Szakértő – IV

Pap Csilla Ilona

– Access Bars™, Facelift™, és Teskezelések™ facilitátor, Bántalamzás oldás kezelő –

Lassan 7 éve foglalkozom ezzel a fura nevű nevű modalitással amit Access Consciousnes™-nek hívnak.  Magyar fordítása “hozzáférés a tudatossághoz”, de számomra hozzáférés a valódi nagybetűs Tudásomhoz. 

Tanfolyamokat, online és offline egyéni kezeléssel egybekötött facilitálásokat tartok PÁRKAPCSOLAT és általában KAPCSOLATOK, PÉNZ, TEST, ÜZLET és egyéb témában főként Győrben és a Felvidéken, de Pesten és bárhol is örömmel előfordulok invitálásra. Emellett, kezelők részére, gyakorlási lehetőséget ún. csere-bere alkalmakat biztosítok Győrben, heti rendszerességgel.

Az út, amit eddig bejártam átvezetett egy több éves viszonylag súlyos pánikos időszakon, majd megszülettek imádott fiaim akik ma már felnőtt férfiakként élik önálló életüket. Születésük után 9 évvel férjemmel külön utakon folytattuk de tisztelettel és szeretettel kapcsolódtunk egymáshoz. A párommal 14 évvel ezelőtt találkoztunk. Tudtuk, hogy dolgunk van egymással. Az energia nyelve nem hazudik. Ennek ellenére, sok-sok Access kezelésbe és eszközhasználtba telt amíg az elvárásaimat levetkőzve képes voltam meglátni Őt, és mellette a valódi Önmagamat. De leginkább, a felfedezés meglepetésekkel teli útját járjuk a mai napig. 

5 kis- és nagykamasz fiú gyermeket nevelni mozaikcsaládban sem volt egy sétagalopp. Tanultunk és tanítottak magukról, magunkról. Hála értük. Mára mindegyikre büszkék vagyunk. Példaképeink a bátorságukkal, a kitartásukkal, a céltudatosságukkal, a tehetségükkel, a kedvességükkel, és még sorolhatnám. Hát, hogy lehetek ilyen szerencsés? ????

És hogy, mi vezetett bennünket el idáig? Nos, 2017-ben végeztem el az első Bars kurzusomat, majd hatalmas lelkesedéstől vezérelve, 2018-ban Bars facilitátor, 2019-ben pedig Facelift facilitátor lettem. Azóta tartok tanfolyamokat és egyéni kezeléseket. Az állandó képzés elengedhetetlen a haladáshoz. Facilitátori licencemet minden évben egy vagy több tanfolyam elvégzésével újítom meg. Idén Januárban (2024) Bled-ben megszereztem a Test facilitátori képesítésemet, februárban pedig Genf-ben Bántalmazás oldás kezelővé váltam.  

Nos, pár szót erről a nem hétköznapi módszerről. 

Az Accessben alapvetően két eszközzel dolgozunk.

Egyik az energetikai testkezelések, és ezek közül is elsődleges kedvenc a Bars™. A Bars leegyszerűsítve egy stresszoldó technika, ám ennél lényegesen többről van itt szó. A kezelés folyamán, mint a számítógép merevlemezének karbantartása során, feloldódnak és törlődnek az életünkben elakadásokat generáló energetikai blokkok. Ez akkor is megtörténik, ha kogitívan nem értjük a folyamatot. Szóval, még hinni sem kell benne, ahhoz, hogy az eredményeket bezsebeljük.

A másik eszköze pedig a nyitott kérdések. Pl. a “Mi lehetséges még itt?”, a “Mi kellene ahhoz, hogy…”, a “Mi ez?” stb. Ezek az kérdések minden pillanatban rendelkezésünkre állnak, hogy bevetve őket elkezdjünk másképp működni, mint ahogyan eddig félelemből vagy kishitűségből félreműködtünk.

Tehát, ha hajlandóak vagyunk megkérdőjelezni ezt a látszólag nehézségekkel teli világot, akkor kiderül, hogy léteznek eszközök amik megmutatják, hogy LEHETŐSÉGÜNK VAN MEGVÁLTOZTATNI bármit, és azt is hogyan. Bármit megváltoztatni a párkapcsolatunkban, gyerekeinnkel, a munkahelyen, a pénzzel, az üzlettel, a testünkkel, és egyáltalán mindennel ahol régóta elakadást tapasztalunk.

Tehát, az Access jelentős mértékben önismereti modalitás, ami számomra abban is egyedi, hogy kíváncsi felfedezéssel mint inkább a sebeket felszaggató, fájdalmas felismerésekkel ér el eredményeket. 

Sőt, gyerekek is megtanulhatják, így családok kezelik már egymást világszerte megkönnyítve ezzel az ADHD, ADD, OCD, autizmus, pánik és egyéb viselkedési zavarral diagnosztizált, vagy inkább stigmatizált gyerekek integrálását a közösségekbe. 

Iskolákban, itthon Hódmezővásárhelyen és Móron, de börtönökben kórházakban is sikerrel alkalmazzák már.

(Csak egy érdekes adat, az egy főre jutó Bars kezelők száma a világon Magyarországon a legmagasabb.)

Tehát, a cél mindig ugyanaz, megteremteni azt az életet amiről mindig is a zsigereinkben éreztük, hogy számunkra is megvalósítható. Ebben tudlak szakemberként szívvel lélekkel támogatni benneteket.

Vissza a Főoldalra

Íratkozz fel HÍRLEVELEMRE

Ha megadod az email címed, rendszeresen küldök neked aktualitásokat, információkat, érdekességeket, emlékeztetőket. Mindent, ami fejlődésed szolgálhatja.