Szakértő – II

Szmolka Orsolya

– pszichológus, képzésben lévő család- és párterapeuta, diagnosztika szakmai vezető –

Pszichológus oklevelemet 2016-ban az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar Fejlődés- és klinikai gyermekpszichológia szakirányán szereztem, ahol azóta szakmai terepgyakorlat vezetőként tevékenykedtem, a mesterképzés magyar és külföldi hallgatóit segítve a diploma előtti tapasztalatszerzésben. Az egyetem után egy évet iskolapszichológusként dolgoztam, majd ezt követően a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat 2. Számú Szakértői Bizottsági Tagintézménye vált szakmai műhelyemmé. Munkám során a sajátos nevelési igény (autizmus spektrumzavar, ADHD, mentális problémák) megállapítása vagy kizárása és az ezekhez kapcsolódó vizsgálatok elvégzése a fő profilom, illetve további vizsgálatok kezdeményezése, valamint a kisgyermek iskolába lépéshez szükséges fejlettségének megállapítása, szülőkonzultációk megtartása.

Több éve, hogy a wellbeing kiemelkedő startupja, a The Worklife Company pszichológusaként felnőtteknek, szülőknek online pszichológiai konzultációt áll módomban még szélesebb körben tartani, ezáltal gyors és hatékony segítséget nyújtva az élet és gyermeknevelés olykor rögös útján. Jelenleg személyesen a KidLife és MindLife pszichológiai központ csapatát erősítem, előbbinek diagnosztika szakmai vezetőjeként is.

Nagyon örülök, hogy ma már egyre többen indulnak el a lelki egyensúly csodálatos mélységeinek és magasságainak felfedező útján. A sziget legfőbb eszmeisége kapcsán számomra a legvonzóbb tulajdonsága egy ilyen elvonulásnak, hogy lehetőség van a természet segítségével elengedni a tudatos és tudattalan múltbeli fájdalmakat, traumákat és korlátozó hitrendszereket. Bali varázslatos ereje azonnal magával ragad és életre szóló élményként foglal helyet minden odalátogató szívében.

Vissza a Főoldalra

Íratkozz fel HÍRLEVELEMRE

Ha megadod az email címed, rendszeresen küldök neked aktualitásokat, információkat, érdekességeket, emlékeztetőket. Mindent, ami fejlődésed szolgálhatja.