Ki vagyok én?

Erdélyben láttam meg a napvilágot. Jelenleg Győrben élünk, férjemmel és két kisfiúnkkal, Vilmossal és Eliottal. Munka-, tűz- és környezetvédelem területén szerzett három diplomámat követően jöttem rá, hogy legotthonosabban a segítő szakmában érzem magam.

Most már több, mint tíz éve foglalkozom önismerettel, egy “semmiből jött” pánikbetegség indított el ezen az úton. Kezdetekben Life- és business coach képzést végeztem, majd karrier coachingot, később szervezetfejlesztő és team coach lettem, végül, de nem utolsó sorban elsajátítottam a LEGOnak a LEGO® Serious PLAY® módszertanát. Kisebb-nagyobb szünetekkel, de folyamatosan képzem magam. A pánikbetegségemből adódóan igénybe vettem a segítő szakma színes palettáját, pszichiáter, pszichológus, kineziológus, természetgyógyász, mentálhigiénés, coach. Tudom és átérzem, hogy milyen kiszolgáltatott helyzetben lenni.

Azt követően, hogy szülőként is magabiztossá váltam, megtanultam befelé figyelni és határt húzni a környezetem ítélkezése és jótanácsaival szemben, rendszerint megkaptam, hogy “Ági, nektek azt kellene tanítani, ahogy ti éltek, ahogy a gyerekeitek könnyedén és élvezetesen nevelitek”. Én viszont abban hiszek, hogy ahelyett, hogy más szülők a mi példánkat lemásolnák, inkább mindenki találja meg önmagát, a válaszait, és a saját, személyre szabott útját. Ebben segít a program is.

Folyamatosan építem a szakértői kapcsolatrendszerem, hogy a legjobb és leghitelesebb embereket tudjam behozni neked a programba.

Vízióm, hogy a jövő generációja sokkal tudatosabb legyen az életével kapcsolatban, hogy felismerje az érzéseit és szükségleteit egy adott szituációban. Ki tudjon állni önmagáért, megtanuljon asszertiven kommunikálni, tudjon csapatban dolgozni, anélkül, hogy harag, düh vagy indulat vezérelné. Mi ebben hiszünk, ez az út egy boldogabb élet felé.

Imádunk utazni, ez a szenvedélyünk, jelenleg több, mint harminc országban jártunk.
Nagy Café Frei fanok vagyunk, eddig ötvenhét kávéházban készült rólunk fotó, a világ több pontján.????
Vissza a Főoldalra

Íratkozz fel HÍRLEVELEMRE

Ha megadod az email címed, rendszeresen küldök neked aktualitásokat, információkat, érdekességeket, emlékeztetőket. Mindent, ami fejlődésed szolgálhatja.