Inspiráció metafórikus kockákkal

Alkoss szabadon, a képzelet erejével, szavak helyett metafórikus kockákkal.

Egy egészen innovatív lehetőség arra, hogy új tapasztalatokra, új célokra, új megoldásokra lelj.

A z építőkockák lehetőséget adnak arra, hogy megnyítsd a fantáziád, és elhidd, hogy a lehetetlen is lehetséges, hiszen már kézzel megalkottad.

A megépített modell már megadja az első lépést a fejlődés felé, hiszen tárgyi bőrbe bújik előtted az, ami eddig csak a képzeletedben volt. Ezt követően lehetőséget kapsz, hogy a megalkotott élethelyzetet több szemszögből, több irányból is megfigyeld, ezáltal olyan megoldásokat is észrevehetsz, amelyek egy egyszerű beszélgetés során eszedbe sem jutnának.

Minden egyes figurának, építőelemnek, amelyet felhasználsz jelentősége van. Felszínre hozza a valódi érzéseket, a valódi összefüggéseket, a válódi válaszokat, melyek elengedhetetlenek a növekedéshez.

A bemelegítő kérdésektől kezdve, egészen izgalmasabbnál izgalmasabb kérdések mentén haladunk, amikor a fantáziád szárnyalhat, én pedig megadom a megfelelő kérdéseket, instrukciókat. Nézd csak:

  • Hogyan érzed magad most? Kérlek modellezd le.
  • Hogyan néz ki számodra a jólét állapota? Kérlek építsd meg.
  • Milyen egy ideális munkahely a Te szótáradban? Kérlek alkosd meg.
  • Hogyan építenéd meg az összekötő utat a jelenlegi munkaköröd és az ideális munkád között?
  • Hogyan néz ki a kommunikáció, mint fogalom, ha lemodellezed?

Tökéletes lehetőség olyan személyiségű embereknek is, akik nehezen nyínak meg, nehezen fogalmazzák meg az érzéseiket, a gondolataikat.

Lehetőséged van a táblán, a kockák által, hozzáadni, levenni, cserélni, újrakezdeni, játékosan dolgozni fontos célokért.

A jó hangulat garantált.

Vissza a Főoldalra

Íratkozz fel HÍRLEVELEMRE

Ha megadod az email címed, rendszeresen küldök neked aktualitásokat, információkat, érdekességeket, emlékeztetőket. Mindent, ami fejlődésed szolgálhatja.