Milyen segítséget kapsz

1. felteheted egyéni kérdéseidet olyan szakértőknek, mint gyerekpszichológusok, gyógypedagógusok, coachok  stb.

Lehetőséged van folyamatosan kérdezni a csoportban, névvel vagy akár anonim módon, amire szakértőtől kapsz választ. Ezen felül minden hónapban hívunk egy kiemelt szakértőt, ebben a hónapban Bereczki Enikőt, akivel megoszthatod a problémáidat, kihívásaidat, erre pedig élő-online videó formájában kapsz kidolgozott, komplex választ. Ne aggódj, ha nem tudsz élőben jelen lenni, hiszen a videók bekerülnek a zárt csoportba és bármikor vissza tudod nézni.

 

2. szakmai cikkeket, videókat kapsz a problémáiddal, kihívásaiddal kapcsolatban, amelyekhez csak, Te mint előfizető férsz hozzá,

A kérdezz-feleleken túl, a fókuszhónap témája mentén szakmai cikkeket és kisvideókat érhetsz el, csupa olyan tartalommal, amely alapján magabiztosabbá válsz, könnyebben megérted a gyerekedet, önmagadat és a kialakult helyzetet. Az előző hónapok szakmai tartalmai is elérhetőek a számodra, többek között olyan témákban, mint dühkezelés, bántalmazás az óvodában-iskolában, stb.

 

3. lehetőséged van részt venni csoportos coachingon, amelyek sok esetben tréninggel egybekötve történik,

A szakmai tartalmakon túl lehetőséged van részt venni csoportos coachingon, ahol egy adott probléma vagy kihívás mentén kaphatod meg a saját válaszaidat. Június hónapban a csoportos coachingot kiegészítjük egy Erőszakmentes kommunikáció LEGO®val tréninggel.

 

4. használható segítséget, módszereket, technikákat kapsz a problémáidhoz, kihívásaidhoz, amit otthon alkalmazhatsz,

A kisvideók és szakmai cikkek mellé, a hónap fókusztémájával, kihívásaival kapcsolatban használható módszereket, tippeket és technikákat ajánlunk, amit otthon könnyedén fel tudsz használni, be tudsz építeni a mindennapokban.

 

5. mindezeken egy támogató közösség részese lehetsz, ahol bátran kérdezhetsz vagy oszthatod meg a problémáidat, kihívásaidat,

GyerekÉPÍTŐ Szülőknek – Szupervíziós program Facebook zárt csoport tagjaként lehetőséged van kérdezni a többi szülőtárstól, illetve olvashatsz az Ők élménybeszámolóiról.

 

6. lehetőséged van behozni olyan témákat, problémákat, amit akár havi fókusztémának is választhatunk,

Amennyiben aktuálisan jelen van az életedben a gyermekeddel kapcsolatban olyan probléma, kihívás, ami összetettebb, behozhatod és fókusztémának is megszavazhatjuk. Ez esetben sokkal részletesebb választ kapsz, mint bárhol máshol.

 

8. extra: amennyiben a gyermeked imád legózni, olyan legós feladványokat hozunk be, amely által minőségi időt tölthettek együtt,  jobbá válhat köztetek a kommunikáció, könnyebben megértitek egymást, így egy szorosabb kapcsolat alakulhat ki.

 

7. LEGFONTOSABB: megismered önmagadat és ezáltal a gyereked működését, érzéseit és szükségleteit. Így válsz majd magabiztosabbá, tudod sokkal könnyebben kezelni a saját gyereked és ezáltal sokkal békésebb és harmonikusabb hétköznapokat tudtok megteremteni.

Vissza a Főoldalra

Íratkozz fel HÍRLEVELEMRE

Ha megadod az email címed, rendszeresen küldök neked aktualitásokat, információkat, érdekességeket, emlékeztetőket. Mindent, ami fejlődésed szolgálhatja.