Karrierváltó – Az edzőprogramról – 01

Tartalmazza azokat a pilléreket, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy megtaláld azt a területet amiben igazán jól érzed magad, amiben ki tudsz teljesedni, amiért érdemes minden nap felkelned. Nevezzük nevén, amiben valóban tehetséges vagy.

A program teljes mértékben személyre szabott, amely számos, elméleti és gyakorlati elemből áll. Tehát konkrétan  arra koncentrálok, amilyen Te magad vagy, ahol most tartasz és ahova szeretnél eljutni.

Támogatlak abban, hogy újratervezd a gondolkodásmódod a saját képességeiddel kapcsolatban. Meglásd azt, hogy mire is vagy képes valójában. Felismerd a sikereidet és tanulni tudj a buktatókból.

A program egyediségét az adja, hogy az irányított, fejlesztő szemléletű coaching kérdések mellett, a segítségemmel kreatív elemeket fogsz használni. A metafórikus kockák adják az alapot,  a képkártya eszközt nyújt a célok megfogalmazásához, az erősségek feltérképezéséhez, az ideális munkahely megalkotásához, bármihez, ha szabadjára mered engedni a fantáziád.

Tehát legózni fogunk, majdnem minden alkalommal. Hogy miért? Mert az építés sikerre visz, hiszen a legó által bármit fel tudsz építeni, át tudsz alakítani, újjá tudsz alkotni, kreativitásra hív, azaz segít kimozdulni a beszűkült látásmódból, összpontosításra késztet, hogy fókuszban tudj maradni, szórakoztat, felszabadít, a színek és lehetőségek által.

Vissza a Főoldalra

Íratkozz fel HÍRLEVELEMRE

Ha megadod az email címed, rendszeresen küldök neked aktualitásokat, információkat, érdekességeket, emlékeztetőket. Mindent, ami fejlődésed szolgálhatja.