépnem a “ketrecet”, szó szerint KELL, különben megfulladok. Már egy ideje terveztem a Life- és Business Coaching képzésre való beiratkozást, hát akkor “mi bajom lehet?” címszóval azonnal jelentkeztem.

A munkahelyemen azonnal kívülről bezártam az ajtót, és azóta segítő/támógatóként tengetem a mindennapjaimat, amit szívből élvezek.

A Karrierváltó EdzőProgramról

Tartalmazza azokat a pilléreket, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy megtaláld azt a területet amiben igazán jól érzed magad, amiben ki tudsz teljesedni, amiért érdemes minden nap felkelned.

Támogatlak abban, hogy ezt elérd és újratervezd a gondolkodásmódod a saját képességeiddel kapcsolatban.

A program egyediségét az adja, hogy az irányított kérdések mellett, a segítségemmel kreatív elemeket fogsz használni. A LEGO vagy a képkártya eszközt nyújt a célok megfogalmazásához, az erősségek feltérképezéséhez, az ideális munkahely megalkotásához, bármihez, ha szabadjára mered engedni a fantáziád.

Az EdzőProgram alatt átbeszéljük és feloldjuk az alábbi kérdéseket, mint:

 • Én nem vagyok semmiben sem tehetséges — mi történik, ha elbukom?
 • Mivan akkor, ha nehézségeim lesznek a program során?
 • Hogyan indulhatok el most az utamon? Nem akarok hónapokat várni.
 • Mit csináljak, ha az életemben fontos szerepet betöltő családtag folyamatosan lehúz és elbizonytalanít?
 • Hogyan tudok átlépni azon, hogy “nem vagyok alkalmas”?

és így tovább…


Foglald le a helyed!

Az alábbi lépések szerint fogunk haladni

1. lépcsőfok: Hozd ki a karrieredből a legtöbbet!

Segítek megfogalmazni a céljaidat, hogy egy olyan életformát építs be a mindennapjaidba, amiben a munkád az önmegvalósítás része.

2. lépcsőfok: Átbeszéljük azokat az belső akadályokat, amelyeket magad elé gurítottál.

Megnézzük, hogy hogyan tudsz sokkal bátrabban és magabiztosabban túljutni ezeken.

3. lépcsőfok: Egy mód, hogy megismerd önmagad, az erősségeidet.

Kitárjuk az ajtót a lehetőségek felé. Kreatív-önismereti programmal feltárjuk az értékeidet, érdeklődésed és egyéb kompetenciád.

4. lépcsőfok: Összegezzük és részletesen kidolgozzuk azokat a lépéseket,

Amelyek a vágyott karrier felé vezetnek Téged.

5. lépcsőfok: magánélet-karrier egyensúly megteremtése, kidolgozása.

6. lépcsőfok: Bónusz, Te döntesz mi legyen a téma.

Érintett vagy egy konfliktusban, és nem tudod, hogyan kezeld? Gondjaid vannak az idővel, állandóan el vagy havazva, nem tudod már mi segíthet? Csak hozd az általad választott, aktuális témakört.


Foglald le a helyed!

Fontos kérdések

Miben segít a coaching szemléletű fejlesztés?

Ha a világmegváltás könnyű dolog lenne, mindenki megtenné. A változás benned kezdődik. Nagy munka vár Rád, hiszen Te is világmegváltó vagy. De előbb abba kell hagynod a “na majd holnap” felfogást, miközben elrejtőzöl a félelmetesen hosszú tennivalók listája mögé. Na itt következem én. Támogatlak abban, hogy letedd a súlyt, amely a bűntudatot, a fáradságot okozza. Támogatlak, hogy  lépésről-lépésre cselekedni tudj és változást hozz az életedben.

 

Tudod, hogy valamin változtatnod szükséges. De annyira elárasztod a mindennapjaidat, hogy nincs érkezésed rálelni a megoldásra.

Van egy nagyszerű ötleted. De minden alkalommal, amikor megpróbálnál elindulni, hogy megvalósítsd, egy elérhetetlen célként lobog előtted.

Na itt következem én. Támogatlak egy részletes terv kidolgozásában, és megadom az induláshoz szükséges lendületet. Támogatlak egy tiszta fókusz kidolgozásában, a stratégiai terv megalkotásában, és az első lépés megtételében.

