Inspiráció új terepen

Az új terep egy teljesen más, szélesebb perspektívában kezdi bemutatni az élethelyzeted, a vágyott állapotod. A folyamat során felismeréseidet konkrét helyszínekhez kötöd, így sokkal hatékonyabban tudod beépíteni a mindennapjaidba.

Amikor kilépsz a megszokott környezetedből, akarva- akaratlanul megnyílik előtted a világ. Valahogy kibillent abból a csőlátásból, amelyben már napok-hetek-hónapok óta lavírozol, ezáltal egy könnyed, felszabadult megoldást leszel képes megszülni.

Pl. egy Arborétum ösvénye jelképezheti a karrierútadat, az ösvény vége pedig az elért célt. Ilyenkor az ösvényt szakaszokra bontotjuk és államásokat jelölünk ki, melyek az egyes munkahelyeket jelképezik. Egy-egy állomáson időzünk, beszélgetünk, vákaszt adunk arra, hogy a csodálatos látvány miképp jelképez egy-egy sikert a munkádban. Így egy olyan erős önbizalomra tehetsz szert, amely most szinte elképzelhetetlen számodra.

Vagy pl. az állatkert állatai hogyan állnak összefüggésben a kollégákkal kialakult kapcsolatoddal. A két egymás mellett lévő emlős, hogyan mutatja meg a saját karriereddel, a visszatérő, ismétlődő sikereiddel való összhangot. Fejtegetjük, hogy az úszó kiskacsa a jövőbeni állapotod miképp jelképezi, az ideális munkahelyed a tavacska hogyan szimbolizálja.

Az új benyomások új gondolatokhoz vezetnek, az új környezet új ötleteket fog ébreszteni Benned.

A helyszínt mindig közösen választjuk ki. Lehet tópart, vasútállomás, cukrászda, játszótér, sportpálya, vidámpark, állatkert, csak a képzelet húzhat határt.

Az általam feltett irányított kérdések mentén inspirálódni tudsz. Nézd csak:

  • Az Arborétumban lakó állatok különböző szinteken élnek. Tisztáson, bokron, égig érő fán. Melyik magasság jelképzei leginkább a vágyott karriered szintjét?
  • A tóparton kidőlt fal jelképezheti az elmúlást, de egy új kezdetet is. Hogyan néz ez ki az életedben?
  • A kávé tetején lévő hab az életed habos részét jelképezi. Hogyan néz ez ki?
  • A reptéren, ha most megvennéd a karriered jegyét, hova mi lenne az úticél?
  • Mennyiben hasonlítanak a személyes tulajdonságaid az oroszlánéval?

Segítelek és támogatlak abban, hogy együtt tudj rezegni a természet varázsával.

Vissza a Főoldalra

Íratkozz fel HÍRLEVELEMRE

Ha megadod az email címed, rendszeresen küldök neked aktualitásokat, információkat, érdekességeket, emlékeztetőket. Mindent, ami fejlődésed szolgálhatja.