Szakértő

Kik vagyunk mi?

Varju-Katona Ágnes

– LEGO® Serious PLAY® facilitátor, ÉPÍTS ÉS LAZÍTS! LEGO® Serious PLAY® módszertani programok szervezője és működtetője, önismereti szakértő, fejlesztő, feleség, nő, két gyerek édesanyja –

A projekt két szálon fonódott össze bennem. Egyrészt már kezdeti vízióm volt, hogy az ÉPÍTS ÉS LAZÍTS! programokat külföldre is kivigyem. 

Mélységesen hiszek abban, hogy minden egyes kultúra, nyelvezet, táj olyan magabiztosságot, világlátást és rugalmasságot ad a gyerekek számára, ami semmi mással nem pótolható. A saját gyerekeinket már két-három hónapos koruk óta utaztatjuk és látjuk, hogy mekkora hatással van rájuk és milyen csodálatosan nyílnak ki a világgal együtt. 

Ha mindezt az ÉPÍTS ÉS LAZÍTS! programmal tudjuk fűszerezni, illetve azzal az esszenciával és értékkel kitölteni, amit Magyarországon is képviselünk, akkor nemcsak a gyerekek számára hozunk egy életre szóló élményt, hanem a szülőknek is. A családi elvonulások célja komplex, a legós programok által a gyereknek élményt és fejlődést adunk, a szülőknek ezidőben szabadságot és feltöltődési lehetőséget, mellette pedig kifejezett hangsúlyt fektetünk arra is, hogy a családot, mint egységet erősítsük, és közelebb hozzuk.

…és itt jön be a másik szál, Bali. Bali varázsa, szeretetteli kisugárzása, nyugalma, megismételhetetlen, nem hiába lett annyira felkapott úticél most már az egész világon.

Bali maga az önismeret, a spiritualitás, az őszinte kapcsolódás, családcentrikusság, a tisztaság, az őszinteség, a játékosság. Minden, amit mi is képviselünk a programjaink által. Tökéletes első úticél.

Így született meg az ötlet, CSALÁDépítő BALIN.

 

Vissza a Főoldalra

Íratkozz fel HÍRLEVELEMRE

Ha megadod az email címed, rendszeresen küldök neked aktualitásokat, információkat, érdekességeket, emlékeztetőket. Mindent, ami fejlődésed szolgálhatja.