 

Nagyszerű kezdést követően megérintett a kiégés szele. Elveszítetted az egyensúlyt és a fókuszt. Na itt következem én. Támogatlak abban, hogy újra csatlakozni tudj az eredeti tervhez, ahol egy fenntartható lendület mellett újra produktív tudsz lenni.

Miben különbözik a terápiától?

Terápia való Neked, ha:

-Függőségben szenvedsz.

-Megoldatlan múltbéli traumát szeretnél feldolgozni.

-Depresszióval vagy szorongással küzdesz, amelyek jelentősen befolyásolják a mindennapi életed.

-Megpróbálsz a jövőre összpontosítani, de a múlt kérdései továbbra sem engedik.

^ Ha felismered önmagad, javaslom egy pszichológus szakember felkeresését.

 

A coaching megfelelő számodra, ha:

-Szellemileg stabilnak érzed önmagad, megoldottad a múltbeli kérdéseket, és dolgozni szeretnél a jövőbeli célokon.

-Van egy célod, amelyhez támogatásra van szükséged, és ez nincs kapcsolatban mentális problémákkal.

-Erősíteni szeretnéd az önbizalmad és dolgozni a személyes fejlődéseden.

-Rá szeretnél lelni a szenvedélyedre, és elindulni egy új karrier vagy vállalkozás felé.

-Készen állsz arra, hogy jelentős változásokat hozz az életében.

Mitől kreatív?

Képzeld el, hogy azzal a nehézséggel állsz szemben a munkahelyeden, hogy folyamatosan kispéciznek és kihasználnak a kollégák, a főnököd. Minden pepecselős munkára Téged kérnek fel. De Te tudod, hogy amúgy is el vagy havazva, már nem bírod tovább, nem bírsz el több feladatot. Még sem mersz nemet mondani. Miért? Mert azt gondolod, hogy akkor azt fogják Rólad beszélni, hogy nem vagy segítőkész, nem vagy közreműködő. Hogyan tud segíteni a coaching és azon belül a LEGO ebben a helyzetben? Úgy, hogy kiválasztok néhány LEGO kockát és szabadon megalkothatod a szituációt, amikor szemben állsz a kollégával vagy a főnökkel. Majd megvizsgáljuk, hogy az egyes LEGO elemeket hova, miért raktad. Hiszen ezeknek is külön jelentősége van. Az egyes darabok valamilyen szimbólumként szerepet kapnak a gondolataidban. Egy ugató kutya a hamis kollégát jelképezheti, a nyitott ajtó a menekülés lehetőségét, vagy a megoldás megérkezését. Az elemek mozgatásával megérkezik a megoldás is. Azért nem mered visszautasítani a feladatokat, mert úgy érzed, hogy nem tudnád kellőképpen kifejezni magad és félsz attól, hogy így beégnél a kollégák előtt? Vagy azért, mert korábban már kerültél hasonló helyzetbe és rosszul jöttél ki belőle? Ezek mind félelmek, mind beidegződött hamis hiedelmek. Minden egyes alkalommal, amikor pepitában, ugyanabba a szituációba kerülsz, az élet felkínál számodra egy új lehetőséget, hogy másképp reagálj mint korábban. Esélyt kapsz, hogy a folyamatosan megismétlődő helyzetnek új jelentést adj. Hogy mit jelent számodra a megoldás? Egyenes és erőszakmentes kommunikáció, bizalom önmagadban-ezáltal merész kiállás, hatékonyabb időgazdálkodás? Rajtad áll, hogy el tudod e engedni a korlátokat és önfeledten, játékosan megoldást találni, vagy bennragadsz inkább a mókuskerékben.

Milyen gyakorisággal ismétlődnek az ülések?

Az üléseket kéthetente fogjuk megismételni.

Hány perc egy ülés?

Az ülések 60 percesek.

Hány alkalmas az EdzőProgram?

Kezdetben 3 hónapos időszakot fog felölelni a mi együttműködésünk. Ezalatt egymást követő 6 mély beszélgetésre számíthatsz.

Ezt követően 2020. December 31-ig lehetőséged  van még 2 alkalom felhasználására.

