Napközis Tematikus Gyerekprogramok – LEGO® Serious PLAY® módszertana szerint

Életreszóló élmény minden Gyerkőcnek, önfeledten, sok-sok nevetéssel!

😍😚🤗ÉPÍTS ÉS LAZÍTS! Módszertani, LEGO® tematikus napok, ahol a Gyerkőcöknek lehetőségük van elmerülni a legó építőkockák világában, miközben játékosan fejlődik a stressz és stresszkezelés témában a tudatosságuk. Tudást és használható eszközöket kapnak a mindennapokhoz, hogy megtanulják kezelni az Őket érő külső és belső feszültség forrásokat. 

A legó kockákat metaforikusan használjuk, így az adott téma kézzelfoghatóvá válik számukra, így könnyebben megértik azt. Mellette javul kommunikációs és prezentációs készségük, érzelmi kifejező képességük, kreativitásuk és csapatszellemük. 

❤️Miről szól a LEGO® Serious PLAY® – ÉPÍTS ÉS LAZÍTS! módszertani gyereknapok?
———————————————————————————————
A téma központjában a LEGO® áll! A stressz és stresszkezelés téma komolysága ne ijessze el a szülőket, hiszen arra fektetjük a hangsúlyt, hogy a Gyerkőcök megértsék az adott témát, tehát teljes mértékben az Ő korosztályuknak megfelelően, a saját nyelvezetükön igyekszünk a téma elemeit átadni. Illetve maga a LEGO® is ebben fog segíteni, hogy könnyebben megértsék.
A nyári tematikus táborok során szerzett felismerések és tapasztalatok alapján azt vettük észre, hogy a Gyerkőcökben rengeteg felgyülemlett stressz és megválaszolatlan kérdések vannak. A tematikus napok alapvető célja, hogy ezt a stresszt valamilyen szinten feltérképezzük, megtanulják felismerni azt, illetve legfőképp helyén tudják kezelni. A gyerekek, a legó által kézzel fogható eszközöket/módszereket kapnak arra vonatkozóan, hogy jobban megismerjék önmagukat, a képességeiket, erősségeiket és fejlesztendő kompetenciáikat. A tábor ideje alatt gyakoroljuk a stresszkezelési technikákat is.

Sok-sok legózáson és beszélgetésen, mesélésen túl, igyekszünk minél inkább megmozgatni Őket, illetve sokat kint lenni a szabadban.

TÖBB EZER KOCKA GARANTÁLJA A JÓ HANGULATOT!

Fő témák:

⛄️Lelki önvédelem – Hogyan védjem meg magam? Miből ismerem fel, ha bántanak?

⛄️Önérvényesítés, alapérzések, asszertív kommunikáció – Hogyan fejezzem ki jól magam? Hogyan tudok kiállni magamért? Mi kell ahhoz, hogy kiegyensúlyozott és békés legyek saját magammal?

⛄️Önértékelési veszélyek – TikTok, videójátékok, stb – Hogyan használjam jól és legyek biztonságban az online világban?

 

❤️Kiknek ajánljuk LEGO® Serious PLAY® – ÉPÍTS ÉS LAZÍTS! módszertani gyereknapokat?
——————————————————————————————————————————

⛄️azon Gyerkőcöknek, akik feszültek és idegesek az iskola kezdés miatt, akik nem találják helyüket a “nagyvilágban”,

⛄️azon Gyerkőcöknek, akik nem tudják kezelni az indulataikat, szükségük van stresszkezelési eszközökre a mindennapokban,

⛄️azon Gyerkőcöknek, akik imádnak elmerülni a legó építőkockák világában,

⛄️azon Gyerkőcöknek, akik kevésnek érzik az iskolai rendszert ahhoz, hogy kiélvezhessék és kiéljék a kreativitásukat,

⛄️azon Gyerkőcöknek, akik az iskolai tananyagon túl szeretnének olyan témával kapcsolatban is fejlődni, ami támogatja Őket a való életben, azaz szeretnék jobban megismerni önmagukat, szeretnének bátrabbak és magabiztosabbak lenni,

⛄️azon Gyerkőcöknek, akik szeretnék jobban megértetni önmagukat a környezetükkel, szeretnének csapatban jobban együtt “dolgozni” stb, 

⛄️azon Gyerkőcöknek, akik nagyrészt egyedül játszanak, de szükségük van a szociális igényeik fejlesztésére,

⛄️azon Gyerkőcöknek, akik nehezen nyílnak meg mások számára, nehezen fejezik ki önmagukat,

⛄️azon Gyerkőcöknek, akiknek szükségük van, hogy egy adott téma kézzel fogható legyen, hogy könnyebben megértsék azt,

⛄️azon Gyerkőcöknek, akik szeretnének egy új kifejezőeszközt tanulni ahhoz, hogy elmondhassák mi jár a fejükben, mit éreznek, mire van szükségük,

⛄️azon Gyerkőcöknek, akik nyitottak az innováció felé, szeretnek új és izgalmas ismereteket elsajátítani.

❤️Miért érdemes beíratnod a Gyerkőcöd a LEGO® Serious PLAY® módszertani gyereknapokra?

