Szakértő – III

Bögödi Kovács Vera

– Önszeretet és testkép-magabiztossag coach, hangterapeuta –

Anya, gyermek, testvér, barát, társ, utazó, segítő. A “DivePrayHike.Bali – programszervezés Balin magyarul “ cég társmegálmodója, társtulajdonosa.
Eredetileg közgazdász, ezzel azonban réges régen felhagytam és egy számomra gyönyörű, értékesebb, lágyabb, teljesebb feladatot találtam, amit a legközelebb és a legtesthezállóbbnak érzek.

Ez pedig a segítő szerep. Amiben meditáció vezetőként, női kör vezetőként , Önszeretet mentorként támogatok, megtartok, segítek. A figyelem megtartásával, az idő, hely, energiák tartásával biztosítom csoportjaim résztvevőinek, hogy megkapjanak minden lehetõséget és biztosítva legyen minden körülmény, amire a saját belsõ munkájukhoz szükségük van.

2012-ben költöztem el a családommal Magyarországról először Angliába, majd Balira, ahol azonnal megcsapott a spiritualitás szele.
Mély érdeklődéssel fordultam a Balinéz gyógyítók irányába.
2019-ban kezdtem el tanulni a hangterápiát egy híres Baliántól (Balnéz gyógyász), majd az Önszeretetről egy csodás tanítótól és azóta is ezzel foglalkozom. Ezzel egyidőben a mantrázás és a meditációk szerelmese is lettem.
Belső utazás- tudatosság-, belső gyermek gyógyítás-, önszeretet-, őseinkkel való kapcsolódás- es megbocsájtás meditációkat; Női köröket, gyógyító elvonulásokat tartok, elsősorban Balin.

Tanultam Prána gyógyászatot, Trauma informált Yoga pszichológiát, Légzésmunkát; a Buddhizmust és Hinduizmust pedig folyamatosan tanulom. 2023 nyarán az Indiai Himalájában a Tibeti határon egy Buddhista monostorban volt szerencsém egy helyi szerzetestől tanulni.

Legújabban pedig a Szent Tantra, a Yoga Nidra, a Kriya Yoga és a 5 elem intuitív mozgás felé kezdek egyre nagyobb érdeklődést mutatni, illetve folyamatosan képzem magam az elemek segítsével történő Női erők előhívásáról, ősi gyakorlatok tanainak megismerésével. Érdekel még a természetes gyógymódok megismerése gyógynövények segítségével.

Minden tanulmányomat rendkívül izgalmasnak és hasznosnak tartom.

Magamat egy örökké hálás, alázatos tanulónak tartom, minden és mindenki érdekel. Az Élet egy gyönyörű, vadregényes, tekervényes út, erdõkkel, mezõkkel, óceánokkal, magas hegyekkel és mély völgyekkel. Néha letérünk a számunkra kijelölt útról és egy másik ösvényre lépve kalandozunk. Ez nem baj, sőt, ez ad nekünk lehetőséget magunk felfedezésére. Kilépni a komfortzónánkból egy nagy ajándék, amit magunknak adhatunk, legyünk hálásak érte.

 

Vissza a Főoldalra

Íratkozz fel HÍRLEVELEMRE

Ha megadod az email címed, rendszeresen küldök neked aktualitásokat, információkat, érdekességeket, emlékeztetőket. Mindent, ami fejlődésed szolgálhatja.