Honnan tudhatom, hogy az EdzőProgram eredményes lesz-e számomra?

Teljesen normális, hogy kissé szkeptikus vagy. Megértem, hogy nehéz meghatároznod, hogy a jelen helyzetedben mely támogató szakember szolgálhat Téged a leginkább. Valószínűleg azt kérdezed: “Ez most végre működni fog, vagy megint pénzpazarlás lesz?”

Hiszek abban, hogy a tapasztalataim alapján támogatni tudlak a helyes döntés meghozatalában. Az első lépés, hogy ezt a bizonytalanságot áttörjük. Vedd igénybe az első ingyenes alkalmat, hogy megalapozott döntést hozhassunk arról, hogy folytatni tudjuk e a rendszeres együttműködést.

Az EdzőProgram teljesen meg fogja változtatni az életed, ha mindketten 100% -ban elkötelezük magunkat a folyamat iránt. Én készen állok. Ha Te is, foglalj időpontot!

Mennyibe kerül a Karrierváltó EdzőProgram?

A Karrierváltó EdzőProgram teljes költsége MOST bevezető áron 99 900 Ft, melyre az alábbi fizetési lehetőségek és kedvezmények érvényesíthetőek:

Egy összegben

99 990 Ft

Részletfizetés

9 990 Ft

10 részlet

Konzultáció

ONLINE

Skype-on keresztül

ONLINE

ZOOM-on keresztül

“Lépjünk együtt egy magasabb szintre!”

Adományozáskor a szív megtelik szeretettel, a lélek röpköd a boldogságtól, a szem könybe lábad a hálától, a fül örül az örömködő kacajtól, a száj mosolyra húzódik mindezek kölcsönhatásától. Megéri? De meg ám. Most a befizetett EdzőProgram árának 5%-val egy rászoruló kis-betegetet támogathatsz, hiszen automatikusan átutalom a Civil Jótékonysági Csoport éppen rászoruló gyermek számára.

A tavalyi év folyamán számos ügyfelem sikeresen végigment a folyamaton, ráéreztek, hogy miként tudnak megújulni, inspirálódni, hallgatni a saját belső hangukra.

Ahhoz viszont, hogy mindig, minden körülmények között maximális támogatást nyújthassak, folyamatosan képzem magam. Az új küldetésem, LEGO Serious Play Facilitator leszek. A képzés a nemzetközi árkategóriába tartozik, amely megközelíti az 1 millió Ft-ot.

Azzal, hogy részt veszel az üléseimen, workshopjaimon, előadásaimon, rendezvényeimen, egy lépéssel előrébb kerülök a célhoz, amely által még magasabb szinten, még többet tudok Neked is adni.


Foglald le a helyed!

Foglalj időpontot!

[booked-calendar]

Ügyfeleim mondták


“Nagyon tartalmas volt a beszélgetésünk, nem is lehetett megállni egy óránál. Olyan oldalról világítottál rá a megoldásra váró dilemmákra, ahogyan én ezeket nem láthattam. Saját magam tisztábban látom, a jelenlegi helyzetemet és kirajzolódtak előttem a jövőbeli terveim is. Szívből ajánlom mindenkinek, aki valahol bizonytalanságot érez az életében vagy úgy érzi, hogy változtatna, de egyedül nem megy. ”
Timár Adrienn
vállalkozó édesanya (LoveYourBelly)

Egy olyan általam alakított problémát oldott meg már EGY beszélgetéssel amin én hetek óta nem tudtam túljutni! Rendkívül profi, kedves és olyan kisugárzása van amitől azonnal meg tudsz nyílni neki! Szívből ajánlom mindenkinek!
Incze Alexandra
édesanya