————————————————————————————————————

⛄️5 nap alatt rengeteget fogunk beszélgetni a Gyerkőcöket érő stresszről és stresszforrásokról. Különböző módszereket fognak elsajátítani ahhoz, hogy a mindennapokban ezeket kezelni tudják,

⛄️5 nap alatt egy teljesen új kifejező kommunikációs eszközt tanul, amely által, adott esetben sokkal könnyebben meg tudja fogalmazni, hogy mi zajlik benne,

⛄️a hét tematikus témáit garantáltan el fogja sajátítani, hiszen az elméleti tudásátadás mellett izgalmas lego építményeket és csapatos feladványokkal fog szórakozni, amely segíti memorizálni az elhangzottakat,

⛄️a táborban elhangzottakat kamatoztatni tudja majd, mind a magánéletben, mind pedig az iskolában, egy új perspektívából, új nézőpontból fogja azt megérteni,

⛄️garantáltan fejlődik szociális érzékenysége, csapatban való együttműködése, kommunikációs készsége,

⛄️korosztálynak megfelelő nyelvezetet és órarendet biztosítunk,

⛄️játékos, könnyed hangulatot biztosítunk, sok-sok nevetéssel és rengeteg színes kockákkal egybevetve.

❤️Hány napon lehet részt venni?

———————————————

Jelentkezni lehet akár 1, 2, 3 napra vagy akár a teljes turnusra is. A turnus 5 napból áll, amelyek tematikusak. Lásd fenn.

Érkezés 7.30-tól, távozás 16.30-ig.

❤️Milyen korosztálynak ajánljuk és milyen időpontban szervezzük?

———————————————————————————————

Tematikus napok: 2023. január 2-től 6-ig.

6-tól 12 éves korig várjuk a jelentkezőket. 

Max. 12-14 fővel indul ez a turnus!

Foglalkozások külön korosztályonként.

❤️Helyszín?

——————

Jasmine’s Fagyizó és Kávézó Különterme

Győr, Nagysándor József u. 29, 9027

(ETO parkkal szemben)

Parkolási és biciklitárolási lehetőség az udvarban.

Teljesen felújított, gyerekbarát, a COVID19 egészségügyi előírásainak tökéletesen megfelelő helyszínek.

A közelben udvar, játszótér, zöld övezet!

✅✅✅A tematikus napok annyira népszerűek, hogy pár hét alatt be szoktak telni. Ezért érdemes időben leadni a jelentkezést✅✅✅

❤️Mennyibe kerül?

—————————

➡️1 nap jelentkezése esetén 15000,-/nap/fő

➡️min. 3 nap jelentkezése esetén  13500,-/nap/fő

➡️teljes turnus jelentkezése esetén  65000,-/nap/turnus

Tartalmazza: foglalkozásokat, szendvicsebédet, uzsonnára müzliszeletet és diákcsemegét. 

❤️Hogyan tudsz jelentkezni vagy érdeklődni?

—————————————————————

A jelentkezés regisztrációval és befizetéssel lehetséges, legkésőbb a tematikus napok előtt 2 héttel, vagy amíg a helyek be nem telnek.

Regisztrálni itt lehetséges: bit.ly/3F23LQo

vagy itt: www.creative-coaching.hu/gyerektabor

Érdeklődni itt lehetséges:

Varju-Katona Ágnes: 

+36 70 197 7279, 

info@creative-coaching.hu

Regisztrálom a Gyerkőcöt!

Regisztráld a Gyerkőcöd egy életreszóló élményre!

Az eddigi foglalkozásokon résztvevő Gyerkőcök szüleinek/nagyszüleinek a visszajelzései:

Imádnivaló szervező, hasonló érdeklődésű és korú gyerekek, izgalmas es előremutató gondolatok és tevékenység az, amit az iskolában nem, itt viszont megkap a gyermek. Mindenkinek szívből ajánlom.

Horváth Anna - édesanya

Kellemes hangulatú tábor, gyerekcentrikus helyszínen. Pompás változatos programok. Életre szóló élmény. Biztosan megyünk jövőre is.

Kovács Alexandra – édesanya

Gyermekünk nagyon jól érezte magát a táborban. Sok hasznos foglalkozás volt melyet élvezett és nagy öröm volt nekünk, hogy reggelente úgy kelt, hogy az első kérdése az volt - ma lesz lego tábor? - . Mindenkinek ajánlani tudjuk csak a tábort.

Szalai Mária – nagymama

A tábor nagyon jó hangulatban zajlott, 8 éves gyerekeim nagyon élvezték. Jókedvűen, sok élménnyel várták minden nap, hogy mehessenek. Mikor hazaértünk, otthon is elővették a LEGO-kat és tovább folytatták az építést. Sok élménnyel gazdagodtak. Nagyon köszönjük az érdekes programokat és foglalkozásokat, jövőre is jövünk! :)

Horváth Márta – édesanya

Nagyon tetszett a szervezők rugalmas hozzáállása. A gyerekek részére érdekes, figyemet felkeltő és oktató programokat tartottak. Életre szóló élményekkel gazdagodtunk. Köszönjük.

Kiss János - édesapa

Köszönjük a nagyszerű napokat, a lego iranti rajongás csak nőtt. Hasonló érdeklődésű kisgyerekek, vidám szervezők, játékos tanulas, nagyszerű volt igazan. Csillagos ötös.

Munkácsiné Katalin - édesanya

Kedves Szervező, mókás feladatok, csapatszellem erősítése a gyerekekben, lelkük ápolása, érzéseik megértésének segítése. Mindezek jelen voltak. Ha szeretne a gyermek kockákkal kifejezni az érzéseit, színes élményekkel és programokkal gazdagodni, akkor ez a tábor a legjobb választás.

Juhos Éva - nagymama

Gyermekem nagyon várta a tábort, nem is csalódott benne. Egész héten, egész nap minden a legó körül forgott, örömmel mesélte esténként az átélt élményeket. Várjuk a jövő évi szervezést! Köszi ;)

Nagy József - édesapa

Regisztrálom a Gyerkőcöt!