Miért éri meg előfizetned

A nagyobbik fiam születésével párhuzamosan megkezdődött a folytonos aggódás, kattogás, hogy vajon jól csinálok-e mindent, jó szülő vagyok-e, baj-e ha vannak saját igényeim. A környezetemben mindenki megkezdte a “jótanácsok” osztogatását, hogy miképp is kellene szoptatnom, hogyan kellene öltöztetnem, milyen formában altassam, mikor- és hogyan mozduljunk ki a gyerekkel, hogyan neveljem, stb.

Egy éber pillanatban feltettem magamnak a kérdést, hosszú távon rendben lesz ez így? Jó-e, ha a gyerekem ilyen példát lát tőlem? Jó hatással lesz a gyerekemre, ha állandóan feszült és ingerült vagyok? Rajtam kívül tudja-e más, hogy mi jó a gyerekemnek, magamnak és a családunknak?

Ha szülőként felmész az internetre, vagy megkérdezel egy ismerőst, ezernyi választ és módszertant kapsz, találsz egy adott problémára. De honnan tudhatnád, hogy számodra melyik a megfelelő, melyik fog beválni, melyik a te utad?!

A szupervíziós program egyik erőssége, hogy komplexen erősítjük a gyerekedet és téged, szülőt is egyidőben. Minden a szülői magabiztosságnál kezdődik, hiszen, ha te rendben vagy magaddal, akkor fogsz tudni jól segíteni a gyermekednek is. Teljes szakértői csoport áll áll a program mögött, gyógypedagógusok, fejlesztőpedagógusok, gyerek- és felnőtt pszichológusok, coachok, szociálpedagógusokat. A szakértők külön specializálódtak SNI/BTMN-ben érintett gyerekekre is. Így kapod meg a legjobb segítséget, irányítottan a megfelelő szakértőtől, illetve személyre szabott választ a kérdéseidre, problémáidra.

Minden egyes hónapnak van egy fókusztémája,

JÚlius FÓKUSZTÉMÁJA A DIGITÁLIS NEVELÉS.

Minden hónapban van egy kiemelt szakértője, aki a témában az egyik legjobb és leghitelesebb szakember. Júliusban Bereczki Enikő, generációkutató, mentálhigiénés szakértő

Ha mindez nem lenne elég, sok-sok szülő-gyerek-család összekovácsoló, fejlesztő LEGO®s feladványokat is megosztunk.

Mi is tudjuk, hogy minden gyerek más-és más, mindegyik egy kis individuum. Abban hiszünk, hogy a saját gyerekednek te vagy a legjobb szülője és a gyereked a legnagyobb tanítómestered. Segítünk, hogy elég jó szülőnek érezhesd magad, mindezt egy olyan közösség erejével, ahol hasonló problémákkal küzdő szülők vannak jelen, ahol a szülő ténylegesen partner!

Vissza a Főoldalra

Íratkozz fel HÍRLEVELEMRE

Ha megadod az email címed, rendszeresen küldök neked aktualitásokat, információkat, érdekességeket, emlékeztetőket. Mindent, ami fejlődésed szolgálhatja.