Karrier és “belső” hang – 7+7+7 nap az intuitív karrierért

SZÜLETÉSNAPI AJÁNLAT!

Amennyiben október 14 és 18 között foglalsz időpontot a programra, ajándékba kapsz egy 90 perces online fejlesztő coaching konzultációt, amelyet bármely témában fel tudsz használni (önismeret, karrier, vállalkozás)!

Sőt… most lehetőséged van 5 napig ingyenesen kipróbálni a programot. Ami azt jelenti, hogy a beregisztrálást követően hozzáférést kapsz a csoporthoz. Majd 5 nap után felveszem Veled a kapcsolatot, amennyiben úgy érzed, hogy folytatni szeretnéd a kurzust, megkapod a számlát, amelyet szükséges kiegyenlítened. Élj az egyedi, évi egyszeri lehetőséggel!

… és akkor a programról:

✨21 nap az intuitív karrierért.
✨21 nap, hogy teret engedj az érzelmi oldaladnak is, ne csak a racionálisnak.
✨21 nap, hogy 7 + 7 + 7 napon keresztül fejleszd a karriered, önmagadat és az énképedet.
✨21 nap, hogy valóban rátalálj és megfogalmazd, ha azt érzed, hogy valami nem az igazi a karrieredben.

Amennyiben tudod önmagadról, hogy egyedül soha nem állnál neki, nincs időt, kapacitásod szervezetten összeállítani egy komplex önismereti folyamatot, hogy megtudd ki is vagy valójában, és mi akar belőled kibontakozni, akkor a programban a helyed.

FIGYELEM! A 21 napot többszöri “aha” érzések, felismerések hada jellemzi és követi. 10-ből 8 ember azt mondta, hogy a program végeztével 70%-al  nőtt a képességük, hogy felismerjék mikor szükséges hallgatniuk a belső hangukra, 80%-a pedig tisztán látta, hogy milyen irányt vegyen a karrier terén.  Ezt a korábbi résztvevők visszajelzései alapján írom.

A program által egy önismereti coaching folyamaton mész keresztül. Ahhoz, hogy felismerd, hogy miben vagy tehetséges, mi a küldetésed, mi az alkotó elemed, meg kell tanulnod figyelni az érzéseidre, meg kell ismerned önmagad. Ebben segít ez a program. A naponta feltöltött feladványok segítséget nyújtanak abban, hogy rávezessenek, miképp ismerd fel és milyen helyzetekben hangosítsd fel a “belső” hangodat.

Az egyes feladványokra reflektálok, kérdezek, ezáltal újabb felismerésekre tehetsz szert.

