Eleged van abból, hogy nincs intimitás a kapcsolatotokban? Kezd betelni a pohár? Vágysz arra, hogy minőségben kapcsolódjatok pár- és család szinten?

Vonz BALI misztikuma?

 

Csatlakozzatok hozzánk,

az ország első párkapcsolati- és családi elvonulásához, és változtassatok ezen.

Az ÉPÍTS ÉS LAZÍTS! LEGO® Serious PLAY® módszertani programokat most BALIra visszük!
2024. május 16-tól 26-ig és augusztus 7-től 18-ig.

Jelentkezés

Ha az alábbiak közül valamelyik megérint, akkor velünk a helyetek:

Sok a feszültség, az eltávolodás a családon belül,

hosszú ideje a fókusz a nőnél, az anyánál nagyrészt a gyereken és a gyerek körüli teendőkön van,

a férfi, az apa reggeltől-estig dolgozik,

közben pedig meglazult a férj-feleség egység, mint egy család alappillére,

több lehetőség lenne minőségi időt tölteni egymással, közelebb kerülni, mint házastársak, mégsem változik semmi,

a férfi továbbra is sokat dolgozik, a nő pedig kiégett, belefáradt abba, hogy a családi lét felelősségét egyedül viszi,

a pár egyik tagjában már megérett a vágy arra, hogy több intimitásra, több közelségre vágyik, de ezt nem kapja meg,

szeretnének gyereket vagy kistesót, de nem érkezik meg,

vagy egyszerűen szeretnének részt venni egy olyan programon, ami erősíti a családi egységet.

AKKOR A LEGJOBB HELYEN VAGYTOK!

MÁJUSI alkalom kifejezetten párkapcsolat fókuszú, várjuk azon családokat, akik szeretnének több intimitást, elmélyíteni a párkapcsolatukat, vagy nagyon szeretnének gyereket, de nem fogan meg, vagy ahol már van egy Gyerkőc, de nem érkezik meg a kistesó.

AUGUSZTUSI alkalom pedig család fókuszú, ahol a figyelem a családon, a családi egységen, a szülőkön és a gyerekeken van.

MINDKÉT PROGRAMRA VÁRJUK SOK SZERETETTEL A GYERKŐCÖKET IS, HISZEN IZGALMAS, ÉRZELMI INTELLIGENCIÁT FEJLESZTŐ LEGO PROGRAMOKKAL KÉSZÜLÜNK SZÁMUKRA IS!

Jelentkezés

A program Nektek szól, ha szeretnétek…

 Minőségi házastársi időt tölteni egymással és erősebbé tenni a férj-feleség-, valamint családi egységet, 

 Közelebb hozni önmagatokban az apa-gyerek, anya-gyerek, apa-anya-gyerek kapcsolatot,

 Lehetőséget adni, hogy jobban megismerjétek egymást és önmagatokat,

 Közben pedig szabadidőt, énidőt adtok önmagatoknak…

 

Mellette pedig…

Lehetőségetek van olyan csomagot választani, ahol minden terhet leveszünk a vállatokról a szervezést illetően, Nektek csak a bőröndöt kell összepakolni és jönni,

megismeritek az Istenek szigetét és a balinéz kultúrát,

 szervezett- és fakultatív programokban vesztek részt,

 5*-os Grand Hyatt Resortban szálltok meg, ahol all-inclusive ellátást is választhattok,

 amíg Ti kirándultok vagy pihentek, addig a Gyerkőc az ÉPÍTS ÉS LAZÍTS! LEGO® Serious PLAY® módszertani programokon vesz részt,

az ott töltött időtök alatt azon dolgozunk, hogy megteremtsük számotokra a könnyed, megtartó, biztonságos légkört. Olyan programokkal készülünk, ahol, mint pár- és család erősödtök, közelebb kerültök önmagatokhoz, egymáshoz és megtapasztaljátok a valódi, tiszta, feltétel nélküli kapcsolódást.

Az elvonulást úgy építettük fel, hogy tartalmaz közös kirándulást, külön programot a férjnek és feleségnek, a LEGO tábort a Gyerkőcnek, illetve pihenőnapot is.

Decemberben, egy beszélgetés est formájában meséltünk a férjemmel arról, hogy miképp döntöttünk mi arról, hogy belevágunk a Balis utazásba, kisgyerekkel, családként, milyen dilemmáink voltak, hogyan éltük meg, milyen tapasztalatokat gyűjtöttünk. Habár a felvétel amatőr formájú, de mégis adhat egy kis ízelitőt.

PÁRKAPCSOLATépítő, a CSALÁDépítő BALIN – Családi elvonulás, az ÉPÍTS ÉS LAZÍTS! LEGO® Serious PLAY® módszertani programok és a Dive Pray Hike.BALI – Kaland és búvártúrák Balin szervezésében történik.

Kerüljetek közelebb egymáshoz és önmagatokhoz!

Jelentkezés

Hogyan tudunk mi hozzájárulni a kívánt változáshoz?

A program alap szellemisége, hogy minden család legfontosabb alap pillére az apa és az anya, a gyerekek pedig egyedi individuumként, tanítani érkeznek hozzánk, szülőkhöz. A legtöbb családban, a konfliktusok nagy része a gyerek körüli témákban erősödnek fel. A viták a nem tudatosított transzgenerációs mintákból, a saját gyerekkori, lelki sérüléseid újraéléséből, a beépült sémáid aktiválásából, a hiányos önismeret és önreflexióból eredeztethetőek, miközben sokszor csak a felszínt látod és érzékeled, hogy a másik triggerel, idegesít, bánt, elhanyagol, elutasít.

