Rólam

[vc_row css=”.vc_custom_1578433324082{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1002″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded” css=”.vc_custom_1586946344729{margin-bottom: 0px !important;}”][/vc_column][vc_column css_animation=”none” width=”2/3″ bgcolor=”#ffffff” css=”.vc_custom_1578433567431{border-top-width: 60px !important;border-bottom-width: 60px !important;}”][heading text=”Üdvözöllek, a hétköznapi Ági vagyok” tag=”h3″ color=”#64c6d1″ bot=”0px”][heading tag=”h5″][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Inspiráló vállalkozóként “tengetem” a mindennapjaimat, de közben ugyanolyan hús-vér ember vagyok, mint Te. Van egy csodálatos, de annál aktívabb kisfiam, így néha én is elfáradok. Van egy hasonlóan nagyon tevékeny férjem, aki néha a legnagyobb támaszom, néha pedig a legnagyobb tanítóm.

  • 8 évvel ezelőtt jelentkezett a pánikbetegségem, amit akkor megtanultam kezelni és legyőzni. Ez egy olyan mérföldkő az életemben, amely változást hozott az utamon.  Elkezdtem sokkal jobban odafigyelni önmagamra, a testem jelzéseire, a környezetemre, elkezdtem a személyes fejlődésemen dolgozni.
  • Mindig lelkes maximalista voltam. Mai napig szeretem magasra tenni a mércét önmagammal szemben, csak most az energiát és a perfekcionizmust arra irányítom, hogy a megélt tapasztalataim és megszerzett tudásom által az ügyfeleim elégedetten tudjanak távozni.
  • Kreativitás a mozgatórugóm. Az élet minden területén alkalmazom, imádok bútorokat festeni, dekorációs elemeket készíteni, kreatív programokat szervezni, hihetetlen gyors a problémamegoldó képességem ezáltal.
  • Szó szerint rabja vagyok az utazásnak. Több mint 25 országban jártam már, többek között Kubában, Jamaikában, Mexikóban, USA-ban, Dubajban, Egyiptomban, Törökországban. Imádom azt a szabadságot, kalandot, melyet az utazás biztosít. Az utazás tengernyi dolgot megtanított, magamról és a világról.
  • Café Frei rajongók vagyunk a férjemmel és a kisfiúnkkal. Több mint 42 kávéházat látogattunk már meg, sokszor a kirándulási céljainkat is ez alapján tervezzük meg.
  • Hiszek a tapasztalatok erejében. Szakmai és személyes tapasztalatokat gyűjtök folyamatosan, keresem-kutatom a lehetőségeket, amely által egyre több- és több lehetek.
  • Elkötelezett vagyok az élethosszig tartó tanulás iránt. Folyamatosan szomjazom a tudásra. Képesítéseim: Környezetmérnök BSc és MSc, Munkavédelmi technikus, majd szakmérnök, tűzvédelmi előadó, Agykontroll, Life- és business coach, Pozitív pszichológia a gyakorlatban, Art coaching.

[/vc_column_text][button style=”style1″ btnlink=”#”][/button][/vc_column][vc_column][vc_zigzag][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1452678098680{padding-top: 60px !important;padding-bottom: 60px !important;}”][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1004″ img_size=”full” alignment=”right” style=”vc_box_rounded” css=”.vc_custom_1586946329207{margin-bottom: 0px !important;}”][/vc_column][vc_column css_animation=”fadeInLeftBig” width=”2/3″][heading text=”Alapvetően, egy olyan közeget biztosítok az ügyfeleim számára, ahol felszabadultan, tehermentesen, elvárások nélkül, egy könnyed légkörben szabadjára engedhetik a fantáziájukat.
Álmokról, vágyakról, tervekről, bőségről beszélgetünk.” tag=”h3″ align=”justify” color=”#64c6d1″ bot=”0px”][heading tag=”h5″][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Támogatlak abban, hogy megleld azt az életpályát, azt a karrierutat, melyben önmagad lehetsz, melyet szívből csinálsz. Közben pedig játékosan dolgozunk együtt a személyes fejlődéseden.

Magam mögött tudva körülményes élethelyzeteket, tapasztalatokat, támpontként szolgálnak a coaching szemléletű fejlesztés során.

Ismered azt az érzést amikor minden hétfőn  “hidegrázással” indulsz a munkahelyedre? Átélted már, hogy más kamatoztatja a tudásod? Vagy, hogy nem tudod kihasználni a képességeidet…

Gondolj úgy rám, mint egy tükörre. Várj, ez furcsán hangzik…

Olyan vagyok, mint egy iránytű a hegyekben, segítek a vágyaidnak irányba kerülni a sok zakatoló gondolatok okozta viharból.

Azért vagyok, hogy segítsek és szolgáljak. Leld meg az utad, alkoss és változtasd meg a világot.

Szeretettel: Ági

[/vc_column_text][button style=”style1″ btnlink=”#”][/button][/vc_column][vc_column][vc_zigzag][/vc_column][/vc_row]