Már az első ülés nagyon hasznosnak és eredményesnek bizonyult, mivel jó kérdésekkel és gyakorlatokkal segített, hogy rájöjjek, milyen irányba induljak tovább, milyen lépéseket tegyek meg annak érdekében. Nagy segítséget jelentett, hogy határidőket tűztünk ki, ami még inkább motiváló erőként hatott rám, hogy a következő találkozón már eredményekről tudjak beszámolni. A második találkozó már a leszűkített lehetőségek további részletezéséről szólt, melynek eredményeként úgy néz ki megtaláltam azt az utat, ami igazán nekem való. Nagyon jól esett, hogy Ági az ülések között is érdeklődött, hogy miképpen haladok, az még további lendületet adott. Ági olyan személyiség, aki hihetetlen nyugalmat áraszt, aki előtt bátran megnyílhat az ember és rendkívül jó meglátásainak köszönhetően, egészen más szemszögből tekinthetünk rá a problémáinkra. Hasznosnak éreztem, hogy jegyzeteke, listákat, rajzokat készítettünk, amikre elég volt csak rápillantanom, máris motiválóan hatott. Ági nagy szerepet játszott abban, hogy meghozzam a döntést, a munkámban meglépjem a változást hozó nagy lépést.
dr. Kővári-Horváth Márta
vállalkozó (PandeM Tréning és Coaching)

“Ágit úgy érzem a sors küldte az utamba, amiért roppant hálás vagyok. Egyszerre voltunk jó helyen és jó időben, ami egy szuper együttműködést alapozott meg.
Segített abban, hogy rendszerezzem a gondolataimat és megtaláljam a balance-ot a család, a munka és önmagam között. Csak ajánlani tudom mindenkinek, professzionális, figyelmes és hihetetlenül egy hullámhosszra tudtunk kerülni már az első ülés után.”
Maszler Kata
vállalkozó édesanya (Taiyaking Hungary)

Már egy ideje lépkedek a tudatos önismeret lépcsőin, de mindig jól jön, ha valaki kívülről segít rávilágítani az életemre egy-egy elakadásnak vélt helyzetnél. Amikor azt hiszed, hogy a fától nem látod az erdőt, akkor Ági segít, és nem csak erdő meglátásaban, hanem hogy milyen paradicsom van az erdőn túl is. Maximális figyelemmel van jelen az egész beszélgetés alatt, ahol szakmaiságának, végtelen kedvességének köszönhetően hamar megnyílsz. Nem, ez nem mese, de ha nem hiszed, járj utána!
Kovács-Gaál Ildikó
vállalkozó édesanya (HANG-olódó)

Egy jótékonysági ügy kapcsán figyeltem fel rá és a szolgáltatására. Azonnal tudtam, hogy nekem Ő kell.
A múlt év végén kicsit megrekedtem a munkámat illetően. Egy évvel korábban pályaváltóként teljesen új munkába kezdtem, egy új környezetben. Bár panasz nem érkezett rám én mégis úgy éreztem nem találom a helyem és nem voltam elégedett a teljesítményemmel sem. El kezdtem póttevékenységeket keresni, de persze tudtam, hogy ezek nem jelentenek megoldást, tudtam, hogy valami más kell, valami, ami korábban még nem volt, így nyitottabb szemmel nézelődtem és akkor jött az Ági
Tulajdonképpen az első találkozásunkkor tudtam, hogy a megérzésem nem hagyott cserben, mert valóban Rá volt szükségem.
Ági nagyon kreatív, pezseg, de mégis nyugalmat sugároz, egyfajta biztos pontot ad. Ötletes feladatokkal, átgondolt, jól írányzott kérdésekkel segíti megtalálni az elveszett, vagy még megsem lelt erőforrásainkat, azt az útat, ami egy elégedetebb élethez vezet.
Szívből ajánlom Mindenkinek, aki elakadt az életében, változtatni szeretne, vagy csak egy kis lendületre van szüksége!!!
Szalai Kitti
vállalkozó (Pénz-Gazda)

Nagyon nagy önbizalomhiányban szenvedtem, szerettem volna karriert váltani, de elvesztem, hogy merre kéne indulnom.
Eleinte nem volt könnyű dolga, nem voltam túl nyitott, de kitartó és türelmes volt velem.
Az alatt a 4 alkalom alatt Ági rávilágított arra, hogy miben vagyok jó, segített visszanyernem az önbizalmam, megtanított, hogy újra hallgassak a megérzéseimre és segített megtalálni, hogy a szívem mélyén mire is vágyom.
Mindig hálás leszek neki, amiért a Coachom volt és segített! Szívből ajánlom mindenkinek aki elakadt az élet valamely területé
Kajdi-Kiss Alexandra
édesanya

Foglald le a helyed!