A fent leírtak legnagyobb indikátora, amikor egy családba nem érkezik a régóta vágyott gyerek, vagy a már meglévő gyerkőc figyelem- vagy akár önbizalom hiánnyal küzd, illetve az intimitás elmúlása a párkapcsolatban. Ahhoz, hogy ebből a mókuskerékből ki tudj szállni, és ne válás, szakítás legyen a vége, illetve a gyerkőc is megérkezzen, vagy a már meglévő kiegyensúlyozottá váljon, valójában már régóta tudod, hogy szükséged van külső támogatóra, segítőre, hiszen egy ponton túl már nem vagy képes reálisan rálátni az elakadásaidra. Mindenkinek elsősorban önmagára és a saját elakadásaira érdemes fókuszálnia, mert ennek eredményeként a kapcsolódásai is megváltoznak. Mi megmutatjuk hogyan lehet ezt játékosan, szabadon, nők, férfiak és gyerekek nyelvezetén.

Így lettünk mi, Neked, Nektek, számotokra, a Ti szolgálatotokra egy Csapat, és abban hiszünk, hogy csakis tiszta és őszinte önismerettel tudtok újra közelíteni egymás felé. Egyszerre képviseljük Orsi és Ági segítségével, a pszichológia és a legó kockák által a racionalitást, miközben ott van jelen benne az érzelmi világ is. Mindezt pedig körbeöleli Vera önszeretet programjai és Csilla Access Bars® relaxációs, önismereti és kapcsolódási blokkokat oldó varázslatos eszközei, illetve kezelései. Komplexen testi-, lelki-, mentális- és spirituális törődés, gyógyítás az, amit tőlünk kaptok és egymásnak adtok.

Mit érdemes a módszereinkről tudnod?

A LEGO® Serious PLAY® módszertan, ami az egész elvonulást átszövi, alapjáraton a céges kultúrát célozta meg, különböző folyamatok és céges kihívások megoldására, szervezetek fejlesztésére született. Majd, utolsó információnk szerint a világon mi vagyunk az elsők, akik ezt a családok, gyerekek világába bevezettük és az Ő nyelvezetükre kezdtük el átformálni. Mindezt azért tettük, mert így könnyedén be tudjuk vonni a Gyerkőcöket, és leginkább a férfiakat, az édesapákat, az érzelmi intelligenciát érintő témákba. Azt tapasztaljuk, hogy sokszor a gyerek és a szülők, a gyerek és édesapa között az egyetlen kapcsolódási pont, az maga a legó. Büszkék vagyunk rá, hogy már több száz Gyerkőccel és családdal “dolgozhattunk”, építhettünk és fejlődhettünk együtt, az önismeret, az önreflexió útján.

A legó kockák metaforikus, pszichológiai eszközként vannak jelen, nagyon hatékonyan működnek családterápia szinten is. Használatuk nem igényel semmiféle előképzettséget, tudást, nem kell tudnod legózni! Csak bízzátok magatokat ránk! Tökéletes önismereti eszköz olyan férfiaknak is, akik alapvetően elzárkóznak a pszichológiát érintő témáktól, ezáltal garantáltan meg fognak nyílni!

Az önszeretet és hangmeditáció által, a figyelemmel, az idő, hely, energiák tartásával megkapjatok minden lehetőséget és biztosítva van minden körülmény, amire a saját belső munkátokhoz elengedhetetlen. Belső utazás, tudatosság, belső gyermek gyógyítás, és legfőképp önszeretet.

Access Bars® energetikai testkezelésekkel, stresszoldó technikákkal oldjuk és és töröljük az életünkben elakadásokat generáló energetikai blokkokat, nő az éberségünk, a tisztánlátásunk a bennünket körülvevő dolgokról, a befogadásunk önmagunk és mások iránt, és nem utolsó sorban megnő az intimitásra való képességünk is. Ezek az oldások akkor is megtörténnek, ha kognitívan nem értjük a folyamatot, hiszen a legmélyebb változások energetikai síkon zajlanak. Szóval, még hinni sem kell benne, ahhoz, hogy az eredményeket meglepő gyorsasággal megtapasztaljuk. Szoktuk is mondani, hogy ezek a bátrak eszköze. 🙂 Azoknak való, akik valóban elköteleződtek az életük megváltoztatása mellett. Miért? Mert működik. 🙂 Ezek az eszközök, később minden pillanatban rendelkezésünkre állnak, hogy bevetve őket elkezdjünk másképp működni, mint ahogyan eddig félelemből vagy kishitűségből félreműködtünk.

Táborunk hatékonyságát növeli, hogy Balin a jelenre fókuszálva, a család erőforrásainak felderítése mellett a problémákkal való megküzdés, a problémamegoldó képesség javítása, hatékonyabb kommunikációs minták elsajátítása játékosan, testet és lelket feltöltő környezetben zajlik. 

A mindennapok bemerevedett párkapcsolati és szülői viselkedési mintáinak oldásában a a természet varázslatos ölelése, az otthonból való kiszakadás és a szakmai segítség a legtöbb esetben hasznos, és mindkét fél számára előremutató változásokat indít be.

