Építs és fejlessz színes nemzedéket, színes vállalkozást, színes cégkultúrát

Alapvetően, egy olyan közeget biztosítok az ügyfeleim számára, ahol felszabadultan, stresszmentesen, elvárások nélkül, egy könnyed légkörben szabadjára engedhetik a fantáziájukat. Ebben tökéletes segítség a LEGO®.

Támogatom a vállalkozókat, csapatokat, cégvezetőket abban, hogy megleljék azt a jövőképet, ahol tisztává válik számukra, hogy mi is alapvetően az értékrend és a vízió. Közben pedig játékosan dolgozunk együtt az egyes tagok személyes fejlődésén.

A coaching szemléletű fejlesztés során előkerülnek a személyes igények, az érzések és a szükségletek kommunikációja tisztul, ezáltal a csapatszellem és az együttműködés is erősödni fog. Így segít felderíteni a kiaknázatlan erőforrásokat és a rejtett belső konfliktusokat.

Az ügyfelek kapnak egy új perspektívát a LEGO® által, ahol 3D-ben testesülnek meg a szimbolizált gondolatok és stresszmentesen hozza őket a felszínre, majd lépésről-lépésre haladnak a megfogalmazott cél felé.

Hiszem és vallom, hogy a tudatos és magabiztos személyiség kifejlődése már gyerekkorban megkeződik, ezért hoztam létre a LEGO® Serious PLAY® módszertani programokat és gyerektáborokat. A táborok során három témában, önismeret és önbizalom, környezettudatosság és öko gondolkodás, valamint pénzügyi tudatosság mentén tudnak a Gyerkőcök fejlődni. A Gyerekeknek menüpont alatt tudsz róla többet olvasni.

Vissza a Főoldalra

Íratkozz fel HÍRLEVELEMRE

Ha megadod az email címed, rendszeresen küldök neked aktualitásokat, információkat, érdekességeket, emlékeztetőket. Mindent, ami fejlődésed szolgálhatja.