Akik már részt vettek ezt mondták:
❤️“Az én célom az volt a programmal, hogy döntési helyzetben teret engedjek az érzelmi oldalamnak is, ne csak a racionalitásnak. Úgy érzem, hogy ez a 21 nap sok olyan feladványt adott, ami erre jól rávezetett. Elkezdtem felismerni a helyzeteket, amikor jön a belső hang, és most már csak egyre jobban oda kell figyelni arra, hogy ezt tudatosan használjam. Emellett nagyon jó volt 3 héten keresztül minden nap eltölteni néhány percet azzal, hogy fejlesszem magamat, az önismeretemet, az énképemet. Nagyon hasznosnak éreztem az elmúlt 3 hetet, köszönöm Áginak!” – V. Kincső
❤️“Köszönöm hogy részt vehettem a 21 napos program az intuitiv karrierért online programban. Én nagyon vártam mindig a következő napi feladványt. A teljes program nagyon tetszett, jól felépített volt, de ami a leginkább tetszett benne az élet és karrierkerék valamint erre épülve az elmetérkép. Mivel én vizuális tipus vagyok, így leirva és látva magam előtt sokkal jobban tudok azonosulni a céljaimmal, az ezzel kapcsolatos feladataimmal, és az oda vezető úttal. Ha ránézek, minden nap látom, mi a célom, hova akarok eljutni, mi szükséges hozzá és ami fontos, hogy soha ne vegyem le a szemem a célról. Az elején azt gondoltam hogy nekem mint készségfejlesztő trénernek nem fogsz tudni újat mondani, de tudtál. És az is tetszett benne hogy minden feladványra reflektáltál. Összegezve: nagyon jól felépített önismereti tréning, bátran ajánlom mindenkinek. Sok feladattal találkoztam már a trénerképzőben de nem gondoltam volna hogy ennyi mindent fogok még tanulni tőled magamról. Köszönöm!”. – H. Henrietta
❤️“Nagyon jól felépített program, többször jött az a bizonyos “aha” érzés. Ezekkel a feladatokkal olyan dolgokat tudhattam meg Önmagamról, ami végig ott volt/van az Életemben, de valahogy soha nem kapcsolatam össze bizonyos eseményeket, érzéseket. Ebben közrejátszott, hogy nemcsak a Múltat vettük alapul vagy a Jelent vagy éppen a Jövőt, hanem a mind a hármat. Nekem az is segített, hogy egy füzetet nyitottam és mindent írtam magamnak, így a végén könnyebb volt átlátni az egészet. Egy nagyon fontos dolgot tanultam a 21 nap után, kíváncsian várom, hogy gyakorlatban hogy fog működni, de ahhoz, hogy most ki tudjam próbálni, meg kellett fogalmaznom mi az a bizonyos dolog. Ebben segített az elmúlt 21 nap. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki azt érzi Valami nem az igazi, de nem tudja mi az a Valami.” – G. Violetta
❤️“Először is, ha nincs ez a program, akkor sosem tudnék/tudtam volna ilyen szervezetten foglalkozni azzal, hogy “ki is vagyok”, hogy mi az ami ki akar belőlem bontakozni… csak annyit érzek, hogy valami van mélyen, de segítség kell hozzá. Magamtól nagyon sok dologra nem jöttem volna rá, ha nem adod meg hozzá azokat az “eszközöket” (ez lehet egy Tőled feltett kérdés, egy beszélgetés során, vagy egy feladat, kép, feladvány, vagy egy mások csoporttag írása) amik ezekhez segítettek és még mindig segítenek…. érzem, hogy végre haladok egy úton, egy új cél felé, ami azt a kivirágzást hozhatja nekem, amire most valójában vágyok, amihez nagyon nagy bátorság, erő, kitartás, szorgalom kell….. Ha szorgalom van akkor bármit el tudok érni. Mindig is szorgalmas ember voltam. A 21 napot felismerések hada jellemezte. Mások írásai is volt , hogy inspiráltak, segítettek a saját oldalam felismerésében…. Szóval rengeteg hasznos dolog vár az emberre a 21 napban…. Rájössz, hogy igenis van fejlődés, és igenis el tud indítani azon az úton, amit lehet, hogy most még csak keresel.” – M. Regina

21 napig azzal fogunk foglalkozni, hogy lásd magad előtt a lépéseidet és megleld az oda vezető utat. Segítséget és eszközt kapsz, hogy soha ne vedd le a szemed a célodról.
Ha gyakran tapasztalod, hogy mindent logikából, “észből” akarsz megoldani, mégsem hozza meg a kívánt eredményt, akkor itt a helyed.

A program során és végeztével megtanulod:
✨megismerni és felismerni az érzéseidet, azokat a háttérben futó gondolataidat, amelyek segítségedre lesznek, hogy jobban megismerd önmagad,
✨megismerni a valódi szükségleteidet a hivatásoddal kapcsolatban, hogy milyen feltételek mellett tudod jól érezni magad a bőrödben, a munkahelyen,
✨felismerni a “belső hangodat”,
✨megismerni, hogy miben is vagy jó valójában, és hol szükséges még fejlődnöd,
✨megalkotni a hivatásodat, ami olyan mintha Rád öntötték volna, mint egy csinos ruhát.

21 napig, minden napra egy önismereti, karrieralakító feladványt kapsz, poszt formájában. Az egyes feladványok, kreatívak, segítenek a vizualizálásban, elvégzésük min. 10 percet, maximum 30 percet igényel.

A program zárt csoportban történik. A feladványokat minden reggel feltöltöm a csoportba, így a saját napirended szerint el tudod majd végezni.

Teljesen normális, ha megcsúszól a feladványokkal, a program végeztével két hétig él a csoport, így tudod majd pótolni.

A program ellenértéke 9 990 Ft.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed, jelentkezz a lenti linken, ahol a további instrukciókat megkapod.

❤️Várlak sok szeretettel.

Itt tudsz jelentkezni a programba!

Vissza a Főoldalra

Íratkozz fel HÍRLEVELEMRE

Ha megadod az email címed, rendszeresen küldök neked aktualitásokat, információkat, érdekességeket, emlékeztetőket. Mindent, ami fejlődésed szolgálhatja.