Amint látjátok, összetett és mindent igényt kielégítő családi elvonulással készülünk, szülőknek, nőnek és férfinak, anyának és apának, valamint a gyerkőcöknek egyaránt. A párkapcsolati és családi elvonulást úgy építettük fel, hogy amellett, hogy Te és a párod is kaptok önidőt, lesz időtök egymásra, a gyerkőcre, pihenni, belekóstolni a Balinéz kultúrába. Emellett lehetőségetek nyílik egy magasabb szinten megtapasztalni önmagatokat, és ezáltal sokkal magasabb szinten kapcsolódni a párotokkal, a gyerekekkel. Készen álltok új alapokra helyezni az egész életeteket? 🙂

Jelentkezés

AMIT GARANTÁLTAN MEGKAPTOK…

feltöltő, relaxáló, egzotikus környezetet
párkapcsolati időt, amikor minőségi időt tölhettek a pároddal
tapasztalt, megbízható, szívvel-lélekkel működő szakemberek támogatását kapjátok
közös, emlékezetes, pár- és családi pillanatokat gyűjtötök, amit senki sem vehet el Tőletek
önidőt, amikor csakis magaddal foglalkozhatsz
gyereked biztonságban, magyar gyerekek társaságában, önfeledten felszabadulhat és legózhat
szorosabbá válik köztetek az érzelmi kapcsolat
kiegyensúlyozottabbá, békésebbé, harmonikusabbá váltok

Gyertek, szerezzetek pár- és család szinten egy életre szóló élményt!

Ne maradj le róla, mert a helyek száma korlátozott!

Kik vagyunk mi?

Varju-Katona Ágnes

– LEGO® Serious PLAY® facilitátor, ÉPÍTS ÉS LAZÍTS! LEGO® Serious PLAY® módszertani programok szervezője és működtetője, önismereti szakértő, fejlesztő, feleség, nő, két gyerek édesanyja –

A projekt két szálon fonódott össze bennem. Egyrészt már kezdeti vízióm volt, hogy az ÉPÍTS ÉS LAZÍTS! programokat külföldre is kivigyem. 

Mélységesen hiszek abban, hogy minden egyes kultúra, nyelvezet, táj olyan magabiztosságot, világlátást és rugalmasságot ad a gyerekek számára, ami semmi mással nem pótolható. A saját gyerekeinket már két-három hónapos koruk óta utaztatjuk és látjuk, hogy mekkora hatással van rájuk és milyen csodálatosan nyílnak ki a világgal együtt. 

Ha mindezt az ÉPÍTS ÉS LAZÍTS! programmal tudjuk fűszerezni, illetve azzal az esszenciával és értékkel kitölteni, amit Magyarországon is képviselünk, akkor nemcsak a gyerekek számára hozunk egy életre szóló élményt, hanem a szülőknek is. A családi elvonulások célja komplex, a legós programok által a gyereknek élményt és fejlődést adunk, a szülőknek ezidőben szabadságot és feltöltődési lehetőséget, mellette pedig kifejezett hangsúlyt fektetünk arra is, hogy a családot, mint egységet erősítsük, és közelebb hozzuk.

…és itt jön be a másik szál, Bali. Bali varázsa, szeretetteli kisugárzása, nyugalma, megismételhetetlen, nem hiába lett annyira felkapott úticél most már az egész világon.

Bali maga az önismeret, a spiritualitás, az őszinte kapcsolódás, családcentrikusság, a tisztaság, az őszinteség, a játékosság. Minden, amit mi is képviselünk a programjaink által. Tökéletes első úticél.

Így született meg az ötlet, CSALÁDépítő BALIN.

 

Szmolka Orsolya

– pszichológus, képzésben lévő család- és párterapeuta, diagnosztika szakmai vezető –

Pszichológus oklevelemet 2016-ban az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar Fejlődés- és klinikai gyermekpszichológia szakirányán szereztem, ahol azóta szakmai terepgyakorlat vezetőként tevékenykedtem, a mesterképzés magyar és külföldi hallgatóit segítve a diploma előtti tapasztalatszerzésben. Az egyetem után egy évet iskolapszichológusként dolgoztam, majd ezt követően a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat 2. Számú Szakértői Bizottsági Tagintézménye vált szakmai műhelyemmé. Munkám során a sajátos nevelési igény (autizmus spektrumzavar, ADHD, mentális problémák) megállapítása vagy kizárása és az ezekhez kapcsolódó vizsgálatok elvégzése a fő profilom, illetve további vizsgálatok kezdeményezése, valamint a kisgyermek iskolába lépéshez szükséges fejlettségének megállapítása, szülőkonzultációk megtartása.

Több éve, hogy a wellbeing kiemelkedő startupja, a The Worklife Company pszichológusaként felnőtteknek, szülőknek online pszichológiai konzultációt áll módomban még szélesebb körben tartani, ezáltal gyors és hatékony segítséget nyújtva az élet és gyermeknevelés olykor rögös útján. Jelenleg személyesen a KidLife és MindLife pszichológiai központ csapatát erősítem, előbbinek diagnosztika szakmai vezetőjeként is.

Nagyon örülök, hogy ma már egyre többen indulnak el a lelki egyensúly csodálatos mélységeinek és magasságainak felfedező útján. A sziget legfőbb eszmeisége kapcsán számomra a legvonzóbb tulajdonsága egy ilyen elvonulásnak, hogy lehetőség van a természet segítségével elengedni a tudatos és tudattalan múltbeli fájdalmakat, traumákat és korlátozó hitrendszereket. Bali varázslatos ereje azonnal magával ragad és életre szóló élményként foglal helyet minden odalátogató szívében.

Bögödi Kovács Vera

– Önszeretet és testkép-magabiztossag coach, hangterapeuta –

Anya, gyermek, testvér, barát, társ, utazó, segítő. A “DivePrayHike.Bali – programszervezés Balin magyarul “ cég társmegálmodója, társtulajdonosa.
Eredetileg közgazdász, ezzel azonban réges régen felhagytam és egy számomra gyönyörű, értékesebb, lágyabb, teljesebb feladatot találtam, amit a legközelebb és a legtesthezállóbbnak érzek.

Ez pedig a segítő szerep. Amiben meditáció vezetőként, női kör vezetőként , Önszeretet mentorként támogatok, megtartok, segítek. A figyelem megtartásával, az idő, hely, energiák tartásával biztosítom csoportjaim résztvevőinek, hogy megkapjanak minden lehetõséget és biztosítva legyen minden körülmény, amire a saját belsõ munkájukhoz szükségük van.

2012-ben költöztem el a családommal Magyarországról először Angliába, majd Balira, ahol azonnal megcsapott a spiritualitás szele.
Mély érdeklődéssel fordultam a Balinéz gyógyítók irányába.
2019-ban kezdtem el tanulni a hangterápiát egy híres Baliántól (Balnéz gyógyász), majd az Önszeretetről egy csodás tanítótól és azóta is ezzel foglalkozom. Ezzel egyidőben a mantrázás és a meditációk szerelmese is lettem.
Belső utazás- tudatosság-, belső gyermek gyógyítás-, önszeretet-, őseinkkel való kapcsolódás- es megbocsájtás meditációkat; Női köröket, gyógyító elvonulásokat tartok, elsősorban Balin.

Tanultam Prána gyógyászatot, Trauma informált Yoga pszichológiát, Légzésmunkát; a Buddhizmust és Hinduizmust pedig folyamatosan tanulom. 2023 nyarán az Indiai Himalájában a Tibeti határon egy Buddhista monostorban volt szerencsém egy helyi szerzetestől tanulni.

Legújabban pedig a Szent Tantra, a Yoga Nidra, a Kriya Yoga és a 5 elem intuitív mozgás felé kezdek egyre nagyobb érdeklődést mutatni, illetve folyamatosan képzem magam az elemek segítsével történő Női erők előhívásáról, ősi gyakorlatok tanainak megismerésével. Érdekel még a természetes gyógymódok megismerése gyógynövények segítségével.

Minden tanulmányomat rendkívül izgalmasnak és hasznosnak tartom.

Magamat egy örökké hálás, alázatos tanulónak tartom, minden és mindenki érdekel. Az Élet egy gyönyörű, vadregényes, tekervényes út, erdõkkel, mezõkkel, óceánokkal, magas hegyekkel és mély völgyekkel. Néha letérünk a számunkra kijelölt útról és egy másik ösvényre lépve kalandozunk. Ez nem baj, sőt, ez ad nekünk lehetőséget magunk felfedezésére. Kilépni a komfortzónánkból egy nagy ajándék, amit magunknak adhatunk, legyünk hálásak érte.

 

Pap Csilla Ilona

– Access Bars™, Facelift™, és Teskezelések™ facilitátor, Bántalamzás oldás kezelő –

Lassan 7 éve foglalkozom ezzel a fura nevű nevű modalitással amit Access Consciousnes™-nek hívnak.  Magyar fordítása “hozzáférés a tudatossághoz”, de számomra hozzáférés a valódi nagybetűs Tudásomhoz. 

Tanfolyamokat, online és offline egyéni kezeléssel egybekötött facilitálásokat tartok PÁRKAPCSOLAT és általában KAPCSOLATOK, PÉNZ, TEST, ÜZLET és egyéb témában főként Győrben és a Felvidéken, de Pesten és bárhol is örömmel előfordulok invitálásra. Emellett, kezelők részére, gyakorlási lehetőséget ún. csere-bere alkalmakat biztosítok Győrben, heti rendszerességgel.

Az út, amit eddig bejártam átvezetett egy több éves viszonylag súlyos pánikos időszakon, majd megszülettek imádott fiaim akik ma már felnőtt férfiakként élik önálló életüket. Születésük után 9 évvel férjemmel külön utakon folytattuk de tisztelettel és szeretettel kapcsolódtunk egymáshoz. A párommal 14 évvel ezelőtt találkoztunk. Tudtuk, hogy dolgunk van egymással. Az energia nyelve nem hazudik. Ennek ellenére, sok-sok Access kezelésbe és eszközhasználtba telt amíg az elvárásaimat levetkőzve képes voltam meglátni Őt, és mellette a valódi Önmagamat. De leginkább, a felfedezés meglepetésekkel teli útját járjuk a mai napig. 

5 kis- és nagykamasz fiú gyermeket nevelni mozaikcsaládban sem volt egy sétagalopp. Tanultunk és tanítottak magukról, magunkról. Hála értük. Mára mindegyikre büszkék vagyunk. Példaképeink a bátorságukkal, a kitartásukkal, a céltudatosságukkal, a tehetségükkel, a kedvességükkel, és még sorolhatnám. Hát, hogy lehetek ilyen szerencsés? ????

És hogy, mi vezetett bennünket el idáig? Nos, 2017-ben végeztem el az első Bars kurzusomat, majd hatalmas lelkesedéstől vezérelve, 2018-ban Bars facilitátor, 2019-ben pedig Facelift facilitátor lettem. Azóta tartok tanfolyamokat és egyéni kezeléseket. Az állandó képzés elengedhetetlen a haladáshoz. Facilitátori licencemet minden évben egy vagy több tanfolyam elvégzésével újítom meg. Idén Januárban (2024) Bled-ben megszereztem a Test facilitátori képesítésemet, februárban pedig Genf-ben Bántalmazás oldás kezelővé váltam.  

Nos, pár szót erről a nem hétköznapi módszerről. 

Az Accessben alapvetően két eszközzel dolgozunk.

Egyik az energetikai testkezelések, és ezek közül is elsődleges kedvenc a Bars™. A Bars leegyszerűsítve egy stresszoldó technika, ám ennél lényegesen többről van itt szó. A kezelés folyamán, mint a számítógép merevlemezének karbantartása során, feloldódnak és törlődnek az életünkben elakadásokat generáló energetikai blokkok. Ez akkor is megtörténik, ha kogitívan nem értjük a folyamatot. Szóval, még hinni sem kell benne, ahhoz, hogy az eredményeket bezsebeljük.

A másik eszköze pedig a nyitott kérdések. Pl. a “Mi lehetséges még itt?”, a “Mi kellene ahhoz, hogy…”, a “Mi ez?” stb. Ezek az kérdések minden pillanatban rendelkezésünkre állnak, hogy bevetve őket elkezdjünk másképp működni, mint ahogyan eddig félelemből vagy kishitűségből félreműködtünk.

Tehát, ha hajlandóak vagyunk megkérdőjelezni ezt a látszólag nehézségekkel teli világot, akkor kiderül, hogy léteznek eszközök amik megmutatják, hogy LEHETŐSÉGÜNK VAN MEGVÁLTOZTATNI bármit, és azt is hogyan. Bármit megváltoztatni a párkapcsolatunkban, gyerekeinnkel, a munkahelyen, a pénzzel, az üzlettel, a testünkkel, és egyáltalán mindennel ahol régóta elakadást tapasztalunk.

Tehát, az Access jelentős mértékben önismereti modalitás, ami számomra abban is egyedi, hogy kíváncsi felfedezéssel mint inkább a sebeket felszaggató, fájdalmas felismerésekkel ér el eredményeket. 

Sőt, gyerekek is megtanulhatják, így családok kezelik már egymást világszerte megkönnyítve ezzel az ADHD, ADD, OCD, autizmus, pánik és egyéb viselkedési zavarral diagnosztizált, vagy inkább stigmatizált gyerekek integrálását a közösségekbe. 

Iskolákban, itthon Hódmezővásárhelyen és Móron, de börtönökben kórházakban is sikerrel alkalmazzák már.

(Csak egy érdekes adat, az egy főre jutó Bars kezelők száma a világon Magyarországon a legmagasabb.)

Tehát, a cél mindig ugyanaz, megteremteni azt az életet amiről mindig is a zsigereinkben éreztük, hogy számunkra is megvalósítható. Ebben tudlak szakemberként szívvel lélekkel támogatni benneteket.

Jelentkezés

Így épül fel a családi elvonulás:

1. nap: megérkezés, akklimatizálódás

Elfoglaljátok a csodaszép, balinéz környezetben található, 5 csillagos Resortot, ahol mindent megkaptok, ami szem-szájnak ingere. Pihentek, kikapcsolódtok.

szállás hyatt bali lego család

 

2. nap: pihenés, hangtálas meditációs ceremónia, Access Bars® és facilitálás

Reggeli után 10-12 között Access Bars-ról, erről az önsegítő technikáról, annak hatásairól beszélgetünk. Belekóstolhattok egy kezelésbe, ajándékoztok és befogadtok egymástól. Ebéd, majd folytatjátok a kikapcsolódást a szigeten. Kipróbálhatjátok a resortban található medencéket, a csúszdákat, tengerpartozhattok. Délután pedig egy csodálatos, testet, lelket feltöltő és megnyugtató, ráhangolódó ceremóniával zárjuk a napot.

szállás hyatt bali lego család

 

3. nap: a résztvevő Gyerkőcöknek érzelmi intelligenciát fejlesztő legós program, többieknek pihenés vagy fakultatív programokon való részvétel, közös kirándulás Uluwatuba, Access Bars® és facilitálás

A reggelt egy közös LEGO szeánsszal kezdjük, majd délelőtt a résztvevő Gyerkőcöknek érzelmi intelligenciát fejlesztő legós programot tartunk, addig Ti Szülők pihenhettek vagy programokon vehettek részt, tervezetten önszeretet kör vagy fakultatív sznorkeling a Padang Bai-ban. Délután közös kirándulás Uluwatuba és megnézünk egy tradicionális Kecak táncot. Este Bars kezelést kaphattok / adhattok egymásnak, gyerekeiteken is kipróbálhatjátok. Facilitálás, LEGO party igény szerint.

access bars lego Bali család

 

4. nap: a résztvevő Gyerkőcöknek érzelmi intelligenciát fejlesztő legós program egész nap, addig Ti Szülők pihenhettek vagy fakultatív programokon vehettek részt, Access Bars® és facilitálás, LEGO szeánsz

Reggel 9-től, délután 4-ig a Gyerkőcökkel együtt fejlődünk a legó kockák segítségével, közben sokat mozgunk és szabad legózunk is. Addig Ti Szülők vagy pihentek vagy pedig az alábbi fakultatív programokon vehettek részt: Rafting vagy kanyoning, well-being retreat, Yoga Nidra, önszeretet meditáció. Este Bars kezelést kaphattok / adhattok egymásnak, gyerekeiteken is kipróbálhatjátok. Facilitálás, LEGO party igény szerint.

szállás hyatt bali lego család

 

5. nap: egész napos családi kirándulás

Ezt a napot arra szánjuk, hogy családi egységben, együtt szerezzetek élményeket ezen a csodás szigeten. Közép-Bali túra, ellátogatunk a helyi csokigyárba, gyümölcs-, tea- és kávékóstoláson veszünk részt, megnézzük az Ulun Danu templomot, valamint megnézzük a Banyumala vagy a Leke-leke vízesést, itt lehetőség van fürdőzni is. Este Bars kezelést kaphattok / adhattok egymásnak, gyerekeiteken is kipróbálhatjátok. Facilitálás, LEGO party igény szerint.

szállás hyatt bali lego család

 

6. nap: pihenőnap, Access Bars® és facilitálás, LEGO szeánsz

Ez a nap kikapcsolódásé. Szabadon azzal tölthetitek, amivel éppen kedvetek tartja. Medencézés? Napozás? Tengerpartozás? Rátok van bízva!  Mindamellett, aki kíváncsi egy  tradicionális balinéz gyógyító varázslatára, az részt vehet egy ilyen szertartáson is.

szállás hyatt bali lego család

 

7. nap: a résztvevő Gyerkőcöknek érzelmi intelligenciát fejlesztő legós program egész nap, addig Ti Szülők pihenhettek vagy fakultatív programokon vehettek részt, Access Bars® és facilitálás, LEGO szeánsz

Reggel 9-től, délután 4-ig a Gyerkőcökkel együtt fejlődünk a legó kockák segítségével, közben sokat mozgunk és szabad legózunk is. Addig Ti Szülők az alábbi programon vehettek részt, well being retreat, kakaóceremónia.

család bali access bars lego

 

8. nap: egész napos családi kirándulás,

Ezt a napot is arra szánjuk, hogy együtt szerezzetek élményeket és erősítsétek a családi egységet. Ellátogatunk a Monkey forestbe, a Goa Gajah barlangtemplomba vagy sétálhatunk a varázslatos rizsteraszokon. Este Bars kezelést kaphattok / adhattok egymásnak, gyerekeiteken is kipróbálhatjátok. Facilitálás, LEGO party igény szerint.

szállás hyatt bali lego család

 

9. nap: Balinéz tisztító ceremónia, Access Bars® és facilitálás, LEGO szeánsz

Amíg mi a Gyerkőcökkel programozunk, addig a többieknek, részt vesznek a híres Melukat víztisztító ceremónián. Este Bars kezelést kaphattok / adhattok egymásnak, gyerekeiteken is kipróbálhatjátok. Facilitálás, LEGO party igény szerint.

szállás hyatt bali lego család

 

10. nap: Access Bars®, LEGO szeánsz, záró nap

Záró nap, összegzünk, mélyítjük a tapasztalatokat majd indulunk haza.

access bars lego Bali család

 

 

A programváltozás jogát fenntartjuk, az időjárási viszonyok alakulása miatt. A családi elvonuláson, igény esetén, lehetőség van elvégezni az Access Bars® képzését. A fent leírtak a teljes családi elvonulás vázát adják meg, mindamellett megfűszerezzük az egészet közös-családi legós szeánszokkal, Access Bars®sal, közös napindító és záró gyakorlatokkal,  feltöltő beszélgetésekkel, sok-sok humorral, jókedvvel és kacagással. 

Jelentkezés

LEGTÖBB, AMIT A PÁRODNAK, CSALÁDODNAK ADHATSZ, HOGY TE JÓL VAGY, HISZEN EZ FOG RÁJUK IS HATNI! TÖLTŐDJETEK VELÜNK, FELSZABADULTAN, MINDENKI IGÉNYEIT FIGYELEMBE VÉVE!

Hiszünk abban, hogy az úti cél talál meg minket. Hív és mi útnak indulunk!

Egy olyan lehetőségre invitálunk, amire már régóta vágysz, vágytok. Töltsetek el tíz csodálatos napot az Istenek szigetén, szívjatok magatokba minden földi jót, amit Bali ad számotokra, misztikumot, belső békét, lenyugvást, inspirációt, egymásra figyelést.

Az ott töltött idő alatt inspiráló emberekkel lesztek körülvéve, akik hasonlóan gondolkoznak és élnek, mint ti, ezáltal gyermekeitekkel karöltve, új emberi kapcsolatokat és barátságokat köthettek, ami gyakran jelent kihívást a szürke hétköznapokban.

Az elvonulás során minden segítséget és támogatást igyekszünk átadni, hogy a lehető legjobb minőségben tudjatok fejlődni és kiteljesedni párként, családként. A speciális egyéni, páros és családi programok segítenek abban, hogy képesek legyetek elengedni mindent, ami már nem szolgál Titeket, miközben új utakat találhattok egymás és önmagatok felé.

Ha szeretnétek Ti is, hogy:

 • megérezzétek és megéljétek azt, hogy képesek vagytok egymást jól támogatni, 
 • haladni szeretnétek a kapcsolatotokban és új mérföldköveket meglépni,
 • egymás hibáztatása helyett a megoldást megtalálni,
 • különféle ismétlődő játszmákat, visszatérő eredménytelen vitákat megszüntetni,
 • “a közös”, “az együtt” érzését megélni, 
 • társas magány helyett a társas örömöket megtapasztalni,
 • intimitás és melegséget létrehozni…

…akkor mondjatok igent Balira, mert pont Titeket várunk!

 

Ügyfeleim mondták

Ági nagyon jól terelt a folyamatban, hogy magam ismerjek rá a kommunikációs hiányosságaimra, nagyon könnyedén ismertette fel példákon keresztül, hogy mit csinálok rosszul és konkrét megoldást adott. Nagyon könnyed, mégis informatív, hasznos volt. Köszönöm!

Mészáros Anikó

vállalkozó édesanya

Van úgy az ember életében, hogy megvannak a célok, az eszközök és mégis valahogy csak toporog a Start mezőn. Ági hívta fel a figyelmemet a játék egy fontos kellékére: a dobókockára. Így már csak rajtam múlik, h egy 6-os dobással elkezdem-e az élet nevű játékot vagy sodródok tovább, ahogy eddig. Hálás köszönet a beszélgetésért és a “szemnyitogatásért”!

Tibold-Kelemen Kriszta

édesanya

Egy olyan általam alakított problémát oldott meg már EGY beszélgetéssel amin én hetek óta nem tudtam túljutni! Rendkívül profi, kedves és olyan kisugárzása van amitől azonnal meg tudsz nyílni neki! Szívből ajánlom mindenkinek!

Incze Alexandra

édesanya

Ágit úgy érzem a sors küldte az utamba, amiért roppant hálás vagyok. Egyszerre voltunk jó helyen és jó időben, ami egy szuper együttműködést alapozott meg. Segített abban, hogy rendszerezzem a gondolataimat és megtaláljam a balance-ot a család, a munka és önmagam között. Csak ajánlani tudom mindenkinek, professzionális, figyelmes és hihetetlenül egy hullámhosszra tudtunk kerülni már az első ülés után.

Maszler Kata

vállalkozó édesanya (Taiyaking Hungary)

Már egy ideje lépkedek a tudatos önismeret lépcsőin, de mindig jól jön, ha valaki kívülről segít rávilágítani az életemre egy-egy elakadásnak vélt helyzetnél. Amikor azt hiszed, hogy a fától nem látod az erdőt, akkor Ági segít, és nem csak erdő meglátásaban, hanem hogy milyen paradicsom van az erdőn túl is. Maximális figyelemmel van jelen az egész beszélgetés alatt, ahol szakmaiságának, végtelen kedvességének köszönhetően hamar megnyílsz. Nem, ez nem mese, de ha nem hiszed, járj utána!

Kovács-Gaál Ildikó

vállalkozó édesanya (HANG-olódó)

“Nagyon tartalmas volt a beszélgetésünk, nem is lehetett megállni egy óránál. Olyan oldalról világítottál rá a megoldásra váró dilemmákra, ahogyan én ezeket nem láthattam. Saját magam tisztábban látom, a jelenlegi helyzetemet. Szívből ajánlom mindenkinek, aki valahol bizonytalanságot érez az életében vagy úgy érzi, hogy változtatna, de egyedül nem megy. ”

Timár Adrienn

vállalkozó édesanya (LoveYourBelly)

Mit tartalmaznak a csomagok?

Az elvonulások időpontja: 2024. május 16-26. és 2024. augusztus 7-18.

Szállás:  Bali, Nusa Dua, Grand Hyatt Resort

Maximum létszám: 10 pár

(BASIC csomagnál, igény esetén, a repjegy és a biztosítás megvásárlásában segíteni tudunk)

BASIC CSOMAG - 2 felnőtt (gyerekek esetében, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot)

Közös repülőút a Qatar légitársasággal, ideális menetidővel (Basic csomag - nem tartalmazza a repjegy árát, Plus csomag - tartalmazza a repjegy árát)

Szállást az 5 csillagos Grand Hyatt Resortban (Basic csomag - reggelivel, Plus csomag - all inclusive)

A kirándulások árát és a transzfert légkondícionált autóbuszban, balinéz idegenvezetőt minden túrához, magyar nyelvū idegenvezetést végig a csoport tartózkodása alatt

LEGO® Serious PLAY® családterápiás és gyerekeknek szóló foglalkozásokat, az Access Bars™ képzést, a kezeléseket és alkalmakat

Kirándulások árát az egész családnak

A hanggyógyító terápiát

10 alkalommal feltöltő, üdítő napindító és/vagy napzáró alkalmat

Pár- és családszintű önismereti, kapcsolaterősítő legózási lehetőséget, inspirációs és motivációs beszélgetéseket

Könnyed, megtartó, biztonságos légkört, olyan programokkal, ahol, mint család, erősödtök, közelebb kerültök önmagatokhoz, egymáshoz, és megtapasztaljátok a valódi, tiszta, feltétel nélküli kapcsolódást, ami valójában megfizethetetlen.

4 400 euro-tól

Jelentkezés
PLUS CSOMAG - 2 felnőtt (gyerekek esetében, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot)

Közös repülőút a Qatar légitársasággal, ideális menetidővel (Basic csomag - nem tartalmazza a repjegy árát, Plus csomag - tartalmazza a repjegy árát)

Szállást az 5 csillagos Grand Hyatt Resortban (Basic csomag - reggelivel, Plus csomag - all inclusive)

A kirándulások árát és a transzfert légkondícionált autóbuszban, balinéz idegenvezetőt minden túrához, magyar nyelvū idegenvezetést végig a csoport tartózkodása alatt

LEGO® Serious PLAY® családterápiás és gyerekeknek szóló foglalkozásokat, az Access Bars™ képzést, a kezeléseket és alkalmakat

Kirándulások árát az egész családnak

A hanggyógyító terápiát

10 alkalommal feltöltő, üdítő napindító és/vagy napzáró alkalmat

Pár- és családszintű önismereti, kapcsolaterősítő legózási lehetőséget, inspirációs és motivációs beszélgetéseket

Könnyed, megtartó, biztonságos légkört, olyan programokkal, ahol, mint család, erősödtök, közelebb kerültök önmagatokhoz, egymáshoz, és megtapasztaljátok a valódi, tiszta, feltétel nélküli kapcsolódást, ami valójában megfizethetetlen.

Repülőjegyet és az all inclusive ellátást

8 000 euro-tól

Jelentkezés

Fontos kérdések

 

 • BASIC csomagnál a repülőjegy és az all inclusive árát,
 • betegség, baleset, poggyász, útlemondási biztosítást, de szívesen segítünk benne,
 • fakultatív programok árát,
 • személyes kiadásokokat,
 • turistavízumot az országba való belépéskor (előzetesen online igényelhető, kb. 31 EUR).

 

 • A végleges foglaláshoz szükségünk van 1500 EUR/család foglaló befizetésére, banki utalással. A foglaló nem jár vissza lemondás esetén, de 12 hónapon belül újra felhasználhatod vagy átruházhatod másra,
 • A foglalót három munkanapon belül el kell küldened számunkra, ellenkező esetben töröljük a foglalást. Ha a jelentkezés után meggondoltad magad, és mégsem kívánsz utazni, mindenképp jelezd irodánknak!
 • A lemondási feltételek a lemondás idejétől függenek:
  60-46. napok közt: a részvételi díj 10 százaléka kerül levonásra,
  45-26. napok közt: a részvételi díj 50 százaléka kerül levonásra,
  25-16. napok közt: a részvételi díj 75 százaléka kerül levonásra,
  15 napon belül: a részvételi díj 100 százaléka kerül levonásra.

 • A szállás az 5*-os Grand Hyatt Resortban lesz végig. A Hyatt csodaszép, saját tengerparttal rendelkezik, továbbá a gyerekek számára egy külön csúszdás paradicsom lett létrehozva, ahol minden korosztály megtalálja a számára ideális szórakozási lehetőséget. A resort területén játszóház is megtalálható. A szobák 2-3 ágyasak, saját fürdőszobával, balinéz hangulattal, légkondicionáló berendezéssel és wifivel is ellátottak. A szállás teljesen átadja a Bali hangulatot, úgy, hogy közben biztonságos, higiénikus környezetet biztosít,
 • aki a BASIC csomagot választja, annak sem kell aggódnia az étkezés miatt, mivel a csomag tartalmazza a reggelit, a nap többi szakában pedig az öt perc sétatávolságra található Bali Collection részben, több nemzetiséget lefedő, minőségi éttermekben, elfogadható áron tud enni,
 • a túrák alatt is min­dig van le­he­tő­ség ét­ter­mek­ben ét­kez­ni.

 • Mi­vel az utazás so­rán az idő­já­rás vál­to­zé­kony le­het, ezért fenntartjuk a jo­got, hogy rossz idő ese­tén – eső, köd, rossz lá­tá­si vi­szo­nyok – meg­vál­toz­tas­suk a prog­ra­mot. Ez je­lent­he­ti a kü­lön­bö­ző lát­ni­va­lók vagy kirándulások sor­rend­jé­nek fel­cse­ré­lé­sét, de kü­lö­nö­sen zord idő­já­rás ese­tén – a résztvevők biztonsága, egészségük védelme érdekében – módosulhatnak vagy el is ma­rad­hat­nak tú­rák,
 • egy esetleges programváltozás esetén túravezetőnk minden esetben alternatív programokat javasol majd a helyszínen.

 • Indonézia 2023. június 9-én eltörölte a covid elleni oltási kötelezettséget, így ismét korlátozásmentesen be lehet utazni, és nincs szükség alkalmazás telepítésére sem. Indulás előtt kötelező az online vámáru-nyilatkozat kitöltése ezen az oldalon. A beutazáshoz útlevél szükséges, melynek az Indonéziából történő kiutazást követően még legalább 6 hónapig érvényesnek kell lennie. Az érkezéskor turistavízumot (Visa On Arrival) kell váltani, melynek díja fejenként 500 000 rúpia, online előre fizetve 519 500 rúpia (kb. 31 EUR). Célszerű az online fizetést választani, mellyel értékes időt takaríthatunk meg a reptéren,
 • ajánlott (de NEM kötelező) oltások: Hepatitis A és B, tífusz, tetanusz.

A családi elvonulás egyszerre szól olyan pároknak, akiknek még nincs Gyerkőcük, de olyanoknak is, akiknek már van.

Mivel a májusi elvonulás párkapcsolat építő, ezért nem feltétlen szükséges, hogy a Gyerkőcöt magatokkal hozzátok, de amennyiben szeretnétek, szívesen látjuk, hiszen készülünk Nekik is programmal.

Az augusztusi elvonulás család fókuszú, ezért fontosnak tartjuk, hogy a Gyerkőcöt is hozzátok